Отговори
# 705
  • Видин
Айде и аз да почерпя за малкия ми пакостлив именник

Сладкиш, стискаме палци и чакаме добри новини.
Димяни, дано повече да нямаш никакви проблеми и да устискаш до 9 месец

# 706
Ох, Димяни, не е лесно значи с близнета. Дано наистина това да ти е било последен страх и да си изкараш поне седмият месец, пък после - Бог що е рекъл. Ти да не се преумори нещо от разходки ?  Thinking

Сладкиш, каквото и да дойде, палците ги стискаме здраво.  Heart Eyes

# 707
Димяни,дано да няма повече такива неща чак до термин PraynigПочивай си повече и полежавай колкото е възможно........

Гале Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesКакто казваш"Ако не е секциото,сигурно ще родиш на 8.08 JoyВърви ви у вас на тази дата.Прегръдки и много стиснати палци Peace

# 708
  • Stavanger,Norway/ Varna
Димяни, още не съм влизала в отчетната за днес, но ми олекна като те прочетох тук. Дано се стабилизира положението и даняма разклащане до края.  Hug

Сладкиш, каквото и да стане, стискаме палци за живо и здраво бебче и мама утре  Hug

Нас в чужбина не ни пускат в Замундата. Сега ще проверя как са енерджи торентс, дано го има  Praynig

# 709
# 710
Честит Имен Ден на всички Мартита Hug
Сладкиш всички палци утре ще са твои  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 711
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ади  Hug

# 712
  • ГОре на черешата...
Бобчеее, прекрасен ти е сладкишът на аватара, да го нацелуваш от нас Heart Eyes!

# 713
Здравейте  Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ С ИМЕТО МАРТИН И МАРТИНА!!! Марти, Ния, Веласкес - живи и здрави!!!   bouquet  bouquet
Тони -чета, чета още........
Кърли - кокойките са чудесни и тези пъстри очи....сладурки са големи!!!
 smile3521
Димяни - ау.....какво стана бе жена. Дано няма вече такива неща. Hug newsm51 Значи, наистина не е лесно с близначета да си бременна  Hug
Сладкиш - всичко ще мине благополучно утре и чакаме новини.На 15 ти се раждат големи таланти - като родиш ще ти пиша  stork-girl
На бързо за нашата изява: Конкурса беше доста интересен имаше участници в 7-8 раздела /различни инструменти и пеене/ и бяха в 3 възрастови категории. Ние се явихме в 3 та от 19 до 25 години.И на мен ми се свиреше ама не се вписвах във възрастовата граница  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Представихме се добре, бяхме единствените участници от В.Търново и достойно защитихме ВТУ-то!!! Накратко това  bowuu

# 714
  • ГОре на черешата...
- Сладкишче, за теб!

# 715
Добро утро Grinning

честито на всички които са имали/имат повод да празнуват  bouquet

Гале,всичко ще е наред,скоро ще си гушнеш и най малката сладурана Praynig Hug

лелее,аз съм следващата Crazy

# 716
Добро утро!!!

Вале погъделичка ли те усещането HugИ аз ще съм така,след като родиш ти Crazy

Галенце,всичко да мине леко и безаварийно PraynigТо вече трябва да е минало де.Бързо да се възстановиш и скоро да пишеш от дома с малката госпожица Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 717
# 718
  • Видин
Гале, чакаме новини Praynig Praynig Praynig
Аз отивам на работа и ще чета чак към полунощ. Дано да видя само хубави новини Hug

# 719
  • В светлината на слънцето
Гале,  Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт