Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 926
  • 731
  •   1
Отговори
# 270
Момичета препоръчайте ми хубава британска драма  Praynig

Вчера гледахме "Джен Еър" и останаъхе очаровани.Искаме нещо в същия стил  Rolling Eyes

# 271
Момичета препоръчайте ми хубава британска драма  Praynig

Вчера гледахме "Джен Еър" и останаъхе очаровани.Искаме нещо в същия стил  Rolling Eyes

elfi4ka, може би в тази тема ще си харесаш нещо :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426092.0

# 272
Момичета препоръчайте ми хубава британска драма  Praynig

Вчера гледахме "Джен Еър" и останаъхе очаровани.Искаме нещо в същия стил  Rolling Eyes

elfi4ka, може би в тази тема ще си харесаш нещо :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426092.0

Изключително благодарна съм ти! Точно по същата тема bouquet

# 273
   Така....току-що приключих Dear John.....какво да ви кажа. Трябва да спрат да филмират книгите на Никълъс Спаркс, защото след това няколко дни ходя като разглобена. Филма беше точно такъв, какъвто очаквах  Peace. Единствената ми забележка е за избора на главната героиня-защо точно тази Аманда С.....(не й запомних името, защото не я харесвам още от "Мамма Миа"). Както и да е. И музиката е страхотна.
  А, да! Още нещо-ако Чанинг Татум тръгне да се развежда-ПУ се нареждам първа на опашката!!!! Ей като я стисне тая челюст и ми иде да се хвърля върху телевизора.

# 274
  • в сърцето на един мъж...
Емма, а качеството какво е?

# 275
Много добро, виж с звука нещо имах проблем-говора на героите глъхнеше малко. Но.......много хубав филм!

# 276
Емма и аз следобеда ще го гледам,сигурна съм,че ще ми стане любим Heart Eyes

# 277
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря Hug

# 278
# 279
Аз гледах "The Brave One" - "Другата в мен" ама нещо не ми хареса, даже нямах търпение да свърши Mr. Green Джоди Фостер нещо не можа да ме грабне с това си превъплащение Flutter Peace

# 280
  Така....току-що приключих Dear John.....какво да ви кажа. Трябва да спрат да филмират книгите на Никълъс Спаркс, защото след това няколко дни ходя като разглобена. Филма беше точно такъв, какъвто очаквах  Peace. Единствената ми забележка е за избора на главната героиня-защо точно тази Аманда С.....(не й запомних името, защото не я харесвам още от "Мамма Миа"). Както и да е. И музиката е страхотна.
  А, да! Още нещо-ако Чанинг Татум тръгне да се развежда-ПУ се нареждам първа на опашката!!!! Ей като я стисне тая челюст и ми иде да се хвърля върху телевизора.
На същото мнение съм,даже повече ми хареса от "Тетрадката"!

# 281
  • София
момичета, препоръчйате ми някой хубав документален филм, моля  bouquet

# 282
Привет момичета Hug
филма "Dear John" -  по книгата "С дъх на канела" ли е?
А какъв е края? Ако може да подскажете. Praynig

# 283
Да ava, същият е. А краят-в бяло: хубав-така устройва ли те?

# 284
Благодаря ти Eмма  bouquet
устройва ме.

Общи условия

Активация на акаунт