Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 404
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
И аз смятам да спра вече...Ванюш, с обикновен препрат ли ги миеш? Или специалните бебешки?

Мия с гореща вода и сапун.

# 331
  • Бургас
И аз смятам да спра вече...Ванюш, с обикновен препрат ли ги миеш? Или специалните бебешки?

Мия с гореща вода и сапун.
Peace

То и аз вече само помпата стерилиирам и шишето за вода...
Вили, слънчицето се мъчи да изгрее, аз ще изкарам моя хубпстник, че ще ме побърка с тия зъби Tired поне в количката дремва малко. Иначе навън е топличко - Времето днес

# 332
  • у дома
Хелоу, щях да напиша добро утро, то станало обяд  ooooh! Хъгси, честито на малката Поли, да ти е жива и здрава Hug
Сиси, Мели, Мая - ще пусна поръчката, но сигурно ще е утре, защото се прибирам директно от работа - Наталия ми е с Т - панадоли, термометри, да оправя и Гоги, вечеря, чинии, зъби и бух в леглото. Направо съм  ей така  #Crazy
Нели - не знам как ще го направя - времето в момента ми е най-ценния ресурс. За нищо не ми стига. Търся някой да ми дойде в къщи, за да може ако нещо стане, да скокна веднага, с мойта "тънка" снАга  Mr. Green
Не стерилизирам на Гоги от първата седмица  Crossing Arms
Искам да питам, забелязвам, че на Гоги ноктенцата на краката не растат, режа само на ръцете. При вас как е? И още нещо - ние сме на 7 пъти хранене по 4 л. или 5 л. Много ли е?

# 333
И аз съм за разходка, след малко се мятаме на каляската Laughing , ако има желаещи да свиркат Wink
За срерилизирането и аз съм го намалила на веднъж седмично Embarassed, само бибата всеки ден Rolling Eyes

# 334
Оф, здравейте на всички и благодаря много на всички за това, че сте се сетили за нас и да ни честитите месечинката  Hug
Не ми остава време да ви изчета напоследък, защото гледам да използвам и всеки удобен момент излизам навън, моето дяти неще и неще да спи повече от 15-20 минути в къщи, а навън спи и затова сме все навън, а и аз сутрин докато закарам баткото на градина, докато се върна взимам после с малкия навън и толкова бързо ми минава деня, че станало време да ходя да взимам баткото и така.
Мели, честито ви зъбчета, да са ви много здравички и якички  Simple Smile И нас май яко ни мъчат вече зъбки, че незнам , мажа тука наляво надясно и квото стане, иначе и моя малкия е още със сополи и понеже нали беше уж болничък и кашлица имаше , че пихме АБ и сега от рождения ден на баткото насам пак е със сополи, че личната накрая се реши да ни пусне един секрет и познайте , днес отивам да взема антибиограмата и сме със стрептококова инфекция и така, общо взето покрай нас само грижи и притеснения май  Cry
оплаках се и аз и ще излизам пак да поспи малко малкия, че само мрънка и в ръцете ми дори и драпа , а аз се изнервям максимално  ooooh!
оплаках се и аз  и дано не съм натоварила някого, после към надвечер , ако ми остане време да поседна малко на компа ще си допрочета страничките, които ми останаха, макар че кой знае до тогава още колко ще сте изписали
целувки на всички и приятен и спокоен ден ви пожелавам  Hug  Hug  Hug

# 335
Добър ден!  Simple Smile

Ванче, май няма да има нужда от шишенчето. Аз съм по- упорито магаре от него и вчера успешно прояде с лъжицата  Laughing Благодаря ти  все пак за отзивчивостта  Hug
Аз не стерилизирам от 4-ти месец насам. Нека да си създава имунитет дятето Peace То от тогава вече каквото набара е в устата, и реших, че няма смисъл  Naughty

Вили, ноктите на краката на зетя не съм ги рязала от първия месец  Laughing Ама те и не растат много  Laughing

И ние може скоро да си имаме зъбче. Снощи като ме захапа за пръста и усетих нещо къдраво и стържещо  newsm47 Ама от този изплезен език и аз нищо не виждам  Rolling Eyes

Честити месечинки на Поли и Симона, да са ви живи и здрави. Хъгси, ех че хубави коктейли си забъркала  smile3508

Неди, как сте? НАдявам се оздравявате  Praynig

# 336
Включвам се и аз да честитя месечинките на Поли и на Симонка и да им пожелая да са здравички и послушнички  Hug
ще поизлезнем пак ние, че не се трае мойто чудо Sad

# 337
Купих препарата за пералня,чета че трябва да се пусне най-дългата програма с най-висока температура......
ВЪПРОС-програмата с предпране ли да пусна или тази ,която е също на 95 градуса,но е нормална newsm78

# 338
  • Пловдив
Снежи, много се радвам, че сте успели, то и аз докато се натуткам да ти дам и вече сте напреднали, браво  Hug

maimp аз като я правя тази процедура на пералнята пускам без предпране.

Ноктенца на крачката режа на около 10 дни, ама сравнително отскоро, те много по-бавно растат , поне по мои наблюдения.

# 339
Честити месечинки на Поли и Симона newsm51 newsm07!

Аз не стерилизирам от около 2 седмици.Мия с гореща вода Simple Smile.
А ноктенцата на краката хич не съм ги рязала newsm78.Чудех се не растат ли,ама не е възможно.Сигурно се чупят в дрешките newsm78.

# 340
  • у дома
Мая, ти увеличи ли дозата на АМ? На колко сте сега?

# 341
Аз пък от раждането режа нокти на краката на 2 седмици.
С тия сополи съвсем ме притеснихте Confused

Днес се депресирах колко е оправна майка ми. Не мога да се меря с нея. Дано моето дяти си ме обича и така...
Сутринта станала, нацепила дърва, пркопала градинката пред блока, сготвила обяд за баща ми отишла до центъра, за да плати данъците  #Crazy а там какви са опашки, отворила си банкова сметка, купила неща за детето като памперси и т.н. и в 10.30 пристигна като ми донесе домашна баница  Crazy - кога я е правила не знам. И вкъщи до 15 ч. успяла да изпере, изглади всичко детско, да сготви две яденета!!, да почисти, пусне прахосмукачка, измие и т.н - абе чиста ми е къщата, а аз доволно поспах, тъй като бях принудена от нея да го направя от 12 до 15 ч. Междувременно беше нахранила и преоблякла детето и сварила да си разказват приказки Whistling
То ми е добре... не се оплаквам, само се депресирам... и вие ли успявате така да я  оправите работата, че и с по две деца?
Май аз съм смотана newsm78

# 342
Честити месечинки на Поли и Симонка

за стерилизирането в началото се бях вманиачила и постоянно бухах всичко в стерилизатора сега все по рядко на 2 дена веднъж даже и по рядко Rolling Eyes зависи когато съм на кеф иначе мия с препарат за бебешки съдове БОЧКО

ноктите на краката
наскоро ги изрязах за първи път не му бяха пораснали много  баща му го занимаваше с една дрънкала дето като я види и замлъква от удивление Laughing, а аз бях с ножицата опатках ги набързо без произшествия Mr. Green

Тези 2 дни като е такова гадно времето и не става за  дълги разходки направо се побърквам вкъщи Crossing ArmsМарти дремва за 20-30мин и пак трявба да му мисля забавления от шезлонга в гимнастиката от гиннаст. в кошарата и обратно цял ден Confused
Добре, че тази вечер се наканихме да отидем на театър че малко да се разведря  Flutterще гледаме Жестоки Игри с Асен Блатечки дано да е интересна постановката.

# 343
Мая, ти увеличи ли дозата на АМ? На колко сте сега?
На 150 вода и 5 лъжички АМ-6 пъти на ден.Пробвахме 3 дена да сме на 5 хранения,но взе да се буди нощем. newsm78

# 344
By the sea майка ти е страхотна жена явно    bouquet , ние до 10:30ч спим , а тя жената колко работа свършила  ooooh!
Мая и ние още сме на 150мл-4 пъти на ден и 1 път каша , ама май скоро ще увеличаваме дозата на АМ
Момичета вие пюретата сами ли ги приготвяте или само купешки давате. Питам,защото днес четох в един сайт как сами да си приготвяме пюрета и пише да се добави 1/2 ч.л. масло  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Мели,Вили дано утре да се стопли та да се видим,че напоследък се цепим с Емата,ама кво да се прави татко и почива и иска да излиза с нас  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт