150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 115
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
  • Германия
Жабче, да е здрав като стомана и да ви носи много радост и усмивки Мишо!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Честито и бързо възстановяване!  bouquet  bouquet  bouquet

# 661
Честит Рожден Ден на Миленка!   bouquet
Честит син на Жабата!  bouquet

# 662
Жив и здрав да е Мишока, на мама Жабка да и е честито новото жабче! Леко да се гледа и само радост да носи.

# 663
Жабче  честит  син  и  много  да  ви  радва ,леко  и  бързо  възстановяване  на  теб!   bouquet

Татянка  и  на  Милена  и  тук   да  честитя  рождения  ден! И  много  да  ви  радва  babydust7

Благодаря  и  за  инфото  за  каска  утре  ще съм  изцяло  на  тази  вълна,че  ни  е  страшно  необходима,мисля  че  ще  взема  директно  една  и  като и  я  сложа  ще  и  я  махам  само  като  я  къпя  Crossing Arms -  днес  ми  изкара  акъла-  след  поредното  катерене  на  двуметровата  пързалка  заедно  с  4  годишните се  изпусна  и  падна от  върха  и  като  ръчичките  и  вече  отказаха,за  щастие  само   брадата  си  ожули,но  познайте  до  утре  как  ще  осъмна  Confused

# 664
Честит рожден ден на МИлена, да е жива и здрава, много послушна и да има едно прекрасно детство.

Да е честит и малкия Мишо, да папа и да спинка, а мама Жабче да се възстанови бързо и да и е по-леко.
Жабче имаш ли някои на помощ?

# 665
Жабче, честито   bouquet Да стане добър и достоен мъж. Да си го гледкате с радост и благослов...

# 666
Честито ново попълнение! Добре дошъл на новия земен жител!

# 667
Жабо, да ти е жив и здрав младежът. Умен, усмихнат и спокоен да расте.

# 668
jabata_dil  Честито!   bouquet
Да ти е живо и здраво жабчето, много да те радва!
Бързо възстановяване на теб.  Hug

На мен понеже ми е пресно с шевовете ще ти издам една тайна, скоро няма да ти остане време да мислиш за тях и няма да разбереш как ще минат   Mr. Green

# 669
Хехе, от една друга тема разбрах за новото малкото Жабче.

Жабче, да ти е честито  бебчето! Да е жив и здрав с безгрижно и щастливо детство и много много да ви радва!

# 670
Жабата, Честито попълнение в семейството ви! Да е здрав и много послушен малкия Мишо!

# 671
Честито бебче на Жабата! Да е жив и здрав, да папка и да спинка  Simple Smile

Аз снощи празнувах с колеги и приятели ..едно мохитовци, вина ..излишно е да казвам, че станах с главобол Crazy След едно хапче и две кафета мога да се насладя на слънчевата сутрин  Mr. Green

Татяна, как мина празненството - давай отзиви и снимки  Wink

# 672
Татяна, как мина празненството - давай отзиви и снимки  Wink

Ами то щеше да е утре, но трябва да го отложим поради недвижима мама  Cry

# 673
  • Немция
Девойки, давайте акъл> zнаете ли някъде да се продава готово бебешко пюре от сини сливи? Търсих, само в Биоладена не съм проверявала. Стана ми странно, 4е не се предлага... Thinking

Татяна, много неприятни болежки са те налегнали. Дано скоро се оправиш, 4е да се насладиш на Милениния рожден ден. Апропо, рождени4ка> да ти е zдрава, все така усмихната и артисти4на...  bouquet

Жабке, 4естита рожба, нека е zдрава, послушна, ящна и с нея колкото се може по/малко бебешки проблеми да имаш.    babyuu

Аз съм топлила спагети на кафе машина.
А аz вода с огромен бърzовар в леген или кофа в Студентски град в Сф.... Joy Аууу, голяма миzерия беше , когато правеха профилактика на тръбите там. Crazy

Ван4е, големи премеждия сте имали. Добре, 4е вси4ко е минало и zаминало. Hug

Мая, и вие не падате по/долу. Как е палавата госпожица, добре ли е? Аz не раzбирам строежа на такива високи пърzалки и катерушки по детските площадки тук. Блиzо до нас има триметрова катерушка от въжета и поzнай какво катерене става там, като най/горната 4аст е особено желана от де4урлигите. Бих иzтръпнала , ако някой ден видя сина си, ка4ен толкова нависоко. ooooh!

# 674
Блиzо до нас има триметрова катерушка от въжета и поzнай какво катерене става там, като най/горната 4аст е особено желана от де4урлигите. Бих иzтръпнала , ако някой ден видя сина си, ка4ен толкова нависоко. ooooh!

Точно от такава паднах и си счупих ръката на 4 години  Whistling   Но в интерес на истината паднах от ниско, но лошо  Mr. Green
Мая, не се препоръчва да се носят каски на площадките, само на колело  Peace

Общи условия

Активация на акаунт