евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Какъв е този крем 'Биле'?  Rolling Eyes

Това открих: http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/

Техните продукти са страхотни, аз благодарение на избелващата им серия нямам нито едно петънце, а имах доста от чопленето на пъпки.

Този крем само на петната ли се нанася?

# 541
Момичета това ли е двуфазният почистващ лосион за грим на Балеа?

Моят е малко по-различен, но след малко ще го видя и ще дам повече подробности, че в момента съм на тъмно.

ПП. Мдааа, шишенцето е същото, само етикета е различен, доколкото мога да видя и надписа е същия, единствено на моят окото е едно отворено, а не две притворени Simple Smile и е по-цветно ( ама и обяснение му дръпнах).

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 21:39 от lipstickЧЕ :)

# 542
С двете очи е старата опаковка, а с едното е новата.

# 543
  • Пловдив
А къде в Пловдив се продават маслата на Афродита  newsm78

# 544
  • Пловдив
Готина тема, браво. Набелязах си някой неща Wink Исках да Ви питам за някой крем за тяло, от който сте доволни. Тези на Балеа не ми харесаха.
Peace http://-spam083-/Losion-race-tialo-Aloe-vera-omekotiavashto-shel … 950aba56f72cf6741 Уникален е. Много бързо попива, хидратира, ухае. 6+ от мен  Simple Smile

# 545
А във Варна?

# 546
Какъв е този крем 'Биле'?  Rolling Eyes

Това открих: http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_BA/

Техните продукти са страхотни, аз благодарение на избелващата им серия нямам нито едно петънце, а имах доста от чопленето на пъпки.

Този крем само на петната ли се нанася?

Доколкото разбирам от описанието на сайта им, не.
А къде се продават техни продукти?

# 547
  • София
По аптеките и дрогериите ги има, но съм чувала противоречиви мнения  Tired На свекървата и го препоръча доволна приятелка, евтино и ефикасно било: лосион и крем, но тя не вижда ефект, няколко месеца се маже  Crazy

# 548
Аз съм от Сливен и си ги купувам от Кауфланд Peace

# 549
Мале момичета, страшен проблем ме сполетя  Sad Преси ден,два се изкъпах, сега имам пърхут и ме сърби адски главата Cry Кажете ми някой шампоан да се махне веднъж за винаги тос пустия му пърхут  ooooh!

# 550
Мале момичета, страшен проблем ме сполетя  Sad Преси ден,два се изкъпах, сега имам пърхут и ме сърби адски главата Cry Кажете ми някой шампоан да се махне веднъж за винаги тос пустия му пърхут  ooooh!

Head and Shoulders  Аз нямам пърхут,но се мия с него,защото единствено той помага за пърхута на мъжа ми.Единствено и само той му го махнал от раз и повече никога не си е сменял шампоана.Аз също го харесвам,косата става хубава от него  Laughing

# 551
А във Варна?
В Кауфланд , магазини Кокона и в Елитис/ където са най-евтини -  3,60 лв/

# 552
на Българска роза Карлово има много хубав противопърхутен
похвалиха и на Евтерпа противопърхутния , също е добър ..
на Хед-енд-Шолдърс не е добър , те не му слагат достатъчно активно вещество явно...

# 553
Много ползотворна тема.Да напиша и аз от какво съм доволна:
1.Тоалетно мляко на Aries Cosmetics,страхотно,евтино ,почиства добре и не люти на очите,купувам го от доста години,пробвала съм и други но винаги се връщам на него.Има различни видове аз редувам краставичното и от невен.Ето как изглежда

2.Моливи за устни и очи на Импала и Флормар;
3.Маска за коса на Миозотис в червената кутия,използвам я сигурно половин година и е много хубава,навремето като махнах черната боя и се направих на руси кичури,тази маска ми спаси косата;
4.В момента ползвам дневен,нощен и околоочен крем на Aroma - Organic  с тиква.
Купих след като прочетох много добри отзиви от друга тема "за добрата козметика",където специалисти го похвалиха ,че за тази му цена има хубави съставки.Наистина кремовете са хубави,хидратират кожата,попиват бързо и кожата става една мекичка.Това,е ,че крема е за млада кожа,а като,че ли искам да си взема след като ми свършат ,нещо за превантивна грижа за кожата.Ето как изглежда кремчето

Взех си шампоана на Милва с хинин,на него пише да се мие косата два пъти,но доста ми се пресуши,вие два пъти ли я измивате с шампоана?При условие,че съм с мазни корени и сухи краища,доста ми се пресуши косата.

# 554
Купи си низорал шампоан от аптеката.Той е специално за проблеми с пърхота.

Общи условия

Активация на акаунт