Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 596
  • 390
  •   1
Отговори
# 60
  • Sofia
Този министър прави гаф след гаф, откакто е на тази длъжност. А после се оказва, че то не било точно така, а иначе. То не бяха пици и ред други простотии. Само не мога да разбера защо още е на този пост.

# 61
 #2gunfire #2gunfire  Направо безобразие

# 62
  • София
Не зная кога ще се оправи тази наша мила родина с подобни правителства и министри  #2gunfire  #Cussing out   #2gunfire

# 63
  • СОФИЯ
Този министър прави гаф след гаф, откакто е на тази длъжност. А после се оказва, че то не било точно така, а иначе. То не бяха пици и ред други простотии. Само не мога да разбера защо още е на този пост.

Peace

# 64
  • София
Е тука наистина си плачат за протести. Shocked Това ли им измислиха мозъците да облагат пенсионерите и майките

# 65
  • София
Не само за протест е тази простотия , трябва вече да се поиска оставка и то най-отговорно  newsm11

# 66
В момента по ББТ обсъждат идиотските мерки

дай малко повече инфо, моля. в кое предаване, кой коментира....как го изпуснах. цял ден чакам някой нещо да каже

# 67
  • София
Безобразие  #Cussing out
Тези въобще имат ли мозъци  newsm78, май нямат щом са сътворили подобни простотии.

# 68
  • София
За протокола - аз работя в държавна фирма, ползвам се от всички негативи като годишни атестации, липса на колективен договор, неофициална забрана за сдружаване и протести, същевременно си плащам всички осигуровки като поп, детски не взимам, а с подобни антикризисни мерки искат окончателно да ме откажат от раждането на второ дете.  Sad

# 69
  • Пловдив
Тази глупост от страна на управляващите ме остави безмълвна ..

# 70
Лошото е, че за данъка върху пенсиите отново имаше коментар в новините, но за това намаление на отпуска за майчинство - НЕ.
Това за мен е по-притеснително. Да не мине всичко тихомълком...
Който е гледал по ББТ, моля да сподели коментарите - аз хванах края -т.е. началото на рекламите

# 71
  • Варна
Това е поредното безумие на правителството! ooooh!

"За" съм за протест под всякаква форма! Peace

# 72
  • София
За протокола - аз работя в държавна фирма, ползвам се от всички негативи като годишни атестации, липса на колективен договор, неофициална забрана за сдружаване и протести, същевременно си плащам всички осигуровки като поп, детски не взимам, а с подобни антикризисни мерки искат окончателно да ме откажат от раждането на второ дете.  Sad
И аз съм така. Само че вече направих фаталната грешка да родя второ дете. Мамицата им #2gunfire #Cussing out
Това не можем да го оставим така.

# 73
  • София
И аз съм така. Само че вече направих фаталната грешка да родя второ дете. Мамицата им #2gunfire #Cussing out
Това не можем да го оставим така.

Е, недей така, да ти е живи и здрави дечицата! То и аз за една бройка вече да съм с две, ама не стана, а сега вече не съм много сигурна и че го искам...

# 74
  • София
 Shocked  запис са следя

Общи условия

Активация на акаунт