Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 088
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро,лейдис. Ако по утрото се познавал деня  Laughing , то днес се очертава хубаво време за разходки

# 136
  • Бургас
Добро утро! И аз точно туй си казах- днес вече викам да е по-топличко, че ми омръзна да се топля с вълнения шал.  Crossing Arms
В 9:30 сме на последната ваксина за таз година- противохепатитната.
Между другото за ваксините- и аз не слагам и не смятам да слагам нито на себе си нито на децата никакви други освен задължителните.  Peace

душче, пиши вчера шампоана умори ли ги крустите! 

# 137
Добро утро Simple Smile
Дам времето е идеално за разходки. Simple Smile
Неди,благодаря   bouquet
LaDida освен противохепатитната,сега се правиха изследвания кръв и урина нали така?

# 138
  • Бургас
Морген Hug
Днес ще си е Пролет
Ладида, какъв е тоз шампоан, че аз пак не съм разбрала?

# 139
Оххх, не мога  Joy !!! просто трябва да го споделя с вас!

здравеите и от мен пиша за 1 пьт темата е интересна дьщерями е на 5 месеца пие сок4е от ябалки и го харесва но морковите не запо4нах да ги давам преди храненето като е гладна и го пие обожава плодови пюрета днес и дадох моркови , картофи не го хареса даже му сложих малко мляко 

Прочетох го в една от темите и искрено ви моля да разгадаете смисъла и съответно въпроса, защото тя пита жената , ама и тя горката не знае какво точно  newsm78

Тенк ю ин адванс!

Е те това няма нищо общо с  курса на  долара  hahaha

# 140
# 141
  • у дома
Добър ден, добър ден  Simple Smile
Да дам отчет и аз - каката ми е в къщи пак със зелени сополи и дрезгав глас. Дано да е само това.
Гоги е с бактробан в носа - малко по-добре, не смея да се похваля.
Кърма веднъж затоплена, после не претоплям. И веднъж пито от нея съм давала само в рамките на 0,30 мин. след това. Но Гогчо си ядеше, да ми е жив и здрав.
Аз на фитнес не мога да ходя, но съм решила да направя антицелулитни масажи, така че ако имате идея къде и за колко, моля споделете  Mr. Green И да са ефективни, разбира се  Flutter
И пристигнаха ми нещата от Риминито - ето това http://direct.asda.com/george/baby-clothes/boys/v-neck-stripe-ju … 4,default,pd.html - са ми го пратили два пъти. Продавам го за 6 лв.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 10:07 от Проста Мария

# 142
Вале,аз като един човек, който е направил стотици антицелулитни масажи ще ти напиша на лични,но малко по-късно следобед , че сега мисля да поизлезем.И като казвам направил имам предвид че това работех  Grinning

# 143
  • Бургас
Вале, какъв размер е това? Ако ни става - вземам го;-) Peace

# 144
  • у дома
Мели поръчах го от 9 до 12 м. Мисля, че трябва да му стане на Кольо
Недалинчи, как може да си под прикритие  Thinking Чакам инфо на лични, с удоволствие ще разположа телеса да ме масажираш  Mr. Green

# 145
  • Бургас
Вале,аз като един човек, който е направил стотици антицелулитни масажи ще ти напиша на лични,но малко по-късно следобед , че сега мисля да поизлезем.И като казвам направил имам предвид че това работех  Grinning

Неди, може ли и на мен да го пратиш? Че козметичката ми ме зарибява тука с такива масажи и се чудя дали да ги почвам newsm78

# 146
  • Бургас
Добро утро !
Отиваме след малко във Ветрен за консултация и после мисля да се поразходим из центъра и да напазарим.
В тази логика,ще ви задам един глупав въпроса ,ама ...  Embarassed Нали в Кауфланд,Карфур и в магазините няма проблеми да влезеш с детска количка? Виждала съм сякаш,но хич не съм обърнала внимание.
Извинявам се още веднъж за глупавия въпрос.
Слънчев ден на всички и приятни разходки !  Hug

# 147
Съни, аз редовно джъткам с количката вътре,нямаш никакъв проблем

# 148
Но пък е кофти по тия магазини, тъй като климатиците въртят едни и същи бацили на половината град, а от светлините, които често са специално проектирани, на мен ми се завива свят, знам ли , аз гледам поне до 3-4 месец бебока да го гледа друг докато пазаря  #Crazy

Пънк дрехите са супер идея Хъгси!
Масажите май интересуват повечето от нас. А днес точно се интересувам от лечебни такива, че сутринта просто не можах да стана от болки в кръста. Изпищях и си останах така smile3518 Сега бебока е настанен до мен с готова храна, памперси и тн., та да не ставам smile3504. Ако имате креативни идеи за бързо оправяне и във всички случаи масажи се интересувам живо!!!

За ваксините четох страшно много. Ако искате мога и линкове да пусна, но и нашата педиатърка не е препоръчала ротарикса. Синфлурикс, който все още не е задължителен обаче ще сложа по много причини и най- тривиалната е, че ако след 1.04 всички други деца са защитени от тези щамове, моето остава без защита срещу други вирусоносители примерно като тръгне на ясла. В повечето държави менингитовата е задължителна. Има и добри отзиви при отити...

# 149
Мацки моля ви се помогнете ми.Става дума за това пусто майчинство.Взех си ПИК код от НОИ,за да си проверявам нещата....ама нищо не разбирам.Моля тези,които са по наясно от мен да помагат.Искам просто да разбера колко аджиба ще получавам като сума,че всеки месец ми пращат различни пари  Praynig Ако някой изяви желание да ми изясни ситуацията,моля да ми пише,аз ще му пратя копия от справките от сайта на НОИ.Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт