Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 094
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Вили не съм счетоводител, но и затова четох доста. Та схемата е следната - изчислили са ти среднодневно възнаграждение според дохода на който си се осигурявала за различните месеци и са го разделили на броя работни дни и ако се е получило примерно 20 лв., всеки месец ти иплащат да речем при 21 раб.дни 21х 20 лв, ако раб.дни са 19, то 19 х 20 лв. и така се формира сумата. Всичко това може да си го видиш с тоя код.

# 151
Здравейте момичета!И аз имам едно питане...
Утре - 20.03 ми е термина и болничния ми е до днес вкл., въпроса ми е, ако не родя до термина, а пренося няколко дена кой и кога трябва да ми издаде болничен за разликата в дните от термина до датата на раждане?И може ли да се издаде със задна дата?
Че бебо не му се излиза нещо... Crossing Arms Май на овне ми замирисва.
Извинявам се предварително, ако сте дискутирали този въпрос! Hug

# 152
  • у дома
Болничния се издава от лекаря наблюдаващ ти бременността - аз бях така с термин 9-ти, родих на 10-ти и за 1 ден преносване болничен  ooooh! 

# 153
Проста Мария как става поръчката от този сайт?
При рег. упорито ми иска пощенски код и град във Великобритания. newsm78

# 154
  • у дома
Чрез посредник - www.riminikids.com

# 155
Проста Мария как става поръчката от този сайт?
При рег. упорито ми иска пощенски код и град във Великобритания. newsm78
Регистрацията можеш да я направиш например на адреса на Емпреса,но после,като стигнеш до плащане,не приема бг карти.Изписва,че адреса за доставка трябва да е като адреса на картата.

# 156
Добър вечер!

За ваксинките аз споделям мнението на Мия и Ладида  newsm10 , те колкото полза, толкова и вреда.

by the sea , с кръста и гърба и аз съм много зле вече  Sad  Пет етажа стълби със 7,5 кг. бебе на ръце  -  резултата - скоро време с бастунЯ!  Laughing
Другите да си ходят на козметични масажи, ние с теб  - на нагревки   newsm62

# 157
Офффф,успокоих се,че болките ми в кръста не са от ЕГН-то.Все по-зле става-сутрин при раздвижване много боли.Ортопедичен матрак дали ще помогне?

# 158
  • Бургас
Аз пък си ходя на мануална терапия всеки месец /там под Валя/ и съм тавряз Wink   261uu

# 159
  • Пловдив
Мараба компаниятаа:)
Ето ви малко снимки..
http://vetrenmothers.snimka.bg/?album;aid=484314;pid=17869911

Аз май не писах кое е тва дете и коя е майка му, ама вие си знаете Simple Smile

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 19:31 от Горгона

# 160
  • Бургас
Готииииин Бооооо  Heart Eyes

# 161
Така,сега колкото мога да съм полезна с мажите,ще бъда. Започвам от лечебните - момичета, това не е гивезелък,това е необходимост,позволявайте си поне един път месечно едно масажче на гърба 15 - 20лв. е, а ще се чувствате добре.Всеки сам избира своето място за да го направи тъй като е индивидуално, трябва хем да се доверите на масажиращия,за да сте максимално отпуснати, хем масажа му да ви е по вкуса ( визирам силата на натиска) Аз лично ходя във Фреш лайн там изпратих и Вили за подаръка на мъжа си. Марияна е едното  момиче,другото все още не съм пробвала но мисля тия дни да го направя и ако искате ще споделя впечатления.Аз лично харесвам умерен масаж,не да ме галят , но не и да ми строшат кокалите.Има една методика Сайонджи, която е пак вид масаж , който отблокира ставите и гръбнака и разните му енергии си тръгват както си му е реда.Пробвала съм и него помага страшно много,но за този масаж на друго място,пак ще давам кординати на който се интерсува.
Сега за антицелулитните. Всички които смятат само по този начин да топят килограми и целулит да приготвят солидна сума пари,търпение , яко дупе (защото истинския антицелулитен масаж боли) и да са готови да претърпят провал,защото всичко е много индивидуално. Моя съвет е всичко да се комбинира- хранителен и двигателен режим съчетан с антицелулитни процедури е вярната формула. В това същото студио има един уред за който повечето вероятно са чували,а именно Дермосоник,аз лично имах страхотен ефект от него.Може да се измислят и разни съчетания с други процедури,но пак казвам- индивидуално е.Като начало мога да препоръчам на постоянните да си правят пилинг с утайка от кафе в банята,има ефект не са празни приказки,но иска постоянство.
 Много дълго стана,ако някой иска да пита нещо конкретно ще отговоря с удоволствие.
И още нещо важно според мен,което ми е направило впечатление,при започване на процедурите може да няма разлика в килограмите...просто се променя силуета,по дрехите се усеща най-добре

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 19:49 от nedalinchi

# 162
  • Бургас
Да се включа и аз...
За масажите - моя приятелка е масажистка, за гръб таксата й е 12 лв. Препоръчвам я с две ръце за лечебни масажи.
За болките в кръста - и аз като snow-white16 всеки ден качвам 5 етажа с малката на ръце и сутрин едва ставам от леглото. mia71 ние сме с ортопедичен матрак, но ефект никакъв. Може и да зависи от марката на матрака  newsm78

Сега имам едно питане - от днес следобед Никол е със силно зачервени бузки. Няколко пъти се опитвах да се свържа с педиатърката, но така и не си включи телефона. Къде да търся причината според вас? Не е прегрявана, не съм й сменяла козметиката, единствено го отдавам на пюрето от моркови, но тя яде такова вече 4-ти ден?! 

# 163
  • Бургас

LaDida освен противохепатитната,сега се правиха изследвания кръв и урина нали така?
йес. Дадоха ми направления и в понеделник ще гледам да я свърша таз работа.
За протокола- на 6 месеца и 9 дни тежи 8,600 и е вече 70 санта. На мама Боримечката... Crazy  Имах притеснения, че не пие никаква вода или чай, обаче докторката каза: АМ в кво го разтваряш?! Количеството, течност, което изпивал той в момента се равнявало на 6 л дневно за мен. Та се успокоих! Пампите са пълни, значи всичко е супер.
Пюретата ги поглъща за отрицателно време. По обед изяжда по едно цяло буркане (125мл) или най-много да му останат 20тина грама. Вече е опитал кажи речи всички зеленчуци (без спанак и броколи) и ориз. Тоз месец толкоз. След 10тина дена ще му метна и плодовете за разнообразие. Кашите засега остават на заден план, заради теглото.  Tired

Мели, шампоана е този. Изобщо таз бебешка козметика ми е новия фаворит. Много съм доволна.

За масажите- да споделя- тук в Сарафово има една козметичка, дето няма човек, който да не ми я хвали. И си рекох- Герганка, обаждай се. Та на 2ри март й дръннах и познайте кой беше най-близкия час- 12 април от 18 часа.  ooooh! Whistling Ми записах се, ко да правя. Викам един път да пробия при нея и ще си взема часове за през целия месец после. (само да съм доволна де). Преди време ходих при една мацка, която работеше в Центъра, до майка ми, ама напусна момичето въпросния салон и й нямам координатите да я издиря. Ходех през ден на антицелулитни и бях много доволна.

Малииии, Ванюш, тъкмо щях да питам де си! Ама тоз Бобо много убав бре!!! Пу-пу! Ще му изям бузите! На теб прилича!!! (рекох и отсекОх!)

Майче, да ти кажа честно и мен ме боли гърба бе, пък матрака ни е убав. Туй откак родих взе да се случва.  newsm78

# 164
  • Бургас

Сега имам едно питане - от днес следобед Никол е със силно зачервени бузки. Няколко пъти се опитвах да се свържа с педиатърката, но така и не си включи телефона. Къде да търся причината според вас? Не е прегрявана, не съм й сменяла козметиката, единствено го отдавам на пюрето от моркови, но тя яде такова вече 4-ти ден?! 
навън да си я вадила, евентуално от вятъра?!  newsm78
Според моята педиатърка реакция от храна се появява чрез пъпчици по тялото.
На Борис му стават такива бузите от студа. Мажа с балсама на д-р Тайс и се оправят.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт