Отговори
# 690
Ооо, малко остана да пропусна тортата... Party

Честит да е денят ви, Мартинковци и Мартинки!!!
Пъстро и щастливо да ви е!
love001

Кроки, Вася, честити заслужени награди!  bouquet
Сладкишче,....ти си знаеш... Hug

# 691
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРТИ И МАРТИН НА НИЯ!
Марти да си жива и здрава и много мнго любов ти желая!
Ния Марти да е жив и здрав, палаво и слънчево детство!
Кърли кек ги избарахте тия очи бе жена  Heart Eyes! Ако е от мъжо ти, кажи да сменям моя  hahaha! На Гери татко й да си купува една бухалка, че опашка ще има пред вратата ви след някоя година  Crazy! А малката принцеска е страхотна  Grinning!
Аз толкова исках дете със сини очи, Йованините няма от къде да ги стигнем, ама все пак накрая на Цвети четвъртинката на еднотото оче е синеоко. Та вече ще внимавам, какво си пожелавам  Joy!
Мисия Лондон от кога й гледам рекламата и съм наточила лиги за кино, ама докато стигне Бургас  #Crazy, сигурно ще побелея. А на Лулу мога само да завиждам, ми не е честно  Tired.
Кроки честита награда   bouquet! Още по-големи призове да получавате.
Аз с нетърпение чакам Цвети утре да тръгне на ясла, че беше в болнични с тия сополи край няма.

# 692
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ МАРТИНЧЕТА И МАРТИНКИ! ДА СТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ, МНОГО ПОЗИТИВНИ, МНОГО ОБИЧАНИ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ГОЛЯМ КЪСМЕТ!

Бобче, филмът го има и в сайта на бтв. Поне така разбрах. Thinking

# 693
Честит празник на всички именници!Много здраве и много усмивки.  bouquet
Марти Heart Eyes  bouquet
Кроки,Вася честит награди. Hug
Сладкиш fingerscrossed Hug

# 694
  • София
Здравейте!
Честит имен ден на всички именници!  bouquet
Сладкиш,стискам палци и чакаме новини! Hug

Аз малко се позагубих но не съм ви липсвала гледам Mr. Green
Бях в болница от неделя и днес ме изписаха!
За сега съм добре надявам се  така до край! Praynig

# 695
Ot bolniata pisha.
ne sym rodila oshte.
Za utre sa mi nasro4ili sekcioto.
Stiskaite palci.

# 696
Ехааа, ми то току-виж се пръкнало по естествен път тази нощ  Sunglasses Стискаме палци Сладкиш, само за тебе мисля !!!!!

Вася, още ли четееееш ???? Кажи сега с какво спечелихте третото място ?

Кроки, браво за наградата, много ви се радвам на успехите !   bouquet

Димяни, ти пък защо беше в болница може да съм изпуснала нещо) ?

# 697
Ехааа, ми то току-виж се пръкнало по естествен път тази нощ  Sunglasses Стискаме палци Сладкиш, само за тебе мисля !!!!!

Няма такъв филм.
Нито контракции, нито нищо!!! Mr. Green

# 698
  • София
Гале,успех миличка! Praynig Hug Heart Eyes

Аз в неделя през ноща получих много силни контракции нещо страшно не можех да си стъпя на краката Confused и ем приеха в болница!
До днес сутринта нях на системи магнезий и нош па мускулно от днес на друга терапия нов къщи!
Да споделя,че лежах в клиниката на др.Мазнейкова и останах очарована от отношението на целия екип и обстановката ......абе всичко!

# 699
  • В светлината на слънцето
Ау, Димяни, ужас!  Confused Дано всичко вече е отминало и оттук нататък да има само приятни емоции.  Praynig Дано лекарите са си свършили работата. Praynig Стискам палци да нямаш повече контракции, а бебончетата да устискат поне до осмия месец. Praynig Hug Hug Hug
Сладкиш, стискам палци и на краката. fingerscrossed Хайде, малко остана, скоро да ни зарадваш с хубава ревяща вест. Hug Hug Hug

# 700
Хайде да не се скатавам ами да почерпя днес за моя именник

Честито и на другите именници,да сте живи и здрави!!
Хайде, Сладкиш стискаме палци... чакаме да се похвалиш с добрата новина
Кроки,браво!
Димяни, дръж здраво бебоците,дано всичко е наред
 За бълг.сериал "Стъклен дом" .... започна много обещаващо... крайно време беше

# 701
  • София
Сладкишче, стискам ти много палци за утре fingerscrossed. Дано всичко мине по вода Praynig.
Димяни, дано това да ти е било последното притеснение около бебоците и следващото влизане в болницата да е най - рано октомври Praynig. Пази се много  Hug.

# 702
  • ГОре на черешата...
Димяни, следващите контракции да получиш в края на 9-тия месец Praynig! Погал на бебчетата в тумбака Hug!

Сладишче, стискам всички налични палци и утре ще чакам прекрасни новини Hug!

# 703
Димяни стискам палци, това да ти е последния проблем с бременността. От тук нататък лека и безпроблемна поне до 36 с, целуни бебчовците  Heart Eyes.
Сладкиш знаех си, че ще устискаш. Чакаме с нетърпение първите снимки на най-малката Сладкишка, а на теб бързо въстоновяване.

# 704
Кърли кек ги избарахте тия очи бе жена  Heart Eyes! Ако е от мъжо ти, кажи да сменям моя  hahaha! На Гери татко й да си купува една бухалка, че опашка ще има пред вратата ви след някоя година  Crazy! А малката принцеска е страхотна  Grinning!

Елис, само очите им са от мен. ooooh!
Баща им си има лаф: "Отначало приличат на мен. После се...оправят!!!" hahaha hahaha
Та, гледам Гери е започнала вече да се оправя... Joy

Димяни, дано повече да не се случват такива неща.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт