150 ДЕ: Ура!Ура! Скоро ще се боядисват в немско яйца

• 25 131
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
После са ми пъхнали една мноооого ароматна пампа в служебната чанта. Два дни ми мириса на Нина Ричи, докато я открих.

rotfImao rotfImao rotfImao
Нееееееееее.
Шапо за Ми6ков и малките ми6ки.

# 646
Ще, ще, идваше ми да му я нахлупя на плешивата тиква като шапка, тъкмо беше винтидж, така да се каже.

# 647
Приятелче, тескеретата са наред, багажа и реквизита - готови, Хамлет - почти оздравял.
Да му таковам и ретроградността на Меркурий, ша му се подпалят сандалките да тича да е авангарден.  Joy
Мишок, такъв Нина Ричи и аз съм возила седмица без да знам (мъже и деца  hahaha)

# 648
Жива и здрава да е Милена, да расте умница и хубавица, да поумнява и укротява и да носи само радост на мама и тати. И скоро да стане кака Simple Smile

# 649
Честит рожден на Милена! Татяна, да ви е жива и здрава, и мнооого да я слушате!  Wink

# 650
На сладката Милена пожелавам да е все така обаятелна, любознателна и обичлива!  bouquet
Татянче, бързо оздравяване и весел празник!

Мишок, ядосана ми звучиш нещо? Mr. Green
Ще се добереш ли до Берлин другия уикенд?

Бомбастик. Забравих да ви разкажа за якето - подарък на Алекс.
Свекърва ми много настояваше да му купи това сладко яке, като мече му била качулката, ама моля ви се, ама ще го пратя. Първо, детето има якета и второ, все ми се иска да я пощадя, защото плаща повече за пощенските разходи, отколкото за съдържанието на колета. Както и да е, не успяхме да я убедим, пратила го жената.
Пристигна, момичета, едно жълто яке-прасе, че и завъртяната опашчица отзад се къдреше. Със сълзи съм се смяла при вида на това (два номера по-голямо) яке. Само защото му беше подарък, а и от баба, не го изхвърлих - рекох си, никога няма да го облека на детето, ще му се смеят.
За всеобща изненада следващата година Алекс и приятелите му толкова го харесаха това яке, че буквално го скъса от носене. Joy

Така че, Татянче, споко. Даже и да са малки за Милена дрешките, ще станат на следващото. Намеци отвсякъде, казвам ти. Wink

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 17:37 от Мамункова

# 651
Татяна честито на Милена.
Само това видях и заминавам да подсигурявам населението с топла супа  Hug
Новините от нас са малък Мишо роден на 14 в 2:20 сутринта, като се изстреляхме от в къщи в 12 през нощта и за няма и 10 мин. бяхме в клиниката ... бърза работа, но по жабешката. Не била кооперативна жабката , тоновете на бебето не били добри и познайте как за 0 време се разтича народа и  като се струпаха купища докторяци и якушерки да дърпат и бутат и в резултат ме кърпиха към 45 мин. Ама и аз 45 мин им пях индиански песни  Mr. Green

# 652
 Жабче, ЧЕСТИТО!

Да ти е жив и здрав Мишо! Михаел или Михаил? Адаш е на моя Mишок. Wink

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 17:14 от Приятелка

# 653
О, Жабче! Да ти е честита малката попова лъжичка Мишо!   bouquet
Я дай малко по-подробно - мерки, теглилки и други подробности!  Praynig
Как си ти?

# 654
Жабееее,честито. Hug Добре дошъл на Мишо.  bouquet

# 655
Михаел на немски, но на БГ ще си го пишем Михаил.
Аз супер добре (ако не ми се налагат големи дела в тоалетната, че усещам шевовете и не е ОК), само гледах да им се измъкна и да си се завъртя из къщата ... направо ме нервиха там през цялото време с техните мерки и теглилки. Роди се към 3 и нещо и го иозписаха по малко, но сега съм запокитила нещата от клиниката и ще ги гледам в други ден.
аз още не мога да включа от къде се измъти толкова население за 0 време през нощта там. Както нямаше никой и се струпаха само покрай мен 5 човека ... а и от други стаи се пищеше и ще да е имало още народ  newsm78 тези лекари наистина имат нужда от медал да стоят по цели нощи на смени  Wink

# 656
Жабке, да ти е жив и здрав малкия мъж. Много да е послушен.  Hug

# 657
Ха, добре дошъл на новия бързак Михаел Шу..., пардон, Жабчев! Grinning
Да расте здрав, напет, чевръст за радост на цялото семейство!

Жабо, бързо възстановяване!
Бързата жаба умни ги ражда! Нова международна поговорка. Grinning

# 658
Честит син и батко на семейство Жабкови! Да ви е жив и здрав, да яде и спинка много, баткото да помага и мама да се възстановява бързо!   bouquet

# 659
Жабке, честито! Да е жив и здрав малкия Мишо! На теб пожелавам бързо възстановяване!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 19:15 от ~Бубето~

Общи условия

Активация на акаунт