добър гинеколог в стара загора

• 1 180
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте мами, искам да ви попитам скоро ходил ли е някой при добър гинеколог в Стара Загора. Аз при първата си бременност бях при д-р Цонева, но сега искам да пробвам и при друг лекар ако може да е жена. Мерси предварително.

# 1
Здравейте мами, искам да ви попитам скоро ходил ли е някой при добър гинеколог в Стара Загора. Аз при първата си бременност бях при д-р Цонева, но сега искам да пробвам и при друг лекар ако може да е жена. Мерси предварително.

моля отговорете ми спешно е и ако може с адрес и телефон

# 2
Здравей бикмама , определено не ти препоръчвам да ходиш при Цонева сега.Има доста изписано по тази тема тук във форума . Най-добрите доктори в града за мен са Тодоров (за нормално раждане) и Христов в НиаМед (за секцио).Разбира се зависи и каде ще раждаш ,ако е в АГ-то иди при Кадирева.Аз родих в неината смяна и бях изключително доволна  Peace Успех ти желая и леко бременеене  Praynig Hug Телефон и адрес незная, знам че кабинета и е до АГ-то ,но немога да ти кажа и дали работи със здравната каса там.

# 3
 За Д-р Бузалов мога да кажа само хубави неща.

# 4
Аз също съм за д-р Бузалов, страхотен човек, но работи само в частния си кабинет, тоест не работи със здравната каса.

# 5
Благодаря ви много за отговорите и аз мисля да се насоча към д-р Кадирева. Дано не сбъркам.

# 6
Подкрепям мненията за Д-р Бузалов - много е добър!!! newsm10

# 7
Аз също съм за д-р Бузалов, страхотен човек u специалист.

# 8
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Иван Трифонов,ако все още е в Стара Загора - същия работеше в Мбал Стара Загора - първостепенна окръжна болница.

# 9
А нещо за д-р Узунова!

Общи условия

Активация на акаунт