Клуб "Без грим, без токчета, без ролки" 22

• 60 401
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив / София
Което ми напомня една прекрасна чанта, в прекрасно тюркоазено, която не си купих тази Събота. Реших да си каля волята, затова сега където и да погледна, все такива чанти виждам. Tired

Laughing Чантата те вика и те преследва. Купи си я. Толкова рядко лично аз срещам хубава чанта из магазините, че всяка, която ми грабна окото бива закупена.

Сърфи, мн.красиви линкове. Особено последната комбинация е в "моя" цвят.

# 46
Ей , къде сте избягали чак на 4 -та страница ! ooooh!

Поздрав от мен с едни балеринки , които предстои да се появят скоро в София , но на каква ли цена  newsm78!?

Единствения кат дрехи би бил -черен панталон тип-цигара , кожен колан върху него , блуза от коприна в черно на бели точки , балеринки -класик в черно , гоолеми очила , може чанта и аксесоар - перлена гривна .Нещо подобно от кръста надолу.
Крейзи ,пазителко на темичката - Hug!

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 14:19 от nice

# 47
  • Кацнала на едно дърво.
Мен също "сафари" стилът ме влече. От много, много години ме влече (той май никога не е излизал от мода).
Ето една рокля за мен, тоест от мен, де.  Joy
Цък

# 48
Много замряла темата нещо Thinking
The cherry blossom girл - Alix. Много го харесвам това момиче, един такъв ненатрапчив и деликатен шик Flutter

И извън темата, не мога да не ви пусна една Etsy царевица, ръчно шита от филц, направо като истинска Shocked
http://www.etsy.com/view_listing.php?listing_id=33454203&ref=storque

# 49
  • София
Днес успях да вляза и изляза успешно от мол Сердика Laughing. Не знам случвало ли ви се е, но когато не познавам дадено място - град, улица и най-вече мол Wink, губя ориентация, става ми замаяно и самото място ми  се вижда по-голямо отколкото след време. На всичкото отгоре забравих къде си оставих колата и падна голямото търсене. Допадна ми Humanic на пръв поглед, но и аз разгледах само няколко магазина - Зара, Страдивариус и някакъв с дълго име - в него се предлагаха различни марки. Стига ми толкова мол за дълго време.

това ми харесва

# 50
добро ви утро!
аз пък да ви се похваля, че посетих ecru -то онази вечер, и разбира се не излязох с празни ръце!
Само малко ме е яд, че зелената кадифена рокля беше недостатъчна за моите прелести  hahaha та приятелката ми я отнесе  Joy

слънцето се засилва, температурите се качват, и това е достатъчно да ми оправи тонуса. Вече си мисля за обувки...чехли....плаж...... Joy

# 51
  • София
Поздрав и от мен за новата тема и слънчевото утро:

# 52
Сигурно сте я видели, но да я покажа, че ми е сладурска. Черното върху раменете й към тренча ли е според вас?

# 53
Сигурно сте я видели, но да я покажа, че ми е сладурска. Черното върху раменете й към тренча ли е според вас?

Ето това е страхотен тренч  Peace  Heart Eyes и мисля  Thinking,че това отгоре си е негово ,а не шал./момичето ми е познато   newsm78 отнякъде ,наякой да ми припомни ,че съм вече стара и не помня  Tired /
meggle ,имам същия ленен панталон от снимката , искам вече лято   Nature Sunny  grinning039 ,писна ми да чакам пролетта. Crossing Arms ooooh!

# 54
Сафари поздрав.

Напоследък мечтая за това- като цветове , усещане , обкръжение...

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 10:41 от nice

# 55

Тази девойка често я снимат за София Стрийт Стайл. И на мен ми е пролетно, май хубав уикенд предстои  Party
Тази жена Мишел Обама е много смела с цветовете. Определено й отива Peace

# 56
  • София
Ох, и на Василиса и на nice много ми харесват предложенията за сафари рокли  Heart Eyes Почнаха ли вече да ги пускат по магазините, нали ще са модерни този сезон?
placholina сигурно е много удобен панталона, искам и аз  Crazy

# 57
Мисля, че е шал върху тренча.
Мишел Обама е страхотна дама.
Аз също харесвам много сафари стила.

# 58
На мен още ми е студеничко и си тача плетивата.
Плажен кан-кан.

Супер е г-жа Обама.  party006

# 59
  • Belgium
А видяхте ли, че сайта ViewSofia разработват проект за магазин ViewSofiaShop?

Ще ми е интересно да видя как ще го развият.

Общи условия

Активация на акаунт