Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 711
  • 934
  •   1
Отговори
# 465
А пък аз като гледам елос-а е единствения за домашна употреба с RF...

Oх, не съм много наясно. Какво значи това?  Rolling Eyes

# 466
  • through the wormhole
Скрит текст:
Цитат
Елос е първата и единствена технология, която комбинира силата и ефективността на  IPL (Intense Pulse Light) и RF (радиочестотна енегрия)

Още не мога да се наканя, да му се не види! Crossing Arms

# 467
  • София

Понеже съм си правила в студио само IPL + RF и бях много доволна, но от бременноста изгубих ефекта, за това се разрових и само елоса виждам, че с тази по -нова технология. Ето тук е обяснено какви са предимствата - http://www.ladiespoint.net/services_epilation.html

# 468
Благодаря за инфото, оktavia  Hug Heart Eyes

Момичета, болезнени ли са ви тези процедури, питам най-вече, понеже много ме е страх на триъгълника и по-специално около пресен белег от секцио..?

# 469
Черен петък в Е-маг днес. Силка 300,000 импулса на цената на 150,000.  Peace

# 470
  • Русе
Не боли. Интимът го святкам на 4-та от 5 степени Peace

# 471
Черен петък в Е-маг днес. Силка 300,000 импулса на цената на 150,000.  Peace
Свърши вече, а уж ми беше в кошницата.  Mr. Green

# 472
  • Sofia
още го има в сайта на красиво тяло

# 473
още го има в сайта на красиво тяло
Поръчах от сайта на вносителя.
Благодаря!  bouquet

Всъщност те май са същите Simple Smile

# 474
Здравейте и аз си поръчах от красиво тяло силка които е с 50000 , сега следва да видим дали ще има резултати при мен.

# 475
  • по пътя
Благодаря за инфото, оktavia  Hug Heart Eyes

Момичета, болезнени ли са ви тези процедури, питам най-вече, понеже много ме е страх на триъгълника и по-специално около пресен белег от секцио..?
Мен много ме боли, само на  първа ги правя в интимната зона.

# 476
  • Sofia
Не ме боли, правя на четвърта, дори и на трйгълника. Белега от секциото ми е от година и половина. Нямам проблем там.
Аз да попитам - кога започват да ви окапват косъмчетатата? Направих 2 процедури в рамките на две седмици, и още няма видим резултат.

# 477
  • Русе
При мен след 10-та Peace

# 478
До сега съм направила 3процедури на краката, след първата, нямаше видим резултата, след втората израснаха около 65% от космите. След третата процедура смело мога да кажа, че 70% от космите ги няма. След първата и втората процедура, част от космите просто не израстваха, докато след третата, пораснаха около 40% - 10 от които окапаха. Процедурите съм ги правила на 2седмици на най-висока степен.
Мишници, интим и ръце направих веднъж като поддържаща процедура, за сега няма нужда от повече.
Много съм доволна, явно космите ми са податливи на подобен вид епилация.

# 479
Здравйте, нова съм в сайта, но видях че комнтирате фотоепилаторите. От днес имам SILK'N ME TOUCH 300 000, включих го за да направя първата процедура, но няколко пъти пъти се изключва сам. Почва да мига оранжево индикатора, от където се включва ФЕ и спира да изпраща импулси. Като го изкюча и включа продължава да работи....  Пуснах го на втора степен и не изключи .. странно... Запитването ми е нормално ли е това самоизключване или аз не правя нещо както трябва. Благодаря Ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт