Пункт за изкупуване на стъклени бутилки от бира - къде в София?

• 10 110
  • 2
  •   1
Отговори
  • Sofia
   Здравейте, мацки!  Wink Интересува ме, някоя от вас, знае ли за пункт за вторични суровини в София, който да изкупува стъклените бутилки от бира на 20 ст.? Чувала съм, че и някои от големите супермаркети (Била, Хит и т.н.), както и някои малки квартални магазинчета, също ги изкупуват, но не знам на какви цени и дали има ограничение в броя бутилки, които можеш да върнеш наведнъж. Питам, защото понастоящем имам доста бутилки за връщане (над 100), които искам да разкарам, но си нямам на идея къде - дори нета не успя да помогне. Моля за насока!  Praynig

# 1
  • София
Кауфланд преди изкупуваха амбалаж за 10 ст бутилката, дори да не е купена от тях, за другите места си питай, в много магазини искат касов бон, че са купени от тях или празна за пълна. Някои пък не приемат от старите бутилки, т.е. зависи и от типа шише.
Дори да не приемат голям брой може да връщаш по няколко или в няколко отделни магазина по  малък брой да  върнеш, питай и в кварталния магазин.

Така или иначе ако целта ти е да ги разкараш и 10 ст са оферта.

# 2
  • Sofia
   Здрасти.  Simple Smile Мерси за препоръките. Принципно, целта ми е да се отърва, да, обаче пък и не бързам чак толкова и предпочитам да е за по-висока цена, ако изобщо намеря такава опция, де.  Rolling Eyes Иначе, мисля, че почти навсякъде ще ми ги вземат на 10 ст., защото така и самият магазин ще спечели 10 ст. на бутилка. Преди около година, в квартала имаше един малък хранителен магазин, който изкупуваше бутилките на 20 ст., дори да не са купени от тях; не знам защо са поддържали толкова неизгодна за тях политика, но е факт. За съжаление, той затвори и сега се чудя къде да ги предам...

Ако на някой му хрумват още идеи, да свирка.  Whistling  Hug

Общи условия

Активация на акаунт