АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 517
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Днес, точно в 19:32 настъпи астрономическата пролет  newsm51

# 406
  • София
alek_stz, не дей така да си внушаваш неприятни неща Simple Smile
Сега ще разкажа нещо, че и на мен да се смеят Wink
Когато бях бременна с първото си дете терминът ми беше 4-ти ноември и това щеше да е третото скорпионче у дома. Ужас, истински терариум ooooh!
Още от петия-шестия месец започнах да "договарям" с него дата за раждането и го помолих да се роди малко по-раничко-между 15-ти и 20-ти октомври.
Е, послуша ме зверко, роди се на 17-ти октомври Laughing

Не знам доколко съм повлияла, но в момента се опитвам да направя същото Joy
Така че, колкото и лудо да ти се вижда, разбери се и ти с твоята госпожица кога да се чакате. Ако не помогне, то поне със сигурност няма да навреди newsm10

# 407
Moмичета, честита пролет, дано най-сетне топлото се задържи  Grinning

Аз днес доста походих, след това се пробвахме с мъжа ми да почнем да лепим тапети, но нещо много се преуморих днес и започна да ме боли отдолу и кръста, малко се притесних и за сега отлагаме лекото ремонтче, което бях намислила  Crazy

Сърбят ме ръцете да се върна към спора за свекърите, но ще се въздържа, поне засега  Wink

# 408
  • Miami
Добро утро и честита първа пролет   bouquet

Още от петия-шестия месец започнах да "договарям" с него дата за раждането и го помолих да се роди малко по-раничко-между 15-ти и 20-ти октомври.
Е, послуша ме зверко, роди се на 17-ти октомври Laughing

Не знам доколко съм повлияла, но в момента се опитвам да направя същото Joy
Така че, колкото и лудо да ти се вижда, разбери се и ти с твоята госпожица кога да се чакате. Ако не помогне, то поне със сигурност няма да навреди newsm10
И аз така исках Жорко да се роди по рано. Термина ми беше за 28 юни, но исках да не е рак, а близнаци  Crazy ... луда работа. Та бебето се роди на 18 юни, ден преди РД на баща ми  Simple Smile

По темата за свекърите  Mr. Green - ми аз да ви кажа живея в Русе, родом съм от Бяла, и тази дума не се употребява от нас, поне от моето обкръжение. Не знам дали е диалект или не, но ми се струва логично щом се употребяват думи като тъстове, кумове и т.н да има и дума свекъри  Peace

# 409
Успокояващо е да прочета, че не съм само аз, дето се опитва да "договаря" с дребния кога да се роди. Извинявам се към мамите-раци, надявам се никоя да не ми се обиди, но аз много искам детето ми да е лъвче и да не избързва. Даже преди малко гледах в коя седмица се пада 23-ти юли, да имам цел, да стискам дотогава  Mr. Green

Като ви чета, явно уговорките работят (имам и една приятелка, която успя да роди овенче, въпреки че термина й беше в Риби), ще пробвам и аз да се разберем с добро  Laughing

# 410
Честита първа пролет! Много усмивки и слъчице ви желая! И тук днес е пролетно, за разлика от предходните дни.

Интересна работа е това с уговорките. И аз се улових, че несъзнателно съм почнала да ги правя. При мен номерът е да не се роди много по-рано, какъвто е бил случаят с мен и с появата на бял свят на майка ми, че май има някаква наследственост в тая работа. Искам да си дочака до планираното секцио и сега преговарям...

# 411
Привет момичета!
Вчера ме върнаха на изпита да си доуча и да се явя пак след две седмици и сега ми е едно кисело  Cry Убих се да чета, лиших детето си от присъствието си за да се усамотявам и да решавам тези глупави задачи. Имам две висши образования завършени с много добър успех, сега на това тъпо СДК се правят на интересни - великите математици  Close
Тук май пак се е разразил спор. Не спорете, пак казвам нека всяка да изкаже мнението си, нали за това сме се събрали тук.
Аз не влизам в словесни полемики, защото си имам едно на ум от февруарските мами въпреки, че и на мен някое изказване не ми и допаднало. Мисля, че едно мамче вече не участва в нашите обсъждания зареди безсмислен спор в началото - нека останем всички заедно да края  Peace
Нашия татко сякаш започна да приема мисълта за бебето. Това много ме радва, защото в началото нещата бяха катастрофални.  ooooh! Може би някои от вас които си спомнят моята история, да не ви обременявам. Започна да ми помага в домакинството, извежда Калоян взима го от градина, пазарува ... дори се случи да каже два или три пъти : :виждам, че днес не ти е добре за това не готви, ще ядем сандвичи или каквото има ..., а аз така  Shocked Аз лично съм много позитивно мислещ човек и това често пъти ми изиграва много лоши шегички, но смятам, че така е правилно и че всяко зло е за добро.
Честита пролет и много усмивки.   bouquet

# 412
Честита първа пролет и от мен! Да Ви споделя, че от вчера като станах ми опъва отдолу от дясната страна като вървя,но цял ден бях в движение и нямаше как да си полегна и се надявах,че днес ще ми мине, но като станах пак имам едно предърпване и реших днес да лежа.Ще изтърва хубавото време,но май така ще е по добре. Дано да е нещо нормално, че малко започнах да се притеснявам....

# 413
На бързо и аз да ви поздравя!

# 414
Честита първа пролет и от мен,мили момичета!Пожелавам на всички ни тук догодина по това време гордо да се разхождаме с количките и да показваме щъркелите на малките ни душички!Дано да сме оставили всички притеснения и тревоги зад гърба си и занапред да сме толкова слънчеви,колкото е и времето навън!Ние вчера се преместихме в нашия си апартамент,че досега 5 години живяхме на квартира и сега сме заринати с кашони отвсякъде,ама нищо-здраве да е ,малко по малко ще се наредим.Бях така скапана снощи,че бебче и то не мърдаше,ама тази сутрин изглежда се наспа и ме зарадва с ритничета! Heart EyesПриятен ден на всички и погал по коремчетата! Hug

# 415
честита първа пролет и от мен   Hug аз все още си лежа и от време на време пред компа . чувствам се малко по добре но за сега повече ще пазя леглото докато не ме види доктора следващата седмица .  Praynig дано всичко да е наред

# 416
Здравейте момичета ,
Да се похваля обиколихме десетина гнезда на щъркели днес и ги намерихме. Даже два. Честита пролет на всички! Може да сваляте мартениците.  Laughing

# 417

Bubinuni, колко хубаво!!! Simple Smile два щъркела са дошли при вас.. хехе!! Simple Smile и аз много искам да видя, но тук в тази софия.. Sad

честита слънчева и прекрасна пролет! тооооолкова много я чакахме! Simple Smile

# 418
Здравейте момичета, минавам да ви поздравя и пожелая приятни ижвивявания с ритничета в коремчетата ви! Бременейте си със здраве!  bouquet
Виждам има много нови бременлийки, а по-старите може би ме помнят!

# 419
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
И аз съм в преговори с бебо кога да се роди - иска ми се да е през август, понеже аз съм родена на 23.07., а терминът ми е 01.08. - ще ми се поне седмица да има разлика между рождените ни дни. Миналия път порядъчно преносих (тогава пък се "целехме" в рождения ден на мъжа ми, който е роден на 02.09., а терминът ми беше на 03.09.), дано и бебе номер две да не се разбърза. Wink

Общи условия

Активация на акаунт