Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 342
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас

Вале, ще Peace Само след 13ч., че докато се наядем с каши-маши:-)

Пропуснах да се похваля, че ни се подаде и второто долно зъбче Peace Направо разбихме предтсавите за зъбовадене Grinning

# 256
Добро  утро момичета Simple Smile
Честити месечинки на всички бебоци! Да са живи и здрави и много да радват родителите си   bouquet
Мели,ти направо ме уби  Crazy
И ние след малко се мятаме в центъра.Този път ще слагаме вече летния кош Simple Smile
Вчера за първи път се хранихме с пюре навън,е поомаза се,но се ядваше положението Simple Smile
Приятен и слънчев ден на всички Simple Smile

# 257
честити месечинки и от нас на всички които празнуват днес. Ние вече сме големи
Я някой ако има под ръка координати на ортопеда Христов да ги метне че мойте явно не са актуални вече, звъня пък никой не ми вдига

# 258
Здравейте  Simple Smileаз си пия кафето все още след малко отивам да се оправям и излизаме много ясно времето не е за изпускане и днес Heart Eyes
Честити месечинки на бебчетата newsm67 и второ зъбче на Ники   bouquet

За тая смегма - мисля, че това бялото, за което аз говоря не е смегма. Смегмата не е ли, секрет под главичката, а това което е на Гоги е отгоре на кожичката. Не знам дали го обясних добре, но да кажа, че откак го правя това със забелването, бялото почти го няма.

да и на Марти не е секрет даже леко втвърдено стой отгоре на кожичката преди го нямаше когато баща му забелваше сега понеже аз го къпя и аз съм се заела с това и не опъвам много кожичката.

petroliana  ето телефон на Христов 056/ 918-631, 0888/921016 

# 259
мерси lusia

# 260
да се отчета и аз Mr. Green цял следобед в морската обикаляхме Мартито кат подуши, че е в количката заспа и през цялото време не се пробуди, а аз смятах да му слагам летния вариянт ама като си спи детето и му е хубаво ще поизчакам още.

Лора, оглеждах се и за Вас  Heart Eyes
Зарка и тя-като излезнахме заспа и чак като се прибрахме се събуди   Grinning Само й бутах шишето в устата да си цока  FlutterИ сега се разхождаме на ръце, че милото се схвана цял ден да лежи  Wink
За летния вариант и аз съм в чуденка  newsm78 Баткото много рано седна, ама той си беше шило, Зара по-мързеливата го раздава  Simple Smile, та засега смятам да изчакам.

С тези разходки обаче, ми се събират по 4 - 5 часа, без да се изцеждам. Много ми е притеснено да не ми намалее и спре кърмата  Sad Ама просто незнам как ще стане - на 3 часа да се прибирам и - цедка.

За слънцезащитните кремове- ползвала съм и на Мустела и на Чико-много са хубави, Чикото една идея по-лесно се размазва  Peace А една дружка днес ми каза за Клоран-страхотен бил, досега търсих в нета, но нещо не го намирам, а нямах време да мина през аптека. Знаете ли нещо за него?

Ти преди всяко хранене ли се цедиш и от двете гърди ли

# 261
ама голяма жега днес значи баткото два пъти го преобличахме а мъника ту го вадя ту го прибирам.
Ама добре поне че имаме двор и градина а вас никакви ва няма цял ден

# 262
Да ви почерпя виртуално за моята Симонка.Днес става на 2 месеца.

(жалките ми опити за кулинария Embarassed ,но с желание )

Честито и на другите бебоци!

# 263
Да ви почерпя виртуално за моята Симонка.Днес става на 2 месеца.

(жалките ми опити за кулинария Embarassed ,но с желание )

Честито и на другите бебоци!

Браво бе момиче, хич даже не са жалки

# 264
Колето , Зарка, Виктор, Симонка (на Тани`) и Станислав,ЧЕСТИТ ВИ МЕСЕЧИНКИ А СКОРО ГОДИНКИ!!!  Joy
от това хубаво време и разходки нямаме много време за писане

# 265
  • Бургас
Хилоу !
Днес и при нас имаше големи разходки...
Честита месечинка на Колето и честито му ново зъбче  tooth
Тани,честита месечинка и на вас ! Добра идея е това с тортата,може да се пробвам да направя за 2-рата месечинка на Димана.
Честити месечинки на Зарка,Виктор, Станислав и Александър !Да са ви много здрави малките сладури !  Hug

# 266
  • Бургас
Много благодаря за поздравите за Зарка  Hug
Честити месечинки на зетя, Виктор, Станислав, Александър, Симонка   bouquet Да растат здрави, щастливи и обичливи дечица  Heart Eyes
Тани` страхотна торта  Laughing

С тези разходки обаче, ми се събират по 4 - 5 часа, без да се изцеждам. Много ми е притеснено да не ми намалее и спре кърмата  Sad Ама просто незнам как ще стане - на 3 часа да се прибирам и - цедка.

Ти преди всяко хранене ли се цедиш и от двете гърди ли

Да, и от двете -пълня шишенца за две хранения поне  Wink

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 21:34 от sisi_f

# 267
  • Бургас
Ха, добро утро! Май само моя младеж е от ранобудните. Ама няма се оплаквам много- като заспива в 18:30 ко да искам и аз повече от горкото дете.  Crazy

Вчера що не видях никой по улиците, безобразие!? Добре, че на финала налетях на Hugsy, че довърших разходката на младежа в компанията на малката Поли!  Flutter

Мели, ко напраихте вие с тез зъби, бе!? Направо убихте рибата! Браво на Колето!  Heart Eyes

LaDiDa,моле те кажи  ми при кой фотограф си правихте с Бо онази готина фотосесия , като беше по-малък.сега пак гледах снимките много ми харесват.също така ме интересува в студио ли ги правихте или у вас?
снимките ги правихме у нас. Момичето е от София, казва се Калина.
Хубави снимки на бебето прави и Malenna от форума. Нейното студио е във Варна.  Peace Ето и нейните бебешки снимки.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 07:08 от LaDiDa

# 268
Ааа, ранобудни има много, но тооо не че се крием,  Joy Joy Joy храним...

Добро утро на всички! Стана ли време за кафенце?

А, да попитам - пентаксима вие ли си го купувате от аптеката и ако да, колко бързо се носи в хладилника - 10 мин, поне? newsm78

# 269
Вида, майка ми го купува и веднага тича да го прибира в хладилника, после веднага го слагат на малкия (докторката дойде в къщи). Чувала съм че е много важно да се съхраняват правилно ваксините, видимо може да се променят, но по страшно е ако не си личи и се сложи на детето.

Общи условия

Активация на акаунт