Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 383
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Бургас
Кака Гери знае всичко Peace Heart Eyes
И аз ще се възползвам Simple Smile

Та Добро ви утро на цялото президентско войнство Hug
Кафе и закуска за всички, които са вече на манежа

# 316
  • Пловдив
Морген на всички Simple Smile
Аз имах доста цветна сутрин тъй да се каже..Моят синковец така снесе, че чак памперса не му стигна и беше доста живописно Joy

За магазинчето за препарати на площад К и М - подкрепям, човекът е мноо в час, аз от години пазарувам от него, малко по-скъпо продава, но винаги има всичко.

# 317
Добро утро и от мен Simple Smile
Ваня обърнала ли си внимание дали имат омекотител на Коколино ( с едно мече е на етикета) ?

# 318
  • Пловдив
Честно казано - не съм обърнала внимание точно за Коколино, но със сигурност има, той поддържа винаги наличности на няколко марки..( не знам как го постига в тва мъничко магазинче).

# 319
Мели  Hug тенкс за закуската , е вече с такава може да се пази линия Laughing
Честити месечинки на  Two Hearts Поли  Two Hearts и Симона (на доротеяс) здрави, спокойни и щастливи да са малките принцески   Tada

# 320
  • Бургас
Честита месечинка на Поли и на Симона! Хъгси, не се скатавай ами почерпи  hahaha

# 321
Определено ще го посетя,само да се оправи това гадно временце.
Аз искам да питам и още нещо.Тъй като ми предстои въвеждане на плодово пюре,кога се препоръчва да се дава.В смисъл по кое време на деня?Също така като десерт или между храненията? Четох из форума,всеки дава различно.Аз се чудя как да и направя режима на малката.За сега яде така
7:00- 7:30 - мляко
10:30 - 11:00 - мляко + сок
13:30 - 14:00 - пюре + сок
17:00 - каша
21:00 - 21:30 - мляко
Чудя се това пюре дали да не го вмъкна между предпоследното и последното хранене,понеже прави голяма пауза между двете.Като и дам каша пък по-късно,не иска да яде преди лягане.Вие как процедирате?

# 322
  • Пловдив
Аз плодовото го давам м/у сутрешното хранене и обяда и после м/у обяда и кашата.Точно защото кашата доста защита и после не си изяжда млякото - не го давам след нея.

# 323
Добро утро и от нас.

Честити месечинки на Поли и Симонка  Hug Heart Eyes Ей, кога мина това време, докато чаках долу новини от Хъгси.
Айде Гала пак дъвче целулита,апропо,Вале, ти какво реши ?
Мели, баравос страОтна закуска.

# 324
  • Бургас
Вили, нашата програма е следната:
6ч. Кърма
9,30 - кърма + плодово пюре ( 100 гр.)
12-13ч. - зеленчуково пюре - 190-200 гр.
16ч. Каша
20,30 - 21ч. - кърма.
Това е програмата по Згурова.  

Обаче Кольо - гладното има още едно късно цоцане, към 23ч. ....

Искам да попитам, до кога смятате да стерилизирате? Че ми писна вече...

Неди Hug Blush стараем се..Ти пооправи ли се?

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 11:01 от Melly.G

# 325
  • Пловдив
Ооооо, аз отдавна спрях да стерилизирам, някъде към третия месец накрая.
И аз очаквам зъбче скоро, че нещо ми вдигна Т малкото вечер..да видим  Thinking

# 326
Искам да попитам, до кога стерилизирате? Че ми писна вече...
Мели, етърва ми спря да стерелизира на дъщеря си към 6-я месец, защото тя вече всичко слагаше в устата си, д-р Димитрова каза, че са важни първите 5-6 месеца и аз мисля някаде там да спра

# 327
  • Бургас
И аз смятам да спра вече...Ванюш, с обикновен препрат ли ги миеш? Или специалните бебешки?

# 328
Значи Мели аз като гледам,в същите интрвали се движим,само че това хранене в 6,при нас е към 7 и нещо,че не иска по-рано да яде.Така се изместват с час храненията....е значи добре е Simple Smile Аз още стерилизирам!!! Да ми се чуди човек на акъла Simple Smile То си пъха детето всичко в устата,ама аз не,ще стерилизирам.Да взема да прекатявам с тази дейност викам.. Simple Smile
Честити месечинки на бебоците Simple Smile Живи  и здрави и много да слушат   bouquet
Ваня и вас ли ви метнаха мъките с тия зъби Simple Smile Нашата като я гледам,само се криви и пуска лиги,ама дотам.Няма още нищо Simple Smile То и аз не мога да и видя хубаво устата,че тоя език само го плези и не мога да видя с долния венец как е положението Simple Smile
Абе как режете ноктите на краката много ми е чудно  newsm78 Аз стигам само до двата големи нокътя и край.Мята ги тия крака и нищо не мога да изрежа.Пък са станали доста големи.Ако ходеше,щеше да трака по теракота с тях като скален орел  Joy

# 329
  • Бургас
аууууу аз какво се заблудих, че утре е 24ти  Rolling Eyes newsm78
ето една тортичка

и нещо за сръбване

по малко може и от кърмачките Таман ще спинкат бебоците /или ще пропеят/  Joy

Общи условия

Активация на акаунт