Домашни рецепти за разкрасяване - 2

• 114 589
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
 Не, не се набиват, напротив, става по-матирано  и чисто Peace

# 541
Цитат
Не, не се набиват, напротив, става по-матирано  и чисто Peace
newsm10

# 542
Момичета какво мислите за салициловия спирт? Дали ще е хубаво да си почиствам кожата сутрин и вечер с него, че покрай тези жеги доста пъпчици са ми излязли по ръцете

# 543
Мисля, че е малко силничък, но пробвай да го разредиш с розова вода например Simple Smile

# 544
Вече много се писа, че кожата не се почиства със спирт. Спиртът свива порите и мръсотията си остава там. Ако искаш нещо дезинфекциращо вземи си кислородна вода. Особено ако си стискаш пъпките /ако са гнойни/. Действа кръвоспиращо и изкарва бактериите на повърхността на раните.  Ще забележиш как раната някак си шупва и с чисто памуче това шупналото го махаш.

# 545
  • Пловдив
направих си маската с кафето и хумата против целулит..резултата за него ще видя по нататък,но резултата от гледката на банята беше плачебен..

# 546
Lirena , Татянка - Бърборанка , мерси за отговорите за ексфолирането с кафе  bouquet Ще пробвам обезателно, само да внимавам да не се претъркам, че каквато съм и аз Crazy Laughing

Вече много се писа, че кожата не се почиства със спирт. Спиртът свива порите и мръсотията си остава там. Ако искаш нещо дезинфекциращо вземи си кислородна вода. Особено ако си стискаш пъпките /ако са гнойни/. Действа кръвоспиращо и изкарва бактериите на повърхността на раните.  Ще забележиш как раната някак си шупва и с чисто памуче това шупналото го махаш.
letsgo Hug А какъв процент трябва да е кислородната вода за лицето? Аз точно преди няколко дни питах да ми препоръчат някакъв лосион за дезинфекция на лицето след ръчно почистване на комедони, това доколкото разбирам става. Аз искам нещо, което хем да не е твърде слабо /така че да не дезинфекцира/, хем да не е пък и твърде силно. Използвах няколко опаковки от лосиона Акне аут на Биотрейд, но той е твърде силен, много пресушава.   

# 547

Цитат
letsgo ,  Hug А какъв процент трябва да е кислородната вода за лицето? Аз точно преди няколко дни питах да ми препоръчат някакъв лосион за дезинфекция на лицето след ръчно почистване на комедони, това доколкото разбирам става. Аз искам нещо, което хем да не е твърде слабо /така че да не дезинфекцира/, хем да не е пък и твърде силно. Използвах няколко опаковки от лосиона Акне аут на Биотрейд, но той е твърде силен, много пресушава.   
В аптеките има 3 процентна.Тя е единствената подходяща за дезинфекция.

# 548
Привет, момичета!Нямам време да прочета цялата тема, но искам да пробвам маската с кафе и хума против целулит.Не разбрах само количеството хума и кафе еднакво ли е?

И аз искам да я пробвам, но не съм чела темата, нямам време Sad Embarassed
Ако не е проблем, бихте ли ми я написали, ще съм ви много благодарна Hug  bouquet

# 549
 А, намерих я, не я пишете... А как ще стоя с това нещо 2 часа newsm78 Mr. Green/

# 550
Споделям любимата маска за коса с неотразим ефект. Тя е позната, но има малко модифицации  Simple Smile.
1 с.л зехтин
2 с.л коняк
2 жълтъка
1 ампула витамин А
Просто няма да повярвате на ефекта  Grinning. Разбира се постоянството е важно.

# 551
Намерих сега тази темичка, но нямам време да я изчета цялата. Лицето ми има нужда от избелване от петна, при това съм със суха кожа.  Преди много години имах рецепта за избелваща маска със седеф /взема се от черупките на мидите/. Ако някой я има тази рецепта нека я сподели. Благодаря ви!

# 552
Здравейте!
Чета ви почти всеки ден,но не съм писала до сега.
Опитах маската с утайка от кафе и мога да кажа че съм наистина доволна.
За да се отчета и аз ще предложа една рецепта за растеж и обем на косата (аз имам проблем с разтежа):

2 суп. л. Тривитаминол /комплекс от Витамини А, Д3 и Е, продава се във ветеринарните аптеки/
1 суп. л. свинска мас
1 суп. л. ракия
1 суп. л. оцет
2-3 капки газ
Смесете съставките,и нанесете с масажиращи движения.Стоите колкото се може по дълго. Косата става страхотна
.
Чакам отзиви ако някой я пробва. Simple Smile

# 553
Amra  Hug, вече са ти отговорили за кислородната вода - 3%. Поне при мен не изсушава кожата  Peace

# 554
Татянка - Бърборанка , letsgo ,   bouquet Grinning

Общи условия

Активация на акаунт