Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 670
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Специално за Бинзи!!!!

Ти за нас си слънцето Бинзи,
без тебе ще проливаме сълзи,
за нас се грижиш всеотдайно
и ние ти благодарим безкрайно!!!

Оформяш темичките ти прекрасно,
че огънят във нас бушува неугасно,
но ние много те  ценим
за твоят труд незаменим!!!

smile3501
По добре късно отколкото никога!

# 121
Хора не знам как от толкова сълзлив филм си направихме толкова готин и весел форум
тва с готени и весели хора се получава   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 122
Кво стана с превода на 31серия?..........................

# 123
Нека да внеса едно малко уточнение относно стихосбирката. Не съм сигурен, че твърде скромният ми принос (скромен е наистина и съгласно моите собствени скромни стандарти) в редактирането трябва да бъде отличен със зването редактор. А и знаете, че на мен ми стига тази награда да видя радостта в очите ви, когато ви кача на яхтата си и ви поразходя малко из Босфора.

smile3525 smile3525

# 124
  • София
Хора не знам как от толкова сълзлив филм си направихме толкова готин и весел форум

Не съм сигурен дали от друг или от всеки филм става. В редките моменти, когато не пиша стихове или не редактирам такива, хвърлям по едно око на други сериали, вкл. и турски. Но просто ги гледам за уплътняване на времето.

# 125

МОЛЯ НЕ ПРИТИСКАЙТЕ ПРЕВОДАЧКИТЕ

КОГАТО ИМА ГОТОВ ПРЕВОД, ТОЙ СЕ КАЧВА И ВСИЧКИ ГЛЕДАМЕ, В КРАЙНА СМЕТКА ТЕ ГО ПРАВЯТ ЗА НАС НЕЗНАЕЩИТЕ

/ защо ми се струва ,че нарочно провокираш /

# 126
  • София
Нека да внеса едно малко уточнение относно стихосбирката. Не съм сигурен, че твърде скромният ми принос (скромен е наистина и съгласно моите собствени скромни стандарти) в редактирането трябва да бъде отличен със зването редактор. А и знаете, че на мен ми стига тази награда да видя радостта в очите ви, когато ви кача на яхтата си и ви поразходя малко из Босфора.

имаш толкова голяма яхта?  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Май не си в час на нашите договорки. Нямам яхта, но ще си купя с хонорара от стихосбирката. А дамите се отказаха в моя полза, за да ходят на яхтата на Харун. Аз ще кача тези, които са останали на сухо тоест на сушата.

# 127

клин клин избива  smile3503
Начин на оцеляване.

# 128
Момичета, страхотни сте и ти Петко  Hug . Стихосбирката е страхотна  Hug
Чакам вечерта епизода да видя какви ще ги направят сценаристите  #Crazy Shocked Shocked
Ето едно стихче от мен за втората част от стихосбирката. Hug

Мелда чернобилската мечка,
иска да прави на Еда  засечка. #Cussing out
Сватба с Харунчо стяга,
но май той мисли да избяга. Shocked

Толга слепец голям е бил,
скоро май не се е напил.  Thinking
Саадет го ненавижда,
защото Месуде й се привижда hahaha

Кукуто голям пожар запали,
и имението на Арсланлъ подпали.
Харун от дрямка се събуди,
и направо се очуди. Shocked Shocked

Толга от банята тропа,
на Саадет нещо дъската й хлопа.
Но няма да бъде той герой,
в този страшен огнен бой. hahaha

Едже пък не може да престане,
иска на Харун да пристане Crossing Arms
Дори след 2-3 чашки,
държи се той юнашки Crazy

# 129

Ехааааааааааа
Плащаш получаваш

# 130

имаш толкова голяма яхта?  bigdance2  bigdance2  bigdance2

Май не си в час на нашите договорки. Нямам яхта, но ще си купя с хонорара от стихосбирката. А дамите се отказаха в моя полза, за да ходят на яхтата на Харун. Аз ще кача тези, които са останали на сухо тоест на сушата.

Ха ха

И аз не знаех за тия уговорки ама е много мило от твоя страна че не забравяш за останалите все пак.

# 131
 hahaha hahaha hahaha hahaha

Това последното стихче на Урагана Тереза направо умрях от смях

# 132
Guffi, bganio - много добро оформление. Имате и моите адмирации smile3501
За превода на 31 серия, forbes обясни, че само 2 човека превеждат и става бавно. Всеки си има и други задължения. Ще се постараем после, качването на субтитрите да го направим бързо.

Binzi - мерси за изненадката.  newsm10 Много добра идея
Тарабас - и аз се присъединявам към казаното от bganio. smile3501

# 133
Днес Любомира Балтова ще качи това,което сме превели до момента . Ако още някой попита ще му е за 1 път! #Crazy Не искам да бъда груба ,но на другите сериали са цели екипи ,а ние тук сме само 2 ,защото никой друг не се наема да го прави ,дори и да разбира ( изключая Емел и Куин ) ! И ако още някой попита наистина ще се замисля дали си заслужава да превеждаме ... newsm78 newsm78 newsm78,защото е хубаво на готово да го получиш ,но някой друг да свърши "черната работа".

# 134
Момичета, страхотни сте и ти Петко  Hug . Стихосбирката е страхотна  Hug
Чакам вечерта епизода да видя какви ще ги направят сценаристите  #Crazy Shocked Shocked
Ето едно стихче от мен за втората част от стихосбирката. Hug

Мелда чернобилската мечка,
иска да прави на Еда  засечка. #Cussing out
Сватба с Харунчо стяга,
но май той мисли да избяга. Shocked

Толга слепец голям е бил,
скоро май не се е напил.  Thinking
Саадет го ненавижда,
защото Месуде й се привижда hahaha

Кукуто голям пожар запали,
и имението на Арсланлъ подпали.
Харун от дрямка се събуди,
и направо се очуди. Shocked Shocked

Толга от банята тропа,
на Саадет нещо дъската й хлопа.
Но няма да бъде той герой,
в този страшен огнен бой. hahaha

Едже пък не може да престане,
иска на Харун да пристане Crossing Arms
Дори след 2-3 чашки,
държи се той юнашки Crazy

Здравейте!! Забавлявах се искрено докато четях много ми хареса newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

Общи условия

Активация на акаунт