СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 236
  • 762
  •   1
Отговори
# 15
За писането на протоколите..основното е да се знае кой кой е на РС..
Иначе..според мен, всеки средно грамотен би могъл да се справи.
Ако не се намери друг доброволец, ще се включа Simple Smile

Относно 1т за чиста ясла на детенце, което към 1 класиране няма да има 6м а евентуално към 3-то ще ги има..може би е добре да се консултирате с формата за обратна връзка , за да ви кажат как е бил решен въпроса миналата година и дали е било възможно тази точка да се добавя след 1 класиране..( чисто технически)

# 16
Мама Саня, какви по-точно способности са необходими за водене на протокола? Аз също имам възможност и време да се заема с това, ако не се изисква нещо специално?

Да не съм медиатор, но ако имаш опит във водене на протокол, в някоя сфера на обществения живот и знаеш кои са основните атрибути, няма да имаш проблем!

# 17
  • СОФИЯ
Мама Саня, какви по-точно способности са необходими за водене на протокола? Аз също имам възможност и време да се заема с това, ако не се изисква нещо специално?

Да се пише бързо и точно, предполагам стенография не би била излишна.
Ако от СО продължават да твърдят, че не разполагат със служител за точно, пълно и коректно водене на протокола в РГ...ми се иска да предложа като алтернатива мама-доброволец. Дали някоя от вас разполага с време и съответни способности за това?

Аз съм юрист и съм съгласна! Зависи по кое време ще е, защото сама гледам детето!

Обикновено започваме в 10:30, но приключваме различно. При всички положения ще трябва да си осигуряваш някой за гледане на детето. Случвало се е да свършваме и след 17:30, но е било по изключение два пъти. Иначе около 13-14 часа свършваме.

Ако предваритно, поне седмица, уточните кога, мисля, че няма проблвм, засега!

Засега просто се интересувам дали някой има време и възможност за дългосрочен ангажимент. РГ са обикновено веднъж месечно. Твърдото ми убеждение е, че е тяхно задължение да осигурят подходящ служител. Не е редно протоколът да се води от директор на Дз, които е и член на РГ. При това аз лично имам претенции към съдържанието, не съм подписала протокола от 18.12. Нямам идея и дали биха възприели подобно предложение.

# 18

Ако от СО продължават да твърдят, че не разполагат със служител за точно, пълно и коректно водене на протокола в РГ...ми се иска да предложа като алтернатива мама-доброволец. Дали някоя от вас разполага с време и съответни способности за това?

Аз съм юрист и съм съгласна! Зависи по кое време ще е, защото сама гледам детето!

Обикновено започваме в 10:30, но приключваме различно. При всички положения ще трябва да си осигуряваш някой за гледане на детето. Случвало се е да свършваме и след 17:30, но е било по изключение два пъти. Иначе около 13-14 часа свършваме.

Засега просто се интересувам дали някой има време и възможност за дългосрочен ангажимент. РГ са обикновено веднъж месечно. Твърдото ми убеждение е, че е тяхно задължение да осигурят подходящ служител. Не е редно протоколът да се води от директор на Дз, които е и член на РГ. При това аз лично имам претенции към съдържанието, не съм подписала протокола от 18.12. Нямам идея и дали биха възприели подобно предложение.

Остава да пробвате. Аз, лично, съм юрист, работил и в ДА и частния секторт. Мисля, че не би трябвало да откажат!

# 19

Да помоля и аз за входящ номер за Кастинга за протоколчици .. Praynig Praynig Мога да представя кратко портфолио с реални протоколи, които съм изготвяла на родителски срещи...
 Grinning Grinning Grinning
Макар и шеговита, заявката ми си е истинска.  Naughty
...
А и да попитам, има ми шанс идеята срещите да се записват на аудио-файлове?

# 20
  • София
Нямам опит, нямам и курс по стенография. Но пиша доста бързо и грамотно  Grinning

Както и да е, ако се наложи може да разчитате на мен.

Като гледам и други желаещи се появиха, май са по-подходящи от мен, няма проблем, важно е да се свърши работата.

# 21
Irini* отговориха ли ти нещо за дет.градина в "Стрелбище"?

# 22
  • София

Владеене на стенография би било добре.

# 23
  • София
За писането на протоколите..основното е да се знае кой кой е на РС..
Иначе..според мен, всеки средно грамотен би могъл да се справи.
Ако не се намери друг доброволец, ще се включа Simple Smile

Относно 1т за чиста ясла на детенце, което към 1 класиране няма да има 6м а евентуално към 3-то ще ги има..може би е добре да се консултирате с формата за обратна връзка , за да ви кажат как е бил решен въпроса миналата година и дали е било възможно тази точка да се добавя след 1 класиране..( чисто технически)

Хей- здравей, радвам се да те срещна отново!

Формално биха могли да бъдат помолени участниците да се представят преди да се изказват... за протокола... не е кой знае колко сложно.

# 24

Все още не са!

# 25

Все още не са!

Пиши щом получиш отговор моля! Това ми остана единствената надежда евентуално за прием!

# 26
  • София
Може би по- добра от въвеждането на доброволец - лаик - стенограф идея би било въвеждането на срещите на диктофон. Презапис може да се прави на място - т.е. накрая да има 2, 3 или повече 'официални" копия, може дори за всеки участник, като от някое от тях в последствие да се изготви протокола.

# 27
Е, разбира се!

# 28
  • СОФИЯ
Въпроса за протокола ще поставя за пореден път, като ще настоявам и поставянето да бъде вписано в протокола Laughing. Не е нормално най-голямата община - Столична да не разполага с подходящ служител за това. Съвсем риторично си задавам въпроса а кой аджеба им води протоколите от различни заседания или тези при процедури по ЗОП или НВМОП?
...
А и да попитам, има ми шанс идеята срещите да се записват на аудио-файлове?

И това ще предложа като алтернатива, дори мисля видео-аудио...С момичетата в СНБМ се смяхме, че вероятно ще изтъкнат невъзможността за използване на подобна техника, та...да вземем във форума да съберем средства за закупуване на такава...

# 29
Кати, не е необходим стенограф. Нима при ОС на ТД се използва такъв? Важното е, участващите в срещата, да го подпишат. Саня беше спеменала по-горе, че не е подписала някакъв пртокол!

Общи условия

Активация на акаунт