Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 084
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
Вили и Цвети - Да ви са ви живи и здраве имената, с гордост и радост да си ги носите, да сте много щастливи и обичани   smile3525

# 466
Честит имен ден на всички с имена на цветя   bouquet ,
Честит рожден ден Гери  Hug ,
да сте живи и здрави и много щастливи!

mama89, пиши има ли ефект от Космодиска като го изпробваш, че и аз вече имам нужда от нещо подобно Simple Smile

# 467
  • Бургас
Сис, къде ходиш на фризьор? Впечатлена съм!  Peace

Между другото такова скапано време на Цветница не помня...

# 468
Честити месечинки, Честито първо зъбче на Бо  tooth честити Именнички и не на последно място, черешката на тортата рожденничката ни Гери Hug newsm51
Пожелавам на всички много здраве, щастие и любов.  lovekiss baloni
Ние вчера излязохме и добре, че взех още едно одеяло на Влаьо и една жилетка за мен, че докато се приберем от Изгрев щяхме да станем на сталактити  cold

# 469
tafta, много се надявам да ми помогне  Praynig.от това носене на беба на ръце като легна и немога да стана още.еми одеве го поръчах,казаха ми,че до 10 работни дни ще ми го доставят.
до колкото разбрах и други мами като мен имат болки в гърба и кръста.само да кажа,че КОСМОДИСКА излиза 150 лева а не 130 както казват на рекламата,защото те заставят да вземеш някакви си допълнителни части и със доставката стават 150

# 470
Честито на имениците,много здраве,спокойствие,любов и радост за тях и хората около тях,
честито и на майките на зъбчовците и месечинковците,

между другото днес според православния календар е  св. Боян-празнуват Бояновците и Бояните тоже Simple Smile

# 471
  • Бургас
Честит имен ден на Вили и Цвети, както и всички останали именници!
Честит РД на Гери! Много здраве и късмет ти желая Hug
Честити месечинки на бебоците и разбира се - честито 1во зъбче на бате Бо1 Hug Да изяде много пържоли с него  Laughing

# 472
  • Бургас

И мен също, свате Heart Eyes

# 473
Честито на всички празнуващи- на Гери newsm51 newsm59  party023- да си здрава,щастлива и да се сбъдне най-голямата ти мечта!

Честито на именничките  bigdance2 и на Бо първо зъбче!

# 474
  • у дома
Основния въпрос е как намираш време? Всички ни впечатли  Hug

# 475
  • Бургас
Основния въпрос е как намираш време? Всички ни впечатли  Hug

Ще ви пиша на скайпа за координати  Peace
Вале, разбрали сме се с татито  Wink Той гледа децата, докато аз се разкрасявам  Heart Eyes, аз ги гледам, когато той си излиза и така  Laughing А и фризьорският салон ми е страшно близо, та буквално звъня час преди да отида, и тя миличката, нали знае, че се кърмим, все ме вмества между часовете и ме прави набързо  Hug

Гери, мила, Честит Рожден ден   bouquet Много здраве, късмет и сбъднати мечтити пожелавам  Hug

# 476
Честит имен ден на всички именнички!  smile3525
Честит Рожден Ден Гери!  newsm59

Да сте живи и здрави и хубаво да се напразнувате тази вечер!!!
Честито и на всички бебчовци - с месечинки  smile3541

Честито първо зъбче на Бо 1! Айде безпроблемно и другите да се белнат!

Криско също вече е зъбчо, само че с два на веднъж  Laughing

Айде хубава, весела вечер на всички  и Наздраве  Wine Glass

# 477
Честит празник на всички!!! Hug newsm67
Честито на всички именници,зъбчовци ,рожденници  и месечинковци:)!!Бъдете здрави  и усмихнати!!!  bouquet  bouquet

# 478

между другото днес според православния календар е  св. Боян-празнуват Бояновците и Бояните тоже Simple Smile

В такъв случай, да ти е жив и здрав мъжа, много да слуша и помага  Laughing  bouquet

# 479
Момичета,да ви питам нещо-докога мислите да къпете бебетата всяка вечер?Нещо взе да ми дотежава,буквално,и много се движи докато я изплаквам,а и нали по цяла седмица я къпя сама...И се чудя дали да не почна да прескачам по някой ден. newsm78Аз си я мия задължително когато се наака.

Общи условия

Активация на акаунт