Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 714
  • 934
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте дами  Laughing
И аз да се запиша при собственичките на   Philips Lumea  newsm44 newsm44
Подариха ми го, вече го използвах не можах да се сдържа, въпреки че преди седмица използвах моя  Silk`n. Разлика не намирам между двата, разбира се освен площа. Като болка няма силна,съвсем леко неприятно е , но очаквам с нетърпение резултати  Laughing
Което ми напомня, ако някой се интересува от Silk'n с 250 000  импулса да ми пише на лични Simple Smile

# 406
  • гр.Пловдив
Здравейте, искам да попитам как почиствате лампите си? По моята вече след 5 процедури на цяло тяло има едни ситни черни точици които не мога да изчистя със суха салфетка, а с друго ме е страх да пробвам. Аз съм с Елос и след направени 5 процедури ефект има само на ръце, мишници и по краката под коляното, но ефекта не е много голям, да кажем около 20-30% ги няма.

# 407
  • На брега на реката
Почиствам лампата с мокра бебешка кърпичка без спирт, така пише в упътването.

# 408
Днес пристигна и моят Silk`n Flash and Go Lux, и дори има инструкции на Бг., вече го изпробвах, скоро ще дам отзиви Wink

# 409
Здравейте, искам да попитам как почиствате лампите си? По моята вече след 5 процедури на цяло тяло има едни ситни черни точици които не мога да изчистя със суха салфетка, а с друго ме е страх да пробвам. Аз съм с Елос и след направени 5 процедури ефект има само на ръце, мишници и по краката под коляното, но ефекта не е много голям, да кажем около 20-30% ги няма.
На моя Филипс пише да се чисти с влажна микрофибърна кърпичка/приложена към уреда/,а ако не стане само с вода, може с малко спирт /70%/.

# 410
Здравейте дами  Laughing
И аз да се запиша при собственичките на   Philips Lumea  newsm44 newsm44
Подариха ми го, вече го използвах не можах да се сдържа, въпреки че преди седмица използвах моя  Silk`n. Разлика не намирам между двата, разбира се освен площа. Като болка няма силна,съвсем леко неприятно е , но очаквам с нетърпение резултати  Laughing
Което ми напомня, ако някой се интересува от Silk'n с 150 000  импулса да ми пише на лични Simple Smile

# 411
zdraveite islam da popitam kadeto hodite vav studio za fotoepilaciq dali ispolzvat epilator Babyliss paris Homelight 100

# 412
Здравейте!

Досега ходих на фотоепилация в салона до нас, но от скоро жената замина в чужбина и при липса на алтернатива се замислям да си купя домашен фотоепилатор. Гледам чета и избирам и ще се радвам ако можете да ми помогнете с малко информация.

1. Лампите или както се наричат, сменят ли се и колко време се ползват преди да трябва да се сменят.
2. Тези уреди ефективни ли са на лице?

Предварително благодаря на отзовалите се.

Hug

ПП На някой ако му е полезно това сравнение, въпреки че Лумиата я нама там.

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 12:53 от БебОле

# 413
Разлика има между лазерните и фотото. Лазерните са по-подходящи за тъмно окосмяване,съответно,който има лазерен,би трябвало да му действа най-бързо на зоните с най-тъмни косми. Фото-епилаторите са по-подходящи за по-светло окосмяване.

А, лазерните пак ли са на импулси и каква е разликата?

# 414
Здравейте, доколкото разбирам при Филипс Лумеа не се сменя лампата за разлика от другите, но пък разполага с повече импулси. Така ли е?
Знаете ли защо в Технополис се предлагат няколко различни Лумеа?Моите наблюдения са:
-единият е за около 500 лв ,другият за около 800лв, и трети за 1000лв. Мисля че този за 500 не става за лице и бикини, а този за 800 е на кабел . Чудя се има ли други разлики?Аз лично ще се чувствам по-сигурно с кабел. Да, батерията е удобство, но кабела гарантира, че няма да спреш по-рано  от планираното.
Какво е вашето мнение?
Има ли хора,които вече имат резултати?

# 415
  • по пътя
Аз имам резултати, доволна съм, тези дни трябва да направя пети курс, по ръце и крака почти изчезват.Интим е по-проблемен и подмишници, но там ще продължа повече.
Някой да си е купувал лампи отделно, че моите свършват?Аз съм с Ровента да уточня.

# 416
Има ли някой с филипс Лумиа Есеншалс?Чудя се да дам ли 350 лв повече за по-скъпия вариант?Разликите не са огромни, но...

# 417
Здравейте, доколкото разбирам при Филипс Лумеа не се сменя лампата за разлика от другите, но пък разполага с повече импулси. Така ли е?
Знаете ли защо в Технополис се предлагат няколко различни Лумеа?Моите наблюдения са:
-единият е за около 500 лв ,другият за около 800лв, и трети за 1000лв. Мисля че този за 500 не става за лице и бикини, а този за 800 е на кабел . Чудя се има ли други разлики?Аз лично ще се чувствам по-сигурно с кабел. Да, батерията е удобство, но кабела гарантира, че няма да спреш по-рано  от планираното.
Какво е вашето мнение?
Има ли хора,които вече имат резултати?
Четох отзиви в Амазон за Лумеата.
Една дама разказва, че след като си купила модела, който е с батерия, не започнала да използва епилатора веднага, а минали няколко месеца. Когато решила да го ползва, батерията се била скапала от незареждане и дотам със скъпия уред. Представителите и обяснили,  Naughty че ползваш - не ползваш, трябва да зареждаш през някакъв период.

# 418
Привет. Аз съм със Silk'N'Glide и ми се иска да си сверя часовника дали правилно го ползвам. Значи в указанията пише, че най-голям бил ефекта 3 дни след бръснене и се старая да го спазвам. Обаче в амазон чета, че трябвало да се прави на гладка, обръсната кожа. Кое е по-вярно? newsm78 Дотук не забелязвам твърде голям ефект, а съм направила сигурно 3-4 процедури. Също и това за двете седмици не го спазвам, а когато се сетя. Вие при какво ползване забелязахте най-добър резултат?

# 419
Аз се правя веднага след бръснене. Не виждам логика да се изчаква 3 дни  newsm78
Някъде, където при бръсненето съм забравяла косми (преди, тъй като вече почти не ми растат) и са били малко поникнали, направо си миришеше на опърлено  Whistling
Видим и по-значителен резултат забелязах след 6-7 ползване.
След 10 месеца ползване мога да кажа, че резултатите са повече от задоволителни: по краката почти не ми растат косми, където растат са тънки и се забелязват само, ако се вгледа човек. Но все пак се правя на всеки 2 седмици, за всеки случай, да не вземат пак да никнат, иначе реално няма нужда.
Ръцете правя веднъж в месеца.

Общи условия

Активация на акаунт