Гледах!Хареса ми!Препоръчвам го!Искам да споделя... - ХXI

• 58 786
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
Вчера гледах A Love to Hide / Un amour a taire / Премълчана любов (2005).Много ми хареса.Препоръчвам!
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=219762&hit=1

# 496
Kick-Ass. Голям смях падна. Много забавно филмче.

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=220353

Е няма такъв смях Peace
Много ми хареса и на мен.Напомни ми на Wanted заради бруталния екшън. Party

# 497
Рязко сменям посоката, и се надявам и други да са гледали

A Single Man

Очаквах от Том Форд да сътвори страхотна визия на филма и той я направи, очаквах страхотна игра от Колин Фърт и той изигра ролята си перфектно. Не очаквах обаче такъв сюжет и бях страшно изненадана, тъй като умишлено не търсих допълнителна информация, а добих представа само от трейлъра. И това увеличи възторга ми.
И не на последно място - музиката. Перфектно подбрана, на точните места, заедно с визуалните и звукови ефекти допринася за истинската наслада от гледането на филма.

# 498
"Sicko" - "Недъзи"

Какво да кажа.. Shocked Статистиките са шокиращи. Страхотно е направен филма Wink

# 499
  • София
 Гледах The World's Fastest Indian , невероятна история за един мечтател, страхотно чувство за хумор и самоирония. Антъни Хопкинс както винаги показва класа.

Moжете ли да препоръчате филм на който действието се развива в университет или за човек който иска да се изучи в престижен университет ("Homeless to Harvard"; Красув ум)

# 500
Документалният Коридор N 8 - разпокъсан, алогичен и прекрасен Heart Eyes Филм за колоритното съществуване на балканските народи, за тяхното "битово" ежедневие и малки-големи надежди, за един несъществуващ път, едно невъзможно обединение и още нещо...Препоръчвам Peace
http://www.imdb.com/title/tt1188710/

# 501
Moжете ли да препоръчате филм на който действието се развива в университет или за човек който иска да се изучи в престижен университет ("Homeless to Harvard"; Красув ум)

Good Will Hunting (1997)
Rudy (1993)
Mona Lisa Smile (2003)
Finding Forrester (2000)
Real Women Have Curves (2002)
Back to School (1986)
Xiao cai feng / Balzac and the Little Chinese Seamstress (2002)

Харесвани са и от критици и от публика, каквото и да означава това. За съжаление явно съм гледала предимно американски, но пък и мисля че много ги бива в правенето на мотивационни филми... Имаше един френски филм, на който не помня името, за един дом за деца, където пристигна нов учител по музика (действието се развива преди 30-50 години) - някой да помогне?

Гледах и ви препоръчвам Il y a longtemps que je t'aime / I've Loved You So Long (2008), не е коментиран тук май. За нежните души има за какво да бършат сълзи, за на който му е писнало от американски истории тази не е такава, за на който не му се гледат мудни филми този не е такъв... Хвърлете му едно око.

# 502
The Painted Veil - Цветният воал, не знам как съм го пропуснала, невероятен филм. Heart Eyes

# 503
Трябва да е този филма Осмозис Джоунс с Бил Мъри
Линк към замунда Osmosis Jones
Milena, горещи благодарности!  bouquet  bouquet  bouquet
Нямах ни най-малка идея как се казва филма, а защо Белуши ми е влязъл в ума-не мога да кажа! Радвам се, че от опита ми за обяснение си разбрала какво търся! Тегля веднагически! newsm68

# 504
Напоследък съм се запалила по филмите по Стивън Кинг.Препоръчайте ми някой наистина добър-да те държи в напрежение и да има неочакван край.

# 505
http://www.imdb.com/title/tt0494249/ - Last Hour - този уж ми беше интересен, но не съм сигурна дали го разбрах изцяло!

# 506
Свърталище на духове: http://www.potv.bg/movies/p3_1068_0.html не е особено интересен.

# 507
след няколко дни ваканция и компютър пълен с филми се завръщам гледала само един  Blush а бях си приготвила "голямата кино-кошница'. И така - Nowhere boy /или бг заглавието "Младият Джон Ленън"/ - филмът няма претенции да е биографичен или да пресъздава знакови моменти от историята на Бийтълс и Джон Ленън - напротив. Името Бийтълс не се споменава нито веднъж, а основна тема е взаимоотношенията на Джон с две от най-важните фигури в неговия живот- майка му и леля му Мими /. Филмът е интересен, дори и за не-почитатели на Ленън, добре разказан, но нищо, което да остави по-различно от "просто приятен". Нито непрепоръчвам, нито препоръчвам  Laughing просто споделям

# 508
Напоследък съм се запалила по филмите по Стивън Кинг.Препоръчайте ми някой наистина добър-да те държи в напрежение и да има неочакван край.
Едни от най-хубавите екранизации по романи на С.Кинг са Зеленият път (The Green mile) и Таен прозорец, тайна градина (наскоро го даваха по някоя от телевизиите). Първият е по-добър, обаче. Гледала съм и "Кери", но нещо не ме впечатли особено. "Куджо" е с много добра екранизация също. Поне за мен.

# 509
Moжете ли да препоръчате филм на който действието се развива в университет или за човек който иска да се изучи в престижен университет

"Професия блондинка" - 2001 г   Wink

По Стивън Кинг на мен не всички ми харесват . "Изкуплението Шоушенк", "Зеленият път", "Долорес Клейборн" и "Мизари", според мен са най-добрите.

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 19:49 от Елпида

Общи условия

Активация на акаунт