евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
# 661
аз имам зеления матиращ крем на елея на него пише че е матиращ,хидратиращ и контролира себума.в него има малки сферички които се разнасят по кожата и в тях има масло от чаено дърво.аз лично съм доволна от него.за синята серия не знам

# 662
Благодаря ви много момичета!

Май разликата е в това,че синият не матира,но и по съдържание пише,че освежавал уморената кожа,бла-бла...  Laughing

Идеята ми е да не ми се появяват пъпчици и черни точки.

Мислих,мислих и нищо не измислих  smile3544

Накрая ще си взема и двата  Laughing

# 663
Благодаря ви много момичета!

Май разликата е в това,че синият не матира,но и по съдържание пише,че освежавал уморената кожа,бла-бла...  Laughing

Идеята ми е да не ми се появяват пъпчици и черни точки.

Мислих,мислих и нищо не измислих  smile3544

Накрая ще си взема и двата  Laughing
za izmiva6tata pqna ot sinqta seria sam 4uvala 4e e mn dobra.za kremovete moga da dam li4no mnenie za zelenia 4e mn mi haresva6e.

# 664
1пудра golden rose
2гланцове clasics
3червило golden rose
4черен молив импала
5 шампоан на DM с зелен лимон мн е хубав е косата ми се омазнява след 3-4 дни най-малко
6почисваш лосион за лице на гарниер
7ФРУТИНИ БОДИ ЛОСИОН ДЖИНДЖИФИЛ
8кристали за коса на биофарма
9маска за коса-миосотис или тривитаминол
10крем здраве
това са евтините нешата от които съм доволна

# 665
Момичета имате ли впечатление от тези продукти:

1.Крем за мазна кожа Талодерма-
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=3110

2.Крем Кларина-
http://www.si-plus.com/index.php?p=5

3.Околоочен на Талодерма

Вече се зачудих какви комбинации да направя за своята кожа  Laughing

# 666
Момичета имате ли впечатление от тези продукти:

1.Крем за мазна кожа Талодерма-
http://www.bgdrogeria.com/index.php?main_page=product_info&c … ;products_id=3110

2.Крем Кларина-
http://www.si-plus.com/index.php?p=5

3.Околоочен на Талодерма

Вече се зачудих какви комбинации да направя за своята кожа  Laughing

Мога да изкажа мнение само за крем Кларина. "Зарибих се" за него от форумите, но не съм доволна. Първата седмица от употребата му ми се стори, че върши работа, защото матира много добре , но после почна да ми запушва порите и вместо да реши проблема, го задълбочи. Така се отрази на мен, има и доста доволни, ти решаваш дали да опиташ.

# 667
Аз мога да се похваля,че за първи път попадам на траен лак за нокти и то само с/у 2.50 лв. Ползвала съм Ревлон, Буржоа,Мейбалин,но съм разочарована. Преди няколко дни си взех лак на Катерина Арли . Е, вече 3 дни не е мръднал, а пера и на ръка някои неща, постоянно мия чинии, защото никой в къщи не го прави, чистих и печката.....просто не мърда. Сложих 2 пласта и отгоре фиксирах с Перфект 3 в 1. Също си взех и крем -пудра на същата марка. Изобщо не е лоша. Поне на моята кожа стои много естествено и свежо. Не е супер покривна, но ако искам да залича всички дефекти , леко фиксирам отгоре с компактна пудра. Не стои като маска, просто е много добра!

# 668
Аз мога да се похваля,че за първи път попадам на траен лак за нокти и то само с/у 2.50 лв. Ползвала съм Ревлон, Буржоа,Мейбалин,но съм разочарована. Преди няколко дни си взех лак на Катерина Арли . Е, вече 3 дни не е мръднал, а пера и на ръка някои неща, постоянно мия чинии, защото никой в къщи не го прави, чистих и печката.....просто не мърда. Сложих 2 пласта и отгоре фиксирах с Перфект 3 в 1. Също си взех и крем -пудра на същата марка. Изобщо не е лоша. Поне на моята кожа стои много естествено и свежо. Не е супер покривна, но ако искам да залича всички дефекти , леко фиксирам отгоре с компактна пудра. Не стои като маска, просто е много добра!

Аз имам стандартна пудра на Катрин Арли, но почти не съм я ползвала - мнооого гадно ми мирише  Laughing Иначе преди ползвах една спирала на тази марка и беше много добра, но я спряха от производство или поне спряха да я зареждат в магазина, от който си я купувах. Sad Като съм пробвала тестери в този магазин май и сенките им не бяха лоши.
А къде се продават лакове на Катрин Арли?  newsm78

# 669
Аз не съм от София, така,че не знам къде може да се намерят, но тази марка е евтина и предполагам,че в по-забутани магазинчета може да се намери. В нашия град я има само в един магазин, който предлага козметика от по-нисък клас.

# 670
Аз не съм от София, така,че не знам къде може да се намерят, но тази марка е евтина и предполагам,че в по-забутани магазинчета може да се намери. В нашия град я има само в един магазин, който предлага козметика от по-нисък клас.

Хмм, и Пловдив ме урежда, но май не беше и от там, като съм чела твои постове, нали така?
Ами аз знам много малки забутани магазинчета за козметика, остава сама да се сетя да питам като минавам. Simple Smile

# 671
Не, мила аз съм от дълбоката провинция- Козлодуй. Ами поразходи се из кварталните парфюмерийки, може да предлагат. Също и в аптеки "Марешки " го има тук. Я да те питам,така или иначе сме се заприказвали-виждала ли си скоро боя на Лонда Вулкано-червените тонове,че тук само във фр. салони я има и цената е ужасна! Ако нещо те интересува от Катерин Арли,пиши,ще ти взема и ще ти пратя. Нали затова сме тук, да си помагаме Simple Smile  bouquet

# 672
Не, мила аз съм от дълбоката провинция- Козлодуй. Ами поразходи се из кварталните парфюмерийки, може да предлагат. Също и в аптеки "Марешки " го има тук. Я да те питам,така или иначе сме се заприказвали-виждала ли си скоро боя на Лонда Вулкано-червените тонове,че тук само във фр. салони я има и цената е ужасна! Ако нещо те интересува от Катерин Арли,пиши,ще ти взема и ще ти пратя. Нали затова сме тук, да си помагаме Simple Smile  bouquet

Е, ти пък, дълбоката провинция. Simple Smile Доколкото знам не е толкова малък град.
А тази Лонда Вулкано е адски мистериозна! Никъде по никакви онлай магазини не се продава, не мога да намеря сайт на Лонда, само някакви хора я хвалят тук там по някакви форуми.  newsm78 Виждала съм някакви червени на Лонда, но не знам дали са точно от тази серия.. Не се боядисвам от няколко години и спрях да се интересувам от бои оттогава.

А за лаковете - няма какво да те ангажирам, 100 на 100 някъде ги продават, само трябва да разпитам. Ако пък ако чак толкова приритам, може и да обсъдим варианта с пращането.  Hug

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 01:34 от Hellena_

# 673
Hellena, незнам къде точно в София живееш, но знам едно магазинче, където съм виждала такива лакове. Срещу Центъра по хигиена, зад спирката на тролеите посока Борово. И друг път съм го споменавала, добре е заредено, не е малко и продавачките са наясно с търсените неща  Peace

# 674
Момичета я ми предложете хубав избелващ крем .Като казвам избелващ нямам предвид да направи лицето ми по-бяло ,а такъв който да избистря и изравнява тена.Да премахва малки червени петънца от някоя чоплена пъпка примерно,да заличава поне малко сенките под очите/имам съвсем мъничко/  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт