Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 604
  • 390
  •   1
Отговори
# 300
Да бе, знаех си аз, че ланшният сняг им е виновен. Нали ББ рече, че всички заседания на МС ще се публикуват в сайта, че да се знае, какви ги вършат. Защо не публикуват, какви "антикризисни мерки" все пак са обсъждали днес, като са толкова бели и добри, и нямат нищо, ама нищо общо с тоя списък с безумия, който си е типично а-ла дянковщина, като го знаем, какви ги дроби.

# 301
а, за плоския сондаж опозицията им виновна,
баси кривата ракета е ББ с кабинета си...
                   newsm10 + тъп и елементарен сондаж.Кой им дава идеите ми е интересно? newsm78

# 302
Никой.Сами се справят,то беше ясно преди да бъдат избрани още, че няма кой да им дава идеи...
абе...кой гласува за този, до ден днешен се питам, ама и тук гледам и никой около мен не гласуваха за него.Вярно, че не съм аз представителна извадка, ама... Thinking

# 303
Ужас и безумие! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 304
  • София
Никой.Сами се справят,то беше ясно преди да бъдат избрани още, че няма кой да им дава идеи...
абе...кой гласува за този, до ден днешен се питам, ама и тук гледам и никой около мен не гласуваха за него.Вярно, че не съм аз представителна извадка, ама... Thinking

как кой 40-50% (колко бяха действително не си спомням). Масата народ все още вярва наивно в чудеса и чака този и онзи да ни оправи, е оправиха ни ама в другия смисъл ooooh!

# 305
Аз лично имам нужда да чуя КНСБ, от където тръгна цялата работа. нямам повече намерение да си задавам риторични въпроси и да питам кой виновен и кой не - един човек вчера хвърли една бомба (факт) и всички се смълчаха. днес цензурата пусна кранчето, за да се отпуши лееекинко социалното напрежение и да си кажем кой каквото има - това е. сондаж чиста проба - грубо, ама проработи....

# 306
Аз лично имам нужда да чуя КНСБ, от където тръгна цялата работа.

Подкрепа беше, не КНСБ  Peace

# 307
Аз лично имам нужда да чуя КНСБ, от където тръгна цялата работа.

Подкрепа беше, не КНСБ  Peace

хубу, де  Simple Smile

# 308
Мда, и аз съм на мнение, че си беше проверка на общественото настроение по темата. Ако мине номера. Отскоро (сравнително с другите) съм член на форума, но не за първи път се срещам с такъв сондаж. Е, получиха си го. И дано нямат смелостта да се стига до протести, защото съм сигурна, че поне 80% ако не и повече от софйските мами (бъдещи и настоящи) ще окупираме МС и НС и всички възможни сгради, от които тече чист антисоциален идиотизъм. Толкова сме много, че свят ще им се завие и ще се чудят от къде сме се взели...

И на мен ми се ще някой да каже аджеба от къде се взе тоз ми ти документ.

А това за новините - гледали сме ги вече. Днес няма, утре има и обратното. Всяка заповед е предпоследна, както се казваше. Тъй, че няма да се учудя утре нещо друго да твърдят по въпроса. Ама само да посмеят!  #Cussing out

# 309
  • До хладилника, който обичам
Така или иначе мерките не засягат само майките.
И да отпадне това с майчинството, а се приеме някое от другите безумства - по-добре ли ще е?
Скептична съм за намеренията на 'сондажа'.

# 310
  • София
От началото на годината само ни "пробват" в коя сфера ще им мине номера. То не бяха закривания на болници, осигуровки върху несъществуващи пари, по-високи здравни осигуровки, майчинството на половина, пенсиите с данък, облагане с данък на брутните доходи...

а някой потърпевш се е разсеял да прояви недоволство навреме и току-виж се окаже пострадал от експериментите на един от 100-те най-велики икономисти в света и компания.

smile3515 newsm61

# 311
Гледах досега късните новини по битиви и дадоха някакви икономисти Красен Станчев, на другия не му запомних името - Лъчезар Богданов бил ми казаха ей сега, и те казаха, че харесвали такива антикризисни мерки...

Всъщност те одобрявали само миноритарните приватизации, а иначе били за освобождаване от данъци на хората, които продължават да работят и след пенсия - защото така се стимилира икономиката и тези хора продължават да внасят в системата.Тоест точно обратното на обсъжданите тук мерки.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 22:54 от Ara_bella

# 312
Това че няма да намалят платеното майчинство наполовина не означава че няма да пробват с 9 месеца или пък да намалят процента на обезщетението. Не съм сигурна че няма да се опитат да "затегнат" разходите в тази сфера независимо от това че в момента са стреснати от обществената реакция. Но мисля че на пенсиите ще им се размине, но не и на работещите пенсионери.

# 313
Да си стоим нащрек викам аз, все някъде ще опитат да бръкнат  Close

А и това с изчисляването на майчинството на база 3 г. назад... хитро. Ще се получи че майките на деца с малка разлика ще взимат едно нищо и половина за второто дете. Икономично  Twisted Evil

# 314
Аз лично взех да се съмнявам, че ще си позволят да намалят срока на майчинството, но определено си мисля, че ще променят срока от който се изчислява то. Предполагам, че няма да остане 12 месеца, а ще го вдигнат поне с още 12.

Общи условия

Активация на акаунт