Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 904
  • 731
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Момичета,

Голям рев му дръпнах ..както и на Тетрадката,така и този път...стичат се като ручей...Dear John...ще остане филма- страхотен е Peace

# 286
  • София
Dear John - не ми хареса, защото книгата е хубава. а историята във филмът не бе представена така добре, според мен.
обаче и в книгата си спомням, че не разбирах мотива на момичето да изостави "скъпият Джон". въпреки, че там някак не е написано така, че да остави същото чувство, което остави филма у мен. чудех се и защо са сменили приличното име на книгата с това? абе, не ми хареса. и други неща се чудех, но понеже виждам, че има много почитатели в темата, спирам да ги притеснявам.

Desert Flower ми хареса, без да е кой знае какво, но напоследък нещо не мога да си намеря филм, по който да припадам. Confused

# 287
  • Viena
Dear John - не ми хареса, защото книгата е хубава. а историята във филмът не бе представена така добре, според мен.
обаче и в книгата си спомням, че не разбирах мотива на момичето да изостави "скъпият Джон". въпреки, че там някак не е написано така, че да остави същото чувство, което остави филма у мен. чудех се и защо са сменили приличното име на книгата с това? абе, не ми хареса. и други неща се чудех, но понеже виждам, че има много почитатели в темата, спирам да ги притеснявам.

Desert Flower ми хареса, без да е кой знае какво, но напоследък нещо не мога да си намеря филм, по който да припадам. Confused
и аз съм на твоето мнение.

# 288
момичета, препоръчйате ми някой хубав документален филм, моля  bouquet

Aurora, тук има няколко предложения :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=416981.0

# 289
"Dear" John" не, че не ми хареса, но очаквах повече. "Тетрадката" ми въздейства много повече Peace

# 290
И аз съм на същото мнение,очаквах много повече.Иначе не е лошо филмчето,но определено Тетрадката си остава начело в списъкс от този жанр Wink

# 291
  • В светлината на слънцето
И аз не съм от феновете на Dear John.  Thinking За сметка на това обаче "Последната песен" ме разрева здраво. Но както и преди писах, за това си имам и причина (преживяла съм лично част от историята), така че мнението ми е леко субективно.

# 292
  • София
И аз не съм от феновете на Dear John.  Thinking За сметка на това обаче "Последната песен" ме разрева здраво. Но както и преди писах, за това си имам и причина (преживяла съм лично част от историята), така че мнението ми е леко субективно.

lulumba, аз преди няколко дни си купих книжката, колко бързо са го филмирали. а филмът "Последна песен" дали се намира някъде?

# 293
За сефте я чувам тази "Последна песен", но IMDB-то пише релийзна дата-29.04.2010г, така че......у нас едва ли по-рано ще дойде.

# 294
  • В светлината на слънцето
Премиерата на филма у нас е на 7 май. Не знам дали го има вече качен някъде. Съмнявам се, още е рано. Thinking Аз го гледах на служебна прожекция преди около 2 седмици.

# 295
Момичета,

Голям рев му дръпнах ..както и на Тетрадката,така и този път...стичат се като ручей...Dear John...ще остане филма- страхотен е Peace
Гледах го и на мен ми хареса, преди съм гледала и "Тетрадката". Искам да питам: В резюмето "С дъх на канела" пише
Цитат
„Хроникьора на човешката душа” Никълъс Спаркс е автор и на романите „Писмо в бутилка”, „Тетрадката” и „Незабравимата разходка”, по които са направени най-вълнуващите и емоционални филми.
Търсих този филм "Незабравимата разходка" не можах да го намеря. Можете ли да ми помогнете!

# 296
Търсих този филм "Незабравимата разходка" не можах да го намеря. Можете ли да ми помогнете!

Заповядай  bouquet:
A Walk To Remember / Незабравимата (2002)
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=113030&hit=1

# 297
  • Belgium
Dear John и мен не ме грабна - прекалено сладникаво, прекалено предсказуемо.

# 298
Това е страхотен филм, гледала съм го няколко пъти и толкова съм ревала. Не се сетих, че става въпрос за него Rolling Eyes Много си го обичам Heart Eyes Hug

# 299
  • Universe
Nine/Девет - http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=216509&hit=1

Пристрастна съм към Фелини, Д.Дей-Люис, Марион Котиар и Дж. Денч, така че няма как да не препоръчам  този филм Peace Радвам се, че Хавиер Бардем е отказал ролята на Гуидо Контини, физиономията му не е толкова италиано- бохемска  Simple Smile

Повече за филма - http://kastel.blog.bg/lifestyle/2009/10/01/festivalyt-v-rim-osta … -nine-quot.407466

Be Italian   bouquet

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 11:06 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт