Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 784
  • 934
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
Моят е същата марка и като мига оранжево е знак че импулса се е заредил. Иначе свети зелено докато чакам да зареди. Твоят щом зареди импулса се изключва тотално или не светва (излъчва импулс)  newsm78
Ако нещо те съмнява, връщай го    Thinking

# 481
Моят докаго го ползвам, спира да праща импулси и видях, че бутона, от където се включва мига оранжево, както и бутона над елос дето е, където са илюстрирани косъмчета. Като го изкл. и вкл. започва пак да работи...

# 482
  • Sofia
Аз изчаквам около 5 минути да зареди. Установих, че не пуска импулси ако не е добре прилепнал за кожата. Да не би да е тоа проблема?
Аз го имам отмалко повече от месец, и още имам чувството, че не сме се сработили добре.

# 483
преди няколко часа пак го пробвах и не ми прави проблеми ... а индикатора над степените за какво е ? сори ако ти се струва тъп въпрос, но аз наистина не знам за какво е този индикатор, питам защото и той мигаше като ми спря.

# 484
  • На брега на реката
Имаш още една приставка, която е за лицето.  Горния индикатор е за нея. На най-силната степен зарежда по-бавно, а и аз доста чесно без да искам натискам бутона на епилатора и го изключвам.

# 485
И аз съм доволна от моя Silk'n glide 300 000. Имам само две процедури до сега, скоро ще правя трета. Обаче резултат видях още след първата. 
Моя пък по-бавно зарежда, а аз го ползвам на максимална степен. Примерно работи минута-две и отказва да работи след това докато не се зареди. В началото си мислех, че съм си купила дефектен уред, но после установих, че се самозарежда. Не прочетох обаче нищо за това в упътването и реших, че има проблем с кожата и цвета на косъма. Аз аз съм светла с кестеняв косъм, та не би трябвало да има проблем.
Ще съобщя след повече процедури как вървят нещата.

# 486
Добре.. прочетох голяма част от информацията, поднесена тук! Искам да попитам колко еминималната  достатъчна мощност, за да е безопасно и да има осезаем ефект. Какво  препоръчвате (питам във връзка с това за въпросните джаули на см2 и броя импулси) ?  Благодаря ви   Thinking

# 487
аахааа може би и моят зарежда и затова се самоизключва. Не знаех, че е необходимо да се зареди, благодаря много на всички, изплаших се, че е дефектен..

# 488
аахааа може би и моят зарежда и затова се самоизключва. Не знаех, че е необходимо да се зареди, благодаря много на всички, изплаших се, че е дефектен..
Моят не се изключва. Чува се как бръмчи вентилаторчето. Но не изстрелва светлинен импулс. Опциите за това са или да няма плътен контакт с кожата или индикаторчето за цвят на кожата да не позволява да се изстрелват импулси, например ако попадне на някоя бенка...знам ли. Но моя е друг модел де, не е като твоя.  Peace

# 489
Момичета, от вчера и аз съм горд собственик на Силк енд глайд, но още не съм го ползвала. Уж изчетох цялата тема, но имам два предварителни въпроса:

1. последно кога трябва да съм се избръснала- непосредствено преди процедурата (както е показано в клипчето на страницата на фирмата) или ден-два преди това (както пише в книжката с инструкциите)? И дали може да не е бръснене, а космите да се махнат с крем-депилатоар? пак е химическо премахване, но за бедрата ми е по-удобен вариант?

2. по здравословни причини трябва да посещавам солариум по 5-10 минути седмично. ако не всяка седмица, то поне през седмица. целта не е правене на тен, а натрупване на вит. Д. Дали мога да правя солариум в помеждутъците между две минавания с уреда?

Предварително благодаря за отговорите!

# 490
  • Русе
Може преди самата процедура, може и ден-два преди това. Важното е да имат корен и да не са по-дълги от 1-2 мм. Иначе ще мирише на изгоряло Simple Smile. Едва ли ще е някакъв проблем депилатоара.
Трябва да се святкаш на 1 степен и може да ти излязат петна. Пробвай. Няма кой да предскаже каква ще е реакцията при теб  Peace

# 491
Странно,  аз съм с Филипс и ако има дори,  и мм над кожата мирише на изгоряло.
Доколкото разбрах,  ако не е обръснато много добре вместо да действа на корена,  енергията отива за горене на това,  което се подава т. е. няма полезно действие във втория случай.

# 492
  • sofiq
Привет Simple Smile
По рано видях реклама на лили,ще имат някаво намаление на продукти Remington,един от продуктите ще е фотоепилатор и доколкото успях да видя ще е такъв
http://www.remington.bg/epilatori/fotoepilator-remington-ipl6500-i-light-pro.html

Аз одавна искам да си купя,та да попитам какво ще кажете за него,заслужава ли си ?Ако правилно съм разпознала модела с намалението ще е около 350 лв.

# 493
  • Варна
Здравейте!
От днес и аз съм горда собственичка на Silk`n Glide със 150 000 импулса. Присъединявам се към първия въпрос на fitblond. Преди да го купя изчетох темата и останах с впечатление, че трябва да се обръсна непосредствено преди процедурата, а в книжката пише, че бръсненето трябва да е 3 дни предварително и космите да са 1-2мм  newsm78 Първата процедура на ниска степен ли трябва да е или мога направо с по-висока да започна?
Нямам търпение малката да заспи и да се освяткам на спокойствие  Crazy Mr. Green

# 494
  • Русе
Никога не съм се святкала на 3-ят ден. Най-късно на следващият.
Аз се осватках направо на най-високата като намалих само на интима.

Общи условия

Активация на акаунт