Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 077
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Аз мисля че не би имало проблем да се прибере и после пак да се даде,но може и да греша.Аз лично съм го правила,изцедена кърма,недоизядена сложих я в хладилника и после я постоплих и пак я дадох.Не ми направи впечатление да стана нещо  newsm78
Ама за всеки случай някой по вещ по въпроса, да се изкаже

И аз така правя  Peace Ръководя се оттук:

http://www.biberonbg.com/info/lesno_karmene.htm

и тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=156629.0

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 19:21 от sisi_f

# 121
Ох ами на курса който посещавах,докато бях бременна,ни обясняваха и за кърмата....съхранение и т.н.Помня само,че на стайна т. издържа 2 часа,в хладилник 24 ч.,а във фризер 3 месеца.Имам някакъв спомен,че не трябва да се притопля няколко пъти,тъй като се губят свойствата.....ама като не помня точно какво беше....Цветито и тя беше на същия курс.Цвети спомняш ли си нещо по въпроса?
Оле стахотна "разходка " си спретнахме днес  Mr. Green
Да Вили, точно както си спомняш беше, но теорията няма нищо общо с практиката се убедих и щом Неди е давала на Маги и е нямала проблем значи може  Simple Smile
Вили, Мели ко пак сте правили вийй Wink аз като видях Мел и Дани бяхте тазвряз Simple Smile
Aaaaaaaaa нищо..... newsm47

# 122
Забравих да пиша Simple Smile Хъгси, благодаря мацко за инфото. Програмите на нашата са;
1. Super Wash - силно замърсени съдове и тенджери
2.Auto-нормално замърсени (ежедневна програма)
3.Накисване
4.Екологична-екологично измиване с ниско потребление на ел.енергия,подходящо за съдове и тенджери
5.Speed-бърза 25 мин.,подходяща за леко замърсени,веднага след употребата им
6.Фини - кристали,чаши със столче и т.н
7.Ultra intensive - силно замърсени тенджери с остатъци от засъхнала храна
8.Good night - подходяща за работа през нощта,гарантира отлични резултати,намален разход, ала бала...

# 123
Оххх, не мога  Joy !!! просто трябва да го споделя с вас!

здравеите и от мен пиша за 1 пьт темата е интересна дьщерями е на 5 месеца пие сок4е от ябалки и го харесва но морковите не запо4нах да ги давам преди храненето като е гладна и го пие обожава плодови пюрета днес и дадох моркови , картофи не го хареса даже му сложих малко мляко 

Прочетох го в една от темите и искрено ви моля да разгадаете смисъла и съответно въпроса, защото тя пита жената , ама и тя горката не знае какво точно  newsm78

Тенк ю ин адванс!

# 124
  • Бургас
 Joy Joy Joy
Слушам и не вярвам на очите си хахаххааххаха... Мацко, от де го изкопа бе?

Цвети, аз нищо...аз невинна Blush

# 125
Олееееееееееее ще се гръмна Simple Smile Смисъла е че няма смисъл,а питането е по-скоро констатация,че дЯтито не пие сок от ябАлки,тоест пие ама само когато е гладно ( ми то като е гладно и вода от пералнята да му даде пак ще я изпие горкото ). Също така от това словоизлияние разбирам,че жената не прави разлика между плод и зеленчук....абе зле е положението Simple Smile

# 126
Абе, чета тука за захранването и попаднах на тази млада майка. Ама тя щом е успяла да се регистрира, значи има надежда за нея!
То не е хубаво така да се смеем на другите, но не можах да се въздържа просто!

# 127
След дълъг размисъл и няколко пъти прочитане,аз мисля че в крайна сметка тя се опитва да набута картоф в менюто на детето,като споделя, че обича плодови пюрета.Зеленчуците не,но е успяла да излъже детето с моркова и сега се опитва да направи същото и с картофаааа.Обаче не и се получава  newsm78
Деска, страшна находка...задмина го момата "гледам и не вярвам на ушите си"  Joy

# 128
оххх, Неди чета те и очите ми се напълниха със сълзи от смях над твоето разсъждение... Joy

# 129
Абе, чета тука за захранването и попаднах на тази млада майка. Ама тя щом е успяла да се регистрира, значи има надежда за нея!
То не е хубаво така да се смеем на другите, но не можах да се въздържа просто!
Joy 100 процента някой друг я е регистрирал
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛАДИДЕНИЯ МЪЖ!!!МНОГО ЗДРАВЕ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО!!!

на моето малко котенце много му харесва да пие кърма от шишето.от време на време кърменето протича ужасно.иска като дръпне и веднага да и се напълни коремчето.постоянно пуска зърното и почва да плаче.а има кърма в гърдата (аз проверявам) с 300 зора я нахранвам.сега се притеснявам да се отбие  Sad и без това ми е гузно,че се налага да и давам от замразената

# 130
   Добър вечер от мен. Честит рожден ден първо на мъжа на ЛаДида, да е жив и здрав.

Ние днес бяхме на педиатър и сондирах мнение относно Ротарикс-а. Според нея няма нужда да се обременява детето с още една ваксина. Споделете, моля, вие сложихте ли на вашите дЯца туй нещо и какво аджеба да правя аз.

Мама89, нашите дечица са родени в един ден, а лентичките ни нещо се различават- коя от двете полудява??? Laughing Hug

Леле, тази девойка хич логична мисъл няма, да не говорим за препинателни знаци, главни букви...

# 131
Честит ти рожденик Ладидка жив и здрав да е много да те слуша ,да ти помага!Взех шампоана за корички сега ще пробвам дали ще се изчистят.Днес бяхме на консултация пораснали сме ,а утре живот и здраве на разходка.Лека вечер от мен.

# 132

Ние днес бяхме на педиатър и сондирах мнение относно Ротарикс-а. Според нея няма нужда да се обременява детето с още една ваксина. Споделете, моля, вие сложихте ли на вашите дЯца туй нещо и какво аджеба да правя аз.
И аз мисля така.Има стотици вируси-не мисля да я блъскам с ваксини срещу всичко възможно.Подкрепям ваксинациите само срещу наистина сериозни болести.Но всеки решава за детето си.

мама89,не е задължително да се отбие.Моята Ема с еднакъв кеф сучеше 2 месеца и от бутилка,и от нормално зърно и от вдлъбнато зърно Joy.

# 133
Оххх, не мога  Joy !!! просто трябва да го споделя с вас!

здравеите и от мен пиша за 1 пьт темата е интересна дьщерями е на 5 месеца пие сок4е от ябалки и го харесва но морковите не запо4нах да ги давам преди храненето като е гладна и го пие обожава плодови пюрета днес и дадох моркови , картофи не го хареса даже му сложих малко мляко 

Прочетох го в една от темите и искрено ви моля да разгадаете смисъла и съответно въпроса, защото тя пита жената , ама и тя горката не знае какво точно  newsm78

Тенк ю ин адванс!
smile3532 ой милата женичка  smile3555  , аз така като чета си мисля , че и тя горката незнае какво е искала да каже  Joy
Мели, Вили хммм, миришете ми на много гнило  Thinking не ви е чиста работата , усетих ви аз ама не се издавате шмекеркиййй  Outta Joint Outta Joint Outta Joint

# 134
кенди и аз ще се въздържа от незадължителни ваксини, срещу донякъде тривиални болести. Няма да натоварвам детето излишно с ваксина, която защитава само от ограничен брой щамове на дадена болест, която и да се преболедува не е фатална.

Общи условия

Активация на акаунт