Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 092
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Честито на всички именници   bouquet И моето майче има празник днес   love001 Много си я обичкам, да ми е жива и здрава  Hug И все така да помага  Wink

Ladida, и моята фризорка работи с продуктите на Tony and Guy  Peace И на мен добре ми действат. За шампоана - ходя два пъти седмично на фризьор и там ме мият. Всеки път ми мирише различно. Слагат ми ампулки-последният път беше на Виши- против косопад. маски.  Фризьорката ми е много в час и понеже съм редовна клиентка, ми прави доста глезотийки  Laughing Тя си преценя. Даже в къщи нямам  шампу:oops: Един път ми се наложи да се измия, та ползвах на мъжо  hahaha

Честито зъбче на Боб, да е здравичко и беличко, и безпроблемно да му се напълни цялата устичка  Simple Smile

Честита месечинка на Диманка  Heart Eyes

# 451
  • Бургас
Виде,честита 2-ра месечинка и на Борянка !  Hug

# 452
  • Бургас
Айде и аз да се запиша да не ме забравите  Flutter
Честити месечинки на всички бонбони  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Честито 2ро зъбче на Ники и 1во на Бо  tooth айде мамите да слагат нахилини зъбати мутрички при снимките
С голямо закъснение честит РД на Деси  lovekiss
На 30тия ми РД реших да се разделя с детството. ММ ми направи страхотен детски рожден ден. На една вила окрасил двора с балони, накупил свирки, шапки, конфети, балони, заешки уши   ura Tada ... абе страхотно се полигавихме. Беше кофти времето иначе имаше запланувани игри на открито  Laughing .Супер беше ама неможах да порасна  Wink Още ме пере съчмата.
тъй стигнах и до днес.
Честит празник на всички  newsm51
Честит имен ден на Вили и Цвети  Heart Eyes   bouquet  живи, здрави и засмяни /извинявам се ако пропускам някой именник/
Честит и Рожден Ден на psychology здраве, спокойствие и сбъднати мечти  Kissing Heart

# 453
Честити именици,рожденици и месечинки, бъдете здрави и много щастливи   bouquet

# 454
Добро утро и от мен Simple Smile
Честит празник на всички именници,които носят хубавите имена на цветя!!! Живи,здрави и много любов   bouquet
Честита месечинка на Диманка   bouquet
Честит Рожден Ден и на Гери  newsm51 Мацко,пожелавам ти много здраве,късмет и много усмивки !!!

# 455
Здравейте момичета! Да почерпя по случей имения ден  Party ! Благодаря на всичкки за пожеланията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити месечинки на Диманка и Борянка Hug и весело изкарване на всички които празнуват  newsm51днес

# 456
Ох айде пак съм аз Simple Smile
Да взема да почерпя,че нали и аз празнувам днес Simple Smile
Проста Мария и LaDida, благодаря за инфото момичета  Heart Eyes

# 457
Честит имен ден на Цветиту и на всички празнуващи smile3525 smile3525 smile3525
Честити месечинки на Димана и Боряна  love001
Гери, честито първо зъбче на Бо, да са ви здравички и белички tooth
Весел и усмихнат ден Heart Eyes

# 458
Ауу, Вили как те пропуснахме  bouquet Да си жива и здрава, красива и желана  love001
Честит рожден ден и на psychology, много здраве и сбъднати мечти newsm51

# 459
  • Бургас

Момичета, благодаря за пожеланията и подкрепата! Ето да се почерпите виртуално!

Честит имен на всички именници! Бъдете живи и здрави и красиви, като имената си!

# 460
Гери, Честит Рожден ден! Бъди много здрава и усмихната.Всяко зло за добро  Simple Smile

за късмет

# 461
Честит имен ден на всиски с имена на цветя да са живи и здрави ,много щастливи .Честито зъбче на Бо да има още много зъбчета и да са много здравички и да излизат без проблеми.Честити месечинки на бебоците и да не забравяме рожденния ден на Psychology много успехи .Весел ден на всички.  bouquet newsm51

# 462
  • у дома
Честито на всички за всичко - месечинки, РД и именници  newsm51

# 463
Честит Имен Ден на Цвети и Вили и на всички момичета с имена на цветя !

Честит Рожден Ден На нашето Гери  с пожелания за много здраве и успехи !

Честити месечинки на бебоците И Първо зъбче на Борис със здраве да си го ползва
Heart Eyes

# 464
здравейте от нас   love001

с моята дъщеря Микаела искаме да ЧЕСТИТИМ ПРАЗНИКА (рожден ден.месечинка,зъбчета,имен ден)
НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ   ura  bigdance2 newsm18 Tada baloni baloni

МИА71,вчера свекървата и свекъра бяха с малката в парка, а аз през това време  newsm75 1ironing wash hang 1dishes

да ви се похваля,сега мисля да си поръчам КОСМОДИСК,че имам голяма нужда от него и най-накрая склоних мъжа ми (той не вярва,че ще ми помогне).дано да има ефект,че иначе ще ме пощури  smile3512

Общи условия

Активация на акаунт