АВГУСТинчето си шава и на мама сладки ритничета раздава № 6

• 27 441
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
  • София
bonniem,alek_stz - Благодаря ви  Hug
Q-T - резултати ми от БХС,са добри,ще изчакам търпеливо прегледа при д-р Марков. Надявам се и на теб и на мен да ни кажат ,че всичко е наред и сме се притеснявали излишно  Hug

# 511
  • София
misleto, и от мен едни палчета и  Hug за успокоение.

# 512
  • Варна
bonniem,alek_stz - Благодаря ви  Hug
Q-T - резултати ми от БХС,са добри,ще изчакам търпеливо прегледа при д-р Марков. Надявам се и на теб и на мен да ни кажат ,че всичко е наред и сме се притеснявали излишно  Hug

Misleto,  стискам палци! Всичко ще е наред!  Hug Hug Hug
Аз трябва да ходя пак след около месец, за да видят дали кистата е изчезнала.

# 513
misleto, Q-T, бъдете силни и аз бях попаднала на  информация по този въпрос в нета и знам, че обикновено се разсейват тези кистички в мозъка. Просто лекарите ще знаят и трябва да ги проследяват по-внимателно. Стискам палци и вярвам, че всичко ще е наред Hug
Мисля, че в някои от отчетните преди време бях чела, че на една мама също са открили на бебчето и при следващия преглед вече ги е нямало. За отношението на докторката просто нямам думи да коментирам!

# 514
misleto - силна прегръдка от мен  Hug Всичко ще е наред, ще видиш!   bouquet
Отношението на лекарите просто няма да го коментирам, нямам думи.  Crossing Arms

Аз доста се чудих да ходя ли на втора ФМ, но като ви чета явно ще отида.

# 515
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
misleto, на ФМ при д-р Димитров във Фемина и на моя бебо му откри една киста, като обясни, че при положение, че е само една и няма други белези за малформации, нямало място за притеснение. По-вероятно било да изчезне кистата около 26г.с., а дори и да остане, пак нямало да има проблем. Много се надявам както всичко с бебето ти да е наред, така и д-р Марков да успее да ти вдъхне същото спокойствие, което на мен ми вля д-р Димитров. Аз много го разпитвах, но той беше непоколебим, че това няма да е никакъв проблем и че въобще няма за какво да се притесняваме. Много съм му благодарна за нормалното човешко отношение и че беше така търпелив 100 пъти да ми обясни едно и също, понеже аз не спрях да питам за тази киста през целия преглед. Стискам палци и на теб да попаднеш на доктор, който да знае какво и как да ти обясни! Hug Hug Hug

# 516

misleto, наистина неприятни новини, но ми се струва, че ако изчакаш прегледа ми д-р марков, след това ще си много по-спокойна! днес и аз се запознах с него най-после и ми направи много добре впечателени - той е определено компетентен специалист, изключително внимателен и способен да вдъхне спокойствие и увереност на притеснените за бебчетата си майки като нас!! не си мисли лоши неща!

между другото - от д-р макров днес научих, че без никакви съмнение и нашите гащи ще се розови!! радва се много, много много!! макар че още от самото началот си знаех, че бебчо е момиченце!!
Wink

# 517
misleto, всичко ще е наред, не се притеснявай. Разсейват се тея кисти и аз четох.Това всъщност била неабсорбирана мозъчна течност или нещо такова и се разсейвали в 6ти месец. А иначе , ако е проблем ( някаква тризомия) , то е съпроводено с други външни белези, които очевидно при твоето бебче няма.  За свети Лазар...няма да коментирам. Мен не ме кефят. Защо  не им скърцате със зъби на тия лекари. Особено когато им плащате  #2gunfire Когато отида и давам пари , няма да си тръгна докато не ми обясни всичко , което ме интересува. Ако трябва и ще се караме. Аман от безочливи "светила". Аз такива не ги оставям.Задавам въпроси до дупка и ако трябва и тона променяме.Айде бе, за тяхно удобство аз после ще се треса от нерви и ще тъна в неведение.  
Това ми напомня на един случай , в който е пратиха при едно светило в областта на "уши , нос , гърло" в ИСУЛ. Малката имаше проблеми със слуха, оказа се после ,че като настине и заглъхват ушите, но бях длъжна да проверя. А племенника ми е вече 5 години със запушен нос , та и него водим.Отивам там, чакам го 2 часа с двете деца (тогава на по 2-3 годинки) . Личната ми беше казала ,че работи с касата и ми беше дала направление. Идва тоя, вижда ни, влиза и затваря вратата. Чакаме....чакаме...нищо. Чукам накрая, той ми отваря като пенсионерка у дома- наполовина вратата и ме гледа през процепа . Аз му обяснявам любезно а той ми казва "аз не работя със здравна каса и тръгва да ми затваря" Ей, избеснях , пъхнах си крака между вратата и касата и му казах "а ако ви дам 10лв ще ни прегледате ли?" Тоя отвори. Вътре кабинет 2 на 2. Уши , но с гърло.Детски. По средата пепелник и гори цигара. Вътре димна завеса. Прегледа децата за по 5 минути- държеше се все едно никога не е работил с деца, и си тръгнахме.Заклех се чуя ли вече думата "светило" да бягам надалеч. Това ми е една от най- неприятните категории хора.

# 518

забравих да попитам: Bubinuni, къде са тези щъркели-софиянци за да им отида и аз на гости? Simple Smile

desinca, стихотворението на надежда захариева е много нежно и мило! и твоята модификация в подписа ти е супер!!  Hug

# 519
misleto,надявам се,че всичко ще е наред!Стискам силно палци!
Мими Вичева попитах за произношението на Йоанка в Дания(не съм забравила,просто бях далече от компютри:)).Оказа се,че моята позната има късмет в това отношение,защото произношението там е също като в България,т.е. с "Й".Колкото до другата алтернатива-Виктория,много ми харесва.Едната ми племенничка се казва така:)Имаш още много време да се чудиш на воля.Какво по-сладко от това!
Честита ви пролет и от мен и  много слънчево настроение!Аз посрещнах пролетта "на зелено" Simple Smile Дано има много хубави дни за разходки и ние да сме добре!

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 00:12 от Лунен сън

# 520
misleto всичко ще е наред! Опитай се да не се притесняваш! HugИмаш стиснати палчета от мен!
jenie.to - честити ви розови гащи

# 521
misleto - д-р Марков наистина е много добър лекар - бих го определила много благ. Тона, с който говори също много успокоява, дамата обстановка също предразполага към отпускане и успокояване.
Мисли положително- това е 80% от всяко лечение на човешкото тяло.
Q-T, мнооооого благодаря за изчерпателния отговор. Може би докторката е казала, че трябва да имаш висок праг на търпимост към болката, тъй като повечето искаме епидурална упойка, а във ваната няма как да се сложи. Аз лично съм силно мотивирана този път нещата да се случват така, както аз искам. За мен най-важното е че ще мога да заемам различни пози, а не да ме карат да лежа по гръб - адски неудобна поза особено при проблеми с костите.
Другото,което се сещам сега е да ви кажа да си искате бебетата, веднага след като родите  - повярвайте, няма такова удоволствие да гушнете едно голо, малко, мазно същество.....
Сетих се да питам - какви са показанията, при които не ти позволяват раждане във вода?

Red shoe, какво стана с твоята киста?
Жени, как е малката след ските?

# 522
  • София
Благодаря ви момичета Hug.
Старая се да съм положително настроена и да мисля за положителен край.
Гледах в сайта на Марков ,че има 2-ма д-р Марков и малко се пообърках,до сега останах с впечатление, че е само един.Някой да има по-голяма яснота?

От вчера забравям да кажа- с розови гащи сме,таткото е много щастлив от тази новина.

# 523
misleto, Q-T, сигурна съм, че всичко ще бъде наред с бебчовците! Hug

Аз утре съм на ФМ и ми е едно притеснено...иначе фетална ехокардиография ще правя в 3-та Градска, но трябва да се обадя за час тези дни.

Аз съм много напред с кг и просто не мога да си обясня от какво качвам като се храня както винаги... newsm78 Хем се чувствам некомфортно, хем не искам да го мисля, защото има многоооо по-важни неща...

# 524

Red shoe, какво стана с твоята киста?

В петък съм на ФМ и ще помоля да я погледнат, дано се види, че на ЖК миналата седмица не можа да се види, защото от същата страна се е настанила плацентата.

Общи условия

Активация на акаунт