Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 696
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Хорааааааааа, побърквам се!

# 346
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
ТЕРЕЗА : През бел чаршаф да погледне, синя да посинее. БОКЛУКККККККККККККККККККК #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire МЕЛДИЩЕТО ГНУСНО #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 347
не успях да гледам серията, но ви прочетох. Тежка серия....
Сега ще свърши баш преди сватбата ... та да не знаем Хару кво ша направи

# 348
на мелдището му слагат було, ужас

полудях , никаква светлина в тунела..... ужас

# 349
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Oф... Единственото, което разбрах от цялата работа е "протеин" - явно и Еда има проблем с бременността, а не само  бебето. ooooh! ooooh! ooooh!

# 350
  • И тук,и там
НЯМА ТАКАВА ГАДИНА КАТО МЕЛДА!!!!!! #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 351
Ох,ще го оженят този глупак,само надеждата ми е в докторката.

# 352
ор всичко, дето сте писали, ако някой може да стане по-добър с така да помогне - тва е Толга. Оная гнус Мелдавището никога няма да помогне на Еда

# 353
то не бяха чеизи, то не бяха заеми, то не беше чудо, но  ........ само за едната дъщеря - тя е нашата гордост, изучили са я , после тя къща издържаше .......  а пък другата дали има да яде (в предишните епизоди) , къде е , никой не го инетресуваше

# 354
ужасна серия, много тежка и безнадежна, изприщих се докато гледах мелда и другите кокошки около нея

# 355
на мелдището му слагат було, ужас

Ужас !!! И Тюркян не мога да я гледам, след всичко, което причини на Еда.
Имам чувството, че в тази серия Харун е толкова смачкан, като че ли мечка го газила  Wink, без капчица енергия вече, че дори Еда му говори повече от нежно и го съжалява...
Такова чувство имам, че тя милата го утешава, а нея няма кой...
Боже, ще вземем да я загубим накрая тази душица... Sad

# 356
Цитат
полудях , никаква светлина в тунела..... ужас

Ужас да се надяваме на светлина в тунела другата серия

# 357
  • И тук,и там
ужасна серия, много тежка и безнадежна, изприщих се докато гледах мелда и другите кокошки около нея
newsm10 newsm10

# 358
трябва до роди веднага защото има опасност и за нея и бебето

# 359
Ето, казах ви аз, че ще има сватба! Сега Харун ще пита Еда за последно дали ще е с нея и тя глупачката ще го отстъпи на кака!

Общи условия

Активация на акаунт