АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 512
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Честита първа пролет и от мен! Дано вече да се стопли, че ми омръзна тая зима, още повече че и на ски не се качих: ) Tolinka - честито ви преместване в новата къща Simple Smile

# 421

Bubinuni, колко хубаво!!! Simple Smile два щъркела са дошли при вас.. хехе!! Simple Smile и аз много искам да видя, но тук в тази софия.. Sad

честита слънчева и прекрасна пролет! тооооолкова много я чакахме! Simple Smile
Искам да вмъкна , че щъркелите са Софиянци  Laughing . Имам снимка , но не зная как да я пусна във форума.

# 422
Честита първа пролет! Много усмивки и слънчево настроение!
elissee, радвам се, че писа и си заредена с хубаво настроение.
Аз тези дни постоянно бях навънка и направо не мога да се наситя на слънчицето. Но след малко се хоризонтирам и вдигам краченцата Laughing
Щъркел и аз не съм виждала от детските си години. Някой, ако види в Пловдив да информира Grinning

# 423
  • София
Някой дали чу какво са решили за майчинството,нещо казах по новините по Нова,но изтървах и чух само майчинството?

# 424
Villeta
Честита първа пролет и от мен! Да Ви споделя, че от вчера като станах ми опъва отдолу от дясната страна като вървя,но цял ден бях в движение и нямаше как да си полегна и се надявах,че днес ще ми мине, но като станах пак имам едно предърпване и реших днес да лежа.Ще изтърва хубавото време,но май така ще е по добре. Дано да е нещо нормално, че малко започнах да се притеснявам....

и при мен се получи същото  в петък от много ходене, събота почивах и сега съм по добре, въпреки че и денс пропуснах хубваото време в лежане- пожелавам ти бързо да те отпусне, лежането е най-добрият лек, но е хубаво ако продължи по дълго да се консултираш с твоят доктор

Честита Първа Пролет на всички!!!

# 425
За майчинството това ,което разбрах е ,че засега няма да ни закачат, както и пенсионерите.  Praynig

# 426
Радвам се за хубавите новини за майчинството.

Мен пък ме е обхванала великденска треска и понеже съм решила да правя голяма доза козунаци по празника, днес пък реших да потренирам... Сега съм на първо втасване и то нещо се бави, но ако вземе че ми стане произведението, ще споделя.

Доста се притеснявах как ще ми се отрази цялото това месене на корема, но нямам проблем. Може би защото пробната доза беше мъничка...

# 427
  • София
Привет и от мен мили мами,
ние бяхме целия уикенд в Кюстендил, на деня на пролетта. После ходих и на лекцията за кърменето и бях малко разочарована, че никоя от вас не дойде, но нищо. Аз малко неловко се почуствах, понеже там всичките мами бяха с много големи кореми може би 7-9 месец, ама какво пък. А таткото как с еизкефи на  те толкова забавна че ще му е доста скучно обаче, те толкова забавна ч бяха нашравили и много се смяхме. Дори не разбрах как минаха 2 часа. На лекцията рекламираха новата книга, която се води библия на кърменето, но аз вчера си я купих от една книжарница, супер ми харесва и ви я препоръчвам горещо, написана е много разбираемо и достъпно, има интересни картинки. http://www.helikon.bg/books/85/149894_azbuka-na-karmeneto.html
След някой друг месец ще излезе и ДВД, но засега още събират парички.
Ами това е засега от мен, пожелавам ви приятна и ползотворна седмица изпълнена само с приятни емоции.
П.П. Аз вчера май усетих 2 ритничета ама това си беше и досега нищо  Sad

# 428
ЧЕСТИТА ПРОЛЕТ И ОТ МЕН !!!!
ДАНО СЕ РАДВАМЕ НА ПОВЕЧЕ ТАКИВА ДНИ КАТО ДНЕСКАШНИЯ
  bouquet  bouquet  bouquet

# 429
Здравейте мами и честита пролет.    bouquet
Мислите ли като се появят бебчетата да пробвате с ЕБХ?  newsm78  На мен ми е много любопитен този метод и ще се радвам, ако някоя от мамите вече го е пробвала и има ефект.  Thinking да сподели тук опита си. Ако на останалите не им е интересно, може и на лични.  Praynig

