Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас
maimp, хубав метален термос- фин, малък и най-важното- не тежък 0,3 мл купих от магазина за тенджери и не нам си какво във Бургас Плаза, ъгъла, срещу магазина на Тач. Някакъв немски е и е точно това, което търсех- тоест- ако го изтървеш не се чупи като стъклените, не заема място и не тежи 100 кила!  Peace
Ся пак ще ме избазикаш, че съм "бюро справки", ама като съм доволна от нещо не мога си премълча.  Embarassed

Навън много студено бе! Пфуу, намръзнах се днес здраво!  Crossing Arms

# 421
  • Бургас
И на Томи Типи термосът е страхотен  Peace Пластмасовата част е за затопляне на шишенца, пюренца. Запазва температурата на водата супер много време  Wink  Е, малко е тежичък, но съм много доволна от него  Heart Eyes

# 422
  • у дома
И на мен днес ми беше много студено и се чудех, аз ли не съм у ред, че не искам да си извеждам децата в тоя ветрилник. Пък мислих и с двете да излизам, ама си останах на топличко и оцветихме цяла книжка с каката  Heart Eyes

# 423
maimp, хубав метален термос- фин, малък и най-важното- не тежък 0,3 мл купих от магазина за тенджери и не нам си какво във Бургас Плаза, ъгъла, срещу магазина на Тач. Някакъв немски е и е точно това, което търсех- тоест- ако го изтървеш не се чупи като стъклените, не заема място и не тежи 100 кила!  Peace
Ся пак ще ме избазикаш, че съм "бюро справки", ама като съм доволна от нещо не мога си премълча.  Embarassed

Навън много студено бе! Пфуу, намръзнах се днес здраво!  Crossing Arms

Ти преди беше писала за този термос и аз ходих да си купя.Обаче момичетата казаха,че е изчерпан и вероятно вече няма да имат такива.Така че не се знае ще има ли.И аз взех на Томи типи и  съм доволна.

# 424
  • Бургас
Хубу, тогаз -пак със същите характеристики като моя има и в Дженезис с мн сладки детски мотиви.  Flutter

# 425
Хелоу лейдис   bouquet Хайде ставайтееееееее!!!!!!!!! 8:30 е,стига сте се излежавали Simple Smile
Да сервирам кафенцето
и закуската
Аз за този термус на Томи Типи много се чудих дали да го купя,така и не го взех.Колко часа горе долу задържа топла водата?
Оле Мели тотото го изтървахме вчера,с тия бири се унесохме Simple Smile
Проста Мария какви са тези шампоани,които ползваш?До сега не бях чувала тази марка?Може ли повече инфо? Simple Smile Аз до сега така и не съм попаднала на подходящата козметика за моята коса.Ужасно много ме дразни Sad Много е суха,няма блясък, а като я измия и ставам като бухал в главата...всеки косъм е със собствено мнение Simple Smile На всичкото отгоре е и чуплива и много трудно я разресвам,оформям...Единствено мога да я вкарам в ред с пресата,но честно казано не ми се занимава всеки ден,понеже като почна да се изправям и отива час - два.Именно поради тази причина ходя постоянно вързана,че ако я пусна и може да стресна някой Simple Smile В момента ползвам козметиката на KEUNE (шампоан,маска и защитен спрей) ,уж е хубава,професионална ама нещо не ми действа на косата.Та така.... Simple Smile

# 426
Станали сме, ама кръст нямам вече... пък камо ли време да пиша

Май ще е хубав ден! Hug

# 427
май на излъгаха днес за времето аз слънце що ли не виждам все още никакво а само мъглица някаква  #Cussing out

# 428
май на излъгаха днес за времето аз слънце що ли не виждам все още никакво а само мъглица някаква  #Cussing out
Rolling Eyes При нас (Възраждане) е слънчево от 2 часа някъде....имаше мъгла към 7;30-8;00,но сега пече яко,даже облаци няма Simple Smile

# 429
psychology,какво стана бе мило да не онези неща аз още докато бях в болницата? ц ц ц лоша работа

# 430
Ох не мога да не споделя с вас какъв ужас преживяхме вчера с Мели и Дани...Отиваме в градинката пред х-л България Дани да храни малката.Ема обаче се беше накривила нещо и се разрева.Както си стояхме по едно време до нас довтаса един млад манго (явно привлечен от плача на Ема) и взе да ни говори..." Ох горкото,ангелчето то...и аз колко искам да имам жена,ама ако удари детето ми ще я убия"...някви такива простотии.И през цялото време се върти около нас.Дани тогава му каза " Господине може ли да ни оставите,понеже ни пречите" или нещо от сорта и тогава ония полудя  #Crazy Взе да крещи " Вие всичките жени сте к**ви,аз съм бивш затворник,ей ся ще ви убия!!!!!!!!" Направо всичката ми кръв се качи в мозъка,изкарах си акъла.Взе да обикаля по пейките при хората,рита кошовете....абе ужас...Добре че с махна от нас,че направо незнам какво щеше да стане...Та така,след тази случка,просто взех да се замислям сериозно да нося някакво защитно средство в мен,че луди по улиците колкото искаш и да пази Господ,но ако се случи нещо подобно просто няма как човек ( и особено жена ) да предпази детето и себе си от такива изроди. А знаете ли какво най-много ме е яд? Че в целия център не съм видяла нито една скапана патрулка!!!  #Cussing out

# 431
Добро утро гърлссссс Laughing сутринта ставам и кво да видя Марто си дръпнал одеалцето до носа, обиколника и той отгоре му голямо въртене е било и тва вече няколко пъти ми го прави отдавна се каня да го слагам в спалния чувал поне да не се притеснявам че ще се задуши.

олеее Вили голям филм с тоя ненормалник  ooooh! пази боже от такива хора и дано го приберат съответните служби не се знае как ще го избие : сега покрай детето съм станала много предпазлива и всякъкви такива съмнителни типове ги заобикалям отдалеч преди по не ми пукаше  Whistlingоня ден в морската бях с количката и пред мен една жена с тикове изглежда рита, крещи и псува и си викам ще вземе ся да обърне и да удари количката някви таскива мисли ми минаха еми обърнах и минах по друга алея нищо че бързах и си удължих пътя  Crossing Arms

Вчера пък хич неможах да спя добре, вчера къде ми трябваше да чета една новина за едно осъкатено кученце Cry хем се знам че не ми понасат и пак  Tired айде стига съм ви занимавала да ходя да се обравям и да излизаме
Приятна разходка на всички  bouquet

# 432
напече
 newsm47

# 433
Хубу, тогаз -пак със същите характеристики като моя има и в Дженезис с мн сладки детски мотиви.  Flutter
Детски термоси в Дженезис-Бургас в момента няма  Peace

# 434
Оууу Лора ама аз тази я познавам Simple Smile Казва се Дияна и между другото ти е комшийка (живее в блока до м-н Слънце) Simple Smile Тя е била съученичка на сестрата на моя,ама нещо я стяга каската и откача.Иначе не е агресивна,преди обикаляше кафетата на Народен юмрук да иска цигари от хората и моя мъж постоянно я "снабдяваше".Тъкмо си бяхме говорили с него преди време къде изчезна и дали не се е споминала,ама явно просто е сменила района Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт