Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 095
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Вили таз дето беше в морската май е друга Laughing беше с  тъмно червена коса и синъо спортно яке таз Диана я знам и на мен ми е искала цигари и по скоро изглежда като клошарка на Класика се въртеше преди, знам ги че не са агресив ама все пак....

# 436
А много ясно,от лудия всеки трябва да бяга,че то агресивен неагресивен,никой не знае на къде ще го избие.
Оф днес всички сте "по семейно",аз пак съм алоун,че моя се прави на много работен отново Sad

# 437
Хубу, тогаз -пак със същите характеристики като моя има и в Дженезис с мн сладки детски мотиви.  Flutter
Ма нееее,кво съм чела-много съм смотана-това което написах,важи за детските в Дженезис smile3537.
В другия магазин си има. Blush

# 438
  • Пловдив
А много ясно,от лудия всеки трябва да бяга,че то агресивен неагресивен,никой не знае на къде ще го избие.
Оф днес всички сте "по семейно",аз пак съм алоун,че моя се прави на много работен отново Sad

М..да съм знаела начи...Аз от 10,30 до сега маах крачоли из центъра, а пукнат номер нямам на никой да ви разцъкам.

И Вили, аз ползвам същата козметика за коса и съм страшно доволна, с такава боя се и правя и е супериздръжлива като цвят и не ми зисъхва косата.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 14:50 от Горгона

# 439
  • у дома
Само аз ли не бях в час днес? Деца по тънки блузи, без шапки - на мен ми беше супер студено  cold

# 440
Ам то си беше студено.Съжалих,че излязохме.
мама89, беше ли около 14 ч в парка в Славейков?

# 441
maimp, хубав метален термос- фин, малък и най-важното- не тежък 0,3 мл купих от магазина за тенджери и не нам си какво във Бургас Плаза, ъгъла, срещу магазина на Тач. Някакъв немски е и е точно това, което търсех- тоест- ако го изтървеш не се чупи като стъклените, не заема място и не тежи 100 кила!  Peace
Ся пак ще ме избазикаш, че съм "бюро справки", ама като съм доволна от нещо не мога си премълча.  Embarassed

нищо подобно,изказвам възхищение за информираност и памет Simple Smile

пред летния театър беше топло-София я съблякох по анорак ,а на връщане по обяд по Богориди си беше жега,
но по другите алеи верно ,че си беше "клинч"

# 442
И аз преди час се връщам от разходката.Много студено ми беше,добре че носих по-дебело яке за малката,че я облякох. Пък голи хора по улиците колкото щеш Simple Smile Видях едно момиче ,14-15 годишно, по тениска.Направо още по-студено ми стана Simple Smile
Ваня,тези продукти в аптеките ли да ги търся?

# 443
  • Пловдив
И аз преди час се връщам от разходката.Много студено ми беше,добре че носих по-дебело яке за малката,че я облякох. Пък голи хора по улиците колкото щеш Simple Smile Видях едно момиче ,14-15 годишно, по тениска.Направо още по-студено ми стана Simple Smile

Аз ги поръчвам на фризьорката ми, не се продават по магазините..поне досега не съм видяла де.

# 444
Добро утро гърлссссс Laughing сутринта ставам и кво да видя Марто си дръпнал одеалцето до носа, обиколника и той отгоре му голямо въртене е било и тва вече няколко пъти ми го прави отдавна се каня да го слагам в спалния чувал поне да не се притеснявам че ще се задуши.

олеее Вили голям филм с тоя ненормалник  ooooh! пази боже от такива хора и дано го приберат съответните служби не се знае как ще го избие : сега покрай детето съм станала много предпазлива и всякъкви такива съмнителни типове ги заобикалям отдалеч преди по не ми пукаше  Whistlingоня ден в морската бях с количката и пред мен една жена с тикове изглежда рита, крещи и псува и си викам ще вземе ся да обърне и да удари количката някви таскива мисли ми минаха еми обърнах и минах по друга алея нищо че бързах и си удължих пътя  Crossing Arms

Вчера пък хич неможах да спя добре, вчера къде ми трябваше да чета една новина за едно осъкатено кученце Cry хем се знам че не ми понасат и пак  Tired айде стига съм ви занимавала да ходя да се обравям и да излизаме
Приятна разходка на всички  bouquet

Каква ти патрулка Вили, аз не видях един мъж на място да ни защити  #2gunfire Мъжа ми като разбра и полудя и не можа да повярва,че никой не се е притекъл на помощ.
А последствията от вчерашия вятър са пълния нос на Ема и една кошмарна,неспокойна вечер  Shocked, та затова днес си останахме у дома. Вчера явно я поодуха повечко вятъра и затова падна големия рев  Sad

# 445

Аз ги поръчвам на фризьорката ми, не се продават по магазините..поне досега не съм видяла де.
Ох аз не съм те разбрала правилно Simple Smile Аз си помислих,че ползваш тези продукти за които Проста Мария спомена,а ти говориш за боята на Keune,нали така Simple Smile
Дани,не мъж на място,а аз дори 1 мъж не видях наоколо Simple Smile

# 446
  • у дома
Вили, Давинес съм виждала само в аптеките - на Водната палата има. Ако ти е чуплива косата има шампоан за къдрава коса, аз в момента го ползвам - супер съм доволна  Peace

# 447
  • Бургас
Честит имен ден на всички празнуващи днес!  Hug

На Бобовото зърно вчера му се белна първото зъбче! Цял ден "чукахме" с лъжичката и той се кефи!  Тъй, че: "пу, втори!"  Mr. Green

Да не забравите да преместите стрелките на часовника с един час напред!  

За косите, аз съм супер доволна от Tony and Guy. Поръчвам ги от boots.  Peace

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 07:58 от LaDiDa

# 448
  • Бургас
Добро утро момичета !

Днес как ли ще е времето, Мели как е по твоя прогноза?  Hug

Да ви почерпа,че Димана си има втора месечинка днес!

Честит имен ден и на празнуващите !  Hug

Хубав и слънчев ден !  sun

# 449
Честит празник,мили момичета! Честито и на всички с имена на Цветя да си живи и здрави и касиви като имената си!  Цвети,  Hug

Хубав ден и разходки на всички!!!

Вили,верно голям психо тоя,ужас  Shocked
Гери,честито ви зъбче,да е беличко и здравичко!
Свате,от вас зъбчето от мен пържолките Laughing
Честита месечинка  на Диманка и Борянка  newsm38

Общи условия

Активация на акаунт