# 430
  • Варна
Здравейте и от мен! Simple Smile

Аделина бг, на Ла лече лига ли беше лекцията? Аз трябва да проверя дали ще има такава за Варна, още повече, щом казваш, че е било интересно. Аз също си купих книгата за кърменето и мисля, че ще е полезна и практична!
Desinca,  аз смятам да пробвам с ЕБХ, но нямам опит досега. Четох за нея  в сайта на сдружение Естествено. Мисля, че там можеш да намериш повече информация.

# 431
Не мисля да пробвам ЕБХ. Не съм чела много обстоятелствено за него , но аз смятам ,че за всяко нещо си има време. А и идеята да дебна гърнето постоянно не ми харесва. И без това свободното ти време се свежда до минимум в момента , в който родиш...при мен пък както ще е трето- още повече. И най-важното не виждам какъв е зора бебето ми да пишка на гърне още на две седмици? Няма дете , което да не е почнало да контролира нуждите си. По принцип съм човек отворен към новите идеи, и обичам да експериментирам, може би ако имах свободното време бих пробвала. Но след 2 деца стигнах до извода, че на първо място трябва да се погрижа за собственото си психическо здраве и спокойствие и едва тогава бих могла да бъда полезна на някой друг. А при положение ,че знам за колко часа сън на денонощие става въпрос от сега мога да предположа ,че ЕБХ няма да е сред приоритетите ми.
Всъщност да не се заричам, ще изчета по-подробно информацията и ще реша тогава:) Ако цялата работа се свежда до това да издаваш определен звук , когато видиш бебето да пишка или ака- ще пробвам. Но ако трябва да го дебна и гоня и да "откривам" кои са часовете му за пишкане и акане ,за да го сложа на гърнето-няма да стане.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 00:36 от Fighty

# 432
аз пък даже нз какво е ЕБХ... малко поразбрах вече де от вас.. само за гърнето ли се отнася... и как на 2 седмици бебето на гърне???  Shocked

# 433
  • Miami
Добро утро  Simple Smile

Не мисля да пробвам ЕБХ. Не съм чела много обстоятелствено за него , но аз смятам ,че за всяко нещо си има време. А и идеята да дебна гърнето постоянно не ми харесва. И без това свободното ти време се свежда до минимум в момента , в който родиш...при мен пък както ще е трето- още повече. И най-важното не виждам какъв е зора бебето ми да пишка на гърне още на две седмици? Няма дете , което да не е почнало да контролира нуждите си. По принцип съм човек отворен към новите идеи, и обичам да експериментирам, може би ако имах свободното време бих пробвала. Но след 2 деца стигнах до извода, че на първо място трябва да се погрижа за собственото си психическо здраве и спокойствие и едва тогава бих могла да бъда полезна на някой друг. А при положение ,че знам за колко часа сън на денонощие става въпрос от сега мога да предположа ,че ЕБХ няма да е сред приоритетите ми.
Всъщност да не се заричам, ще изчета по-подробно информацията и ще реша тогава:) Ако цялата работа се свежда до това да издаваш определен звук , когато видиш бебето да пишка или ака- ще пробвам. Но ако трябва да го дебна и гоня и да "откривам" кои са часовете му за пишкане и акане ,за да го сложа на гърнето-няма да стане.
Ей на това мнение съм и аз  Peace То детето не знае на кой свят е, има нужда от гушкане, а аз ще го кикерча на гърнета  ooooh!

Хайде, хубав ден от мен  Hug

# 434
  • София
Аделина бг, на Ла лече лига ли беше лекцията? Аз трябва да проверя дали ще има такава за Варна, още повече, щом казваш, че е било интересно. Аз също си купих книгата за кърменето и мисля, че ще е полезна и практична!
Q-T не беше на Ла Ле Че лига мисля, че беше на консултативния кабинет по кърмене. Ето им сайта да погледнеш дали няма да правят във Варна такава лекция:
http://karmene.wordpress.com/

Общи условия

Активация на акаунт