Мия с гореща вода и сапун.

поне в количката дремва малко. Иначе навън е топличко - Времето днес
Хъгси, честито на малката Поли, да ти е жива и здрава 

И нас май яко ни мъчат вече зъбки, че незнам , мажа тука наляво надясно и квото стане, иначе и моя малкия е още със сополи и понеже нали беше уж болничък и кашлица имаше , че пихме АБ и сега от рождения ден на баткото насам пак е със сополи, че личната накрая се реши да ни пусне един секрет и познайте , днес отивам да взема антибиограмата и сме със стрептококова инфекция и така, общо взето покрай нас само грижи и притеснения май 

То от тогава вече каквото набара е в устата, и реших, че няма смисъл 
Ама от този изплезен език и аз нищо не виждам 

а там какви са опашки, отворила си банкова сметка, купила неща за детето като памперси и т.н. и в 10.30 пристигна като ми донесе домашна баница
- кога я е правила не знам. И вкъщи до 15 ч. успяла да изпере, изглади всичко детско, да сготви две яденета!!, да почисти, пусне прахосмукачка, измие и т.н - абе чиста ми е къщата, а аз доволно поспах, тъй като бях принудена от нея да го направя от 12 до 15 ч. Междувременно беше нахранила и преоблякла детето и сварила да си разказват приказки 

Марти дремва за 20-30мин и пак трявба да му мисля забавления от шезлонга в гимнастиката от гиннаст. в кошарата и обратно цял ден
ще гледаме Жестоки Игри с Асен Блатечки дано да е интересна постановката.
, ние до 10:30ч спим , а тя жената колко работа свършила