Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 699
  • 934
  •   1
Отговори
# 450
Да споделя и аз. Поръчах другия, който е 300000 импулса, но от английския ибей. С доставката до малкия град (превозвач и еконт) ми излезе 455 лв. вместо 600. Тепърва ще го ползвам да дам отзиви.  Peace
за колко дни пристигна

# 451
Да споделя и аз. Поръчах другия, който е 300000 импулса, но от английския ибей. С доставката до малкия град (превозвач и еконт) ми излезе 455 лв. вместо 600. Тепърва ще го ползвам да дам отзиви.  Peace
за колко дни пристигна

За две седмици.  Peace

Аз днес си закупих Silk'n Glide 150 000 импулса от Технополис. Искаше ми се 300 000импулса, но го нямаха нито в Техномаркет, нито в Технополис. Първоначално отидох в Техномаркет, но там ми предложиха единствения останал, който беше с разпечатана кутия и очевидно беше ползван, дори имаше по него едно косъмче. Аз отказах, защото предполагам, че е бил ползван и върнат /и друг път ми се е  случвало да ми предлагат там върната стока/. За щастие в Технополис всичко беше ОК. Може би точно затова не бих се и престрашила да купя подобен продукт онлайн.

Може би нямаш много опит с ибей, пп и цялата система, за това да споделя моето мнение, че е точно толкова надежно, колкото и технополис и всеки друг реален магазин.  Peace

# 452

Може би нямаш много опит с ибей, пп и цялата система, за това да споделя моето мнение, че е точно толкова надежно, колкото и технополис и всеки друг реален магазин.  Peace

Напротив, смея да твърдя, че имам доста богат опит в онлайн покупки. Мъжът ми се занимава с компютри и ежедневно поръчва дисплей, платки, батерии и други неща от подобни сайтове. 80% от дрехите за мен и децата също поръчвам от чужди сайтове.
Това, което исках в случая да кажа е, че по никакъв начин не може да се установи дали уредът е ползван или не и дали е на реалните импулси, независимо от къде е закупен. Просто споделих, че според мен в Техномаркет уреда беше ползван, по което личеше от нарушената опаковка /оригиналните лепенки затварящи кутията бяха отлепени и върху тях бяха залепени други/. Този който закупих от Технополис определено не беше разпечатван никога, което не означава, че в действителност е на 150000импулса.
Аз ако реше сега моя да го продам, представяйки го за нов, при положение, че вече успях да се епилирам веднъж и да му изхабя около 1000импулса не знам как някой би го разпознал, че не е.
Аз също съм ги разглеждала в ибей, но просто казвам за себе си, че подобен вид уред не бих закупила от подобен сайт. Най-вече ако се наложи по някакъв начин да ползвам гаранцията, за мен ще е по-лесно да отида в магазина и да разговарям на четири очи. Всеки сам си прави сметката кое от къде да си закупи. По никакъв начин не искам да се заяждам с някой, просто споделих мнението си. Определено цената, на която си взела 300000импулса е много добра и си заслужава, надявам се да си го ползваш безпроблемно. И най-вече дано да има ефект от тези фотоепилатори и всички да се отървем от нежеланото окосмяване.

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 11:19 от Киди

# 453
БебОле, може ли линк към продукта?
А какво става, ако се наложи да се ползва гаранция? Уж международни и тн...ама все пак ми се струва по-голяма разправия newsm78

# 454
БебОле, може ли линк към продукта?
А какво става, ако се наложи да се ползва гаранция? Уж международни и тн...ама все пак ми се струва по-голяма разправия newsm78

Позволявам си да сложа два линка, които аз съм гледала:

http://www.ebay.com/itm/Silkn-Glide-Xpress-300-000-Pulses-Hair-R … :EN0AAOSwyQtVg~FQ

http://www.ebay.com/itm/NEW-Silkn-Silkn-Glide-Express-300K-IPL-H … sd%3D111698889694

# 455
Искам да попитам този тип уреди могат ли да се използват за фотоподмладяване?

# 456
Филипс Лумеа за около 500 лева.
Наистина краката са голяма досада-то и за това там резултатите не много достоверни.Мисля че продават маркери за очертаване за да можеш по-лесно да следиш какво святкаш и какво не.

Здравейте мили мами, от няколко дена ви чета и не мога да взема решение.
Предполагам много зависи типа кожа/косми за постигане на оптимален резултат.
И аз като Eved съм със светла кожа и тъмни косми и за това бях доста изненадана от силно положителния резултат, който даваш.
Ако може конкретния модел на Лумеата, за да проверя дали е подходяща и за лице.

Искам да третирам лице и цял интим, като на техния резултат държа най-много.
За крака/ръце оредяването ще е повече от достатъчен ефект.

Та и от там ми тръгва чуденката кой продукт да избера.
Отзивите за Silk'n са супер, а и в момента е на промоция в английския амазон, та излиза за доста по-малко от цена тук в магазина.
Другия вариант е MY elos, който не бих се замислила да взема въпреки цената, ако бях сигурна, че ще действа.. но няма достатъчно мнения, които да ме навият за него.
Най-големият му плюс като че ли е двойно по-големия сензор спрямо другите.
И третия вариант е лумеата, която бях оставила на заден план, но мнението на Eved много силно наклони везните в нейна полза.

Ако можете да споделите опит за конкретната ситуация/уред/ефективност.. пък аз като поръчам и тествам ще давам отчети Wink

Благодаря  bouquet

# 457
Киди, имах предвид, че ако се купува от фирма, която продава 400 такива е точно същото като да купиш от магазин. От частен продавач и аз не бих купила.

Аз го купих от тук. Има още 488 налични.  Peace

Колкото до гаранцията, тя е на фирмата производител, а не на магазина, от който се купува продукта. Няма значение от къде е закупен продукта, той си има гаранция както е опоменато при закупуването му.

# 458
Честно да ви кажа не мисля, че има голяма разлика между отделните марки - принципът на действие е един и същ - всички святкат космите и им въздействат чрез светлината  Thinking

Гаранцията е от производителя, но ползването й трябва ли да става чрез продавача?
Аз мислех, че трябва да става през продавача и за това го купих от БГ, ако трябва да го връщам, да плащам пощенски разходи до БГ, а не до Англия/Германия.

# 459
  • София
Здравейте, извинявам се че ви нахълтвам в темата, много реклами на последък на филипс лумеа, че отворих да ги разгледам , спецификацията по сайтовете не е особено подробна и изобщо не успях да разбера, каква е разликата от модела за 500 лв и новия от 1000лв. Пишат че е не се с сменят лампи но не мога да разбера за колко импулса може да се ползва, и това значи ли че като свършат го хвърляш на боклука ? Simple Smile Някъде разглеждах подобни уреди и бях видяла само един уред с RF технология на колято съм се подлагали и са ми казвали че е по ефикасната наистина имаше ефект, но като забременях и всичко се върна в начална точка. До колкото ми обясниха тогава най- ефикасно е върху светла кожа и тъмен косъм.

# 460
Момичета, има ли някакъв шанс да се направи анкета за най-използваните уреди за фотоепилация и който вече е закупил и ползвал да даде гласа си за съответния модел, ако е доволен. Че така ми е много трудно да реша кой от всички да избера.

Конкретно за MY elos, интересува ме понеже е израелски, а тях ги хвалят най-много, има ли доволни?

# 461
  • Русе
Следващата тема ще я пуснем с анкета Peace
От Елоса имаше доволни. Той не беше ли лазерен  newsm78

# 462
Silk'n Glide също е израелски.
Аз все още не мога да изкажа точно мнение, понеже вчера си направих втората процедура. Но първия път май се претупах отгоре отгоре. Вторият път се старах доста да не пропускам и милиметър. Става ужасно бавно. Ръце, мишници, интим и крака ги направих за около 5-6часа, разбира се не наведнъж, а с почивки. След първата процедура видях някакъв много малък резултат. Не знам дали така трябва да е, но ми направи впечатление, че на места космите просто не пораснаха, а аз очаквах да пораснат и към 10тия ден да започнат да капят. На мен показателя ще са ми краката, понеже до сега не съм ги правила, а на ръцете, мишниците и интима ще правя само поддържащи процедури понеже имам направени 8процедури и косми почти нямам.
Втората процедура я направих 12дена след първата. Първите 5процедури смятам да ги направя през 10-15дни, след това в зависимост от резултата ще видя как ще продължа.

# 463
Следващата тема ще я пуснем с анкета Peace

Много благодаря  Hug

Елос-а ще е , мисля, защото прочетох, че не е нужно да чакам косъмът да израсте, а може дори и на гладко. Понеже искам и за лице да го ползвам . Ще почакам още отзиви и анкеата де Peace

# 464
  • София
А пък аз като гледам елос-а е единствения за домашна употреба с RF...

Общи условия

Активация на акаунт