Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 696
  • 934
  •   1
Отговори
# 435
Здравей!
Не съм писала тук ,защото ми се стори, че ефекта намаля, но май се заблуждавам.
След 12 август спрях да се святкам, защото в указанията пише, че преди излагане на слънце(ходих на море) се спира 2 седмици предварително и след това се чака още 2 седмици.
Събират се около 5 седмици без процедури, а на краката и повече че- се реших каквато бях почерняла.
В опътването пише, че може да се появят петна, а аз имам едно малко точно на крака и си мисля, че може да съм предразположена и по-добре да не рискувам.
Средата на септември започнах пак ,но спазвах сроковете за 2 седмици между процедури, а не както преди на всяка седмица.

Сега обаче докато пишех реших да се огледам и да дам някаква по-реална оценка.
Подмишниците са на 95%, ако не и повече ,триъгълника е около 80 % ,а краката са около 30%
Интересно е, че за разлика от другите места космите по краката оредяват, а не изглеждам сякаш на места оплешивявам.
Обяснявам си го с това, че по-трудно се обработват-много място извивки  и ако не се разчертаеш няма да покриеш всичко. Честно казано малко ми доскучават краката и ги претупах 1-2 пъти.

# 436
Здравей!
Не съм писала тук ,защото ми се стори, че ефекта намаля, но май се заблуждавам.
След 12 август спрях да се святкам, защото в указанията пише, че преди излагане на слънце(ходих на море) се спира 2 седмици предварително и след това се чака още 2 седмици.
Събират се около 5 седмици без процедури, а на краката и повече че- се реших каквато бях почерняла.
В опътването пише, че може да се появят петна, а аз имам едно малко точно на крака и си мисля, че може да съм предразположена и по-добре да не рискувам.
Средата на септември започнах пак ,но спазвах сроковете за 2 седмици между процедури, а не както преди на всяка седмица.

Сега обаче докато пишех реших да се огледам и да дам някаква по-реална оценка.
Подмишниците са на 95%, ако не и повече ,триъгълника е около 80 % ,а краката са около 30%
Интересно е, че за разлика от другите места космите по краката оредяват, а не изглеждам сякаш на места оплешивявам.
Обяснявам си го с това, че по-трудно се обработват-много място извивки  и ако не се разчертаеш няма да покриеш всичко. Честно казано малко ми доскучават краката и ги претупах 1-2 пъти.

Благодаря за инфото, ще си купя и ще видя как ще е при мен  Simple Smile

# 437
Здравейте, някой ползвал ли е някои от тези фотоепилатори и освен броя импулси има ли друга разлика между двата.
http://www.emag.bg/fotoepilator-silk-n-glide-xpress-300-000-impu … 300/pd/D7XZDYBBM/

http://www.emag.bg/fotoepilator-silk-n-glide-fotoepilator-150-00 … 006/pd/DMKZBYBBM/

# 438
  • Русе
Аз имам вторият, първият явно е нов защото го нямаше на пазаря когато аз купувах моя (пролетта).
Разлики не видях освен в импулсите.
Доволна съм от моя. Даже днес ми беше ден за святкане. Ужасно ми е досадно да святкам краката. Освятках единият и другите части. Утре ще святкам другият  Crazy

Дами, я си признайте с кой модел се святкате, на колко процедури/време сте и какъв е ефекта.

Аз, след 13 процедури:
крака- 80-90 % ефект
горна устна - мноооого малък
мишници - мноооого малък
ръце- 50%
бикини - 50%
интим - никакъв
Че растат по-бавно е факт но все пак растат Sad

# 439
Аз имам вторият, първият явно е нов защото го нямаше на пазаря когато аз купувах моя (пролетта).
Разлики не видях освен в импулсите.
Доволна съм от моя. Даже днес ми беше ден за святкане. Ужасно ми е досадно да святкам краката. Освятках единият и другите части. Утре ще святкам другият  Crazy

Дами, я си признайте с кой модел се святкате, на колко процедури/време сте и какъв е ефекта.

Аз, след 13 процедури:
крака- 80-90 % ефект
горна устна - мноооого малък
мишници - мноооого малък
ръце- 50%
бикини - 50%
интим - никакъв
Че растат по-бавно е факт но все пак растат Sad

Благодаря за инфото, за тази цена на апараата, резултати са чудесни, аз си правих доста процедури в салон и резултатите са същите, дори и по-малко, но дадох доста парички  Simple Smile

# 440
Филипс Лумеа за около 500 лева.
Наистина краката са голяма досада-то и за това там резултатите не много достоверни.Мисля че продават маркери за очертаване за да можеш по-лесно да следиш какво святкаш и какво не.

# 441
Здравейте и от мен. Аз се спрях на един определен фотоепилатор, но се интересувам дали някой го е ползвал и може да ми даде повече информация за него. Става въпрос за SILK N ME TOUCH 300 000?  http://www.technopolis.bg/bg/Epilators/Epilator-SILK-N-ME-TOUCH-300-000/p/836922  Относно резултати и въобще всичко за което се сетите, ще ми бъдете от полза. Благодаря ви предварително и хубав ден на всички Simple Smile   

# 442
Здр. някой ползвал ли е фотоепилатор BaByliss IPL Homelight G935E
http://www.emag.bg/epilator-babyliss-ipl-homelight-bjal-g935e/pd/DHH7YYBBM/

# 443
Здравейте, някой ползвал ли е някои от тези фотоепилатори и освен броя импулси има ли друга разлика между двата.
http://www.emag.bg/fotoepilator-silk-n-glide-xpress-300-000-impu … 300/pd/D7XZDYBBM/

http://www.emag.bg/fotoepilator-silk-n-glide-fotoepilator-150-00 … 006/pd/DMKZBYBBM/

И аз имам вторият. Доволна съм-космите навсякъде оредяха, най-вече на подмишниците и на краката от коляното надолу. Растат тънки и доста бавно. Смятам, че този фотоепилатор е една от добрите ми инвестиции Simple Smile .

# 444
Второ добро мнение за този с 150-тте хиляди импулса. Предвид и добрата цена ме навихте.
Благодаря за отзивите! bouquet

Само един въпрос - дали влияе на по-светли косъмчета?

# 445
Здравейте,
тези 150 000 импулса на Silk'n Glide за колко време ще се изхабят и съответно след това подменят ли се лампите или не. Колебая се между Silk'n Glide 150 000 импулса или този с 300 000 импулса -  Silk'n Glide Xpress. Смятам да го ползвам за ръце, крака, мишници и интим. За ръцете, мишниците и интима ще ми е поддържаща процедурата, понеже имам 10процедури направени в студио, с доста добър ефект.

# 446
  • Русе
Според инструкциите, 150 000 би трябвало да ти стигнат за този живот. Grinning
Лампите не се сменят

# 447
Благодаря

# 448
Да споделя и аз. Поръчах другия, който е 300000 импулса, но от английския ибей. С доставката до малкия град (превозвач и еконт) ми излезе 455 лв. вместо 600. Тепърва ще го ползвам да дам отзиви.  Peace

# 449
Аз днес си закупих Silk'n Glide 150 000 импулса от Технополис. Искаше ми се 300 000импулса, но го нямаха нито в Техномаркет, нито в Технополис. Първоначално отидох в Техномаркет, но там ми предложиха единствения останал, който беше с разпечатана кутия и очевидно беше ползван, дори имаше по него едно косъмче. Аз отказах, защото предполагам, че е бил ползван и върнат /и друг път ми се е  случвало да ми предлагат там върната стока/. За щастие в Технополис всичко беше ОК. Може би точно затова не бих се и престрашила да купя подобен продукт онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт