Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 592
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
  • И тук,и там
Момичета, къде са последните думи на Еда, които Бинзи е превела ?
Бинзи преведе думите на Харун.Еда накрая каза само:"Ямур"

# 481
Лека нощ

# 482
Поредният тъп епизод и безмозъчие на Еда ! newsm78 Тази не е добре. Опредлено си живее в някакъв измислен свят или в приказките на Перо. Щяла да умре ,ако трябва ,но нейното дете не било готово да се роди ...Било малко ! newsm78
Тази е пълно КУКУ - по- зле и от Саадет ! Хората и казват какво трябва да се направи и са компетентни, а тя ЙОК. Боже опази от такива кухи лейки ...
Харун ,като й се обясняваше правилно й каза,че вече незнае дали тя е истина или мираж, дали всичко е истина? ! #Crazy #Crazy #Crazy
На него му писна на оная работа ( сори ,но съм бясна) и й каза ,че иска всичко да разкрият ,а тази патка - не та не. Абла , нейното дете ...А твоето дете ?
Това момиче наистина не е добре и има нужада от лекар - психиатър.
Дано Хару предприеме нещо.... Накрая ,както каза той всички ще умрят. Не случайно го повтори няколко пъти....

# 483
Мъдър е българския народ -:"Кой,какво сам си направи никой не може да му го направи" - "Ако не си помогнеш сам и господ няма да може да ти помогне".Това е извода ми за тази серия.

# 484
  • И тук,и там
Поредният тъп епизод и безмозъчие на Еда ! newsm78 Тази не е добре. Опредлено си живее в някакъв измислен свят или в приказките на Перо. Щяла да умре ,ако трябва ,но нейното дете не било готово да се роди ...Било малко ! newsm78
Тази е пълно КУКУ - по- зле и от Саадет ! Хората и казват какво трябва да се направи и са компетентни, а тя ЙОК. Боже опази от такива кухи лейки ...
Харун ,като й се обясняваше правилно й каза,че вече незнае дали тя е истина или мираж, дали всичко е истина? ! #Crazy #Crazy #Crazy
На него му писна на оная работа ( сори ,но съм бясна) и й каза ,че иска всичко да разкрият ,а тази патка - не та не. Абла , нейното дете ...А твоето дете ?
Дано Хару предприеме нещо.... Накрая ,както каза той всички ще умрят. Не случайно го повтори няколко пъти....

newsm10 newsm10

# 485

Мила, ти упрекваш само Еда и Харун,но аз мисля,че няма нито един от героите да действа адекватно. Всеки е решил нещо,което трябва да стене,без да се интересува,че ще се удави.

# 486

Мила, ти упрекваш само Еда и Харун,но аз мисля,че няма нито един от героите да действа адекватно. Всеки е решил нещо,което трябва да стене,без да се интересува,че ще се удави.

Да,досега осъждах цялостната им концепция ,но тази вечер това момиче надмина всякакви мои очаквания с думи и действия.
Всички имат вина ,но Еда и Харун -най-много.
Как може да ти кажат ,че трябва да извадят бебето ,я тя да казва,че то не било готово да се роди . Лекарката й каза ,че има опасност да загубят нея и бебето, а тя  упорства....Ще ме извините ,но това плиткоумие и "недостиг на кислород в мозъка й",защото незнам как по друг начин да го определя , са доста набиващи в очите ми. Сигурно иска ,като някоя химера да се вживява. Една майка не би мислила така за нероденоето си дете. Съжалявам ,но не сме в 15 век , за да чакаме Майката- Природа да си каже думата.

# 487

Да,досега осъждах цялостната им концепция ,но тази вечер това момиче надмина всякакви мои очаквания с думи и действия.
Всички имат вина ,но Еда и Харун -най-много.
Как може да ти кажат ,че трябва да извадят бебето ,я тя да казва,че то не било готово да се роди . Лекарката й каза ,че има опасност да загубят нея и бебето, а тя  упорства....Ще ме извините ,но това плиткоумие и "недостиг на кислород в мозъка й",защото незнам как по друг начин да го определя , са доста набиващи в очите ми. Сигурно иска ,като някоя химера да се вживява. Една майка не би мислила така за нероденоето си дете. Съжалявам ,но не сме в 15 век , за да чакаме Майката- Природа да си каже думата.

дааа съгласна съм с тебе. и много благодарности за превода.

# 488
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте момичета и момчета!Не съм писала отдавна във форума по субективни причини....няма значение!!!Прочетох всичко ,което е написано от вас до сега в темите и съм впечатлена,страхотни таланти между нас-евала!Това обаче ,от което съм меко казано шокирана е сериала ,ами той е зациклил-явно сценаристите не знаят как да се измъкнат от тая каша,която сами забъркаха.Навярно са взели някаква идея наготово/скоро имаше коментар за турския "Батман"/ и сега не знаят какво да я правят,щото не може 36 серии да тъпчеш на едно място.Не ми е обаче това   мисълта.Ако все пак четат този форум турски проучватели за интереса към сериала ,искам да им кажа моето мнение.Добре-вие си правите сериал и искате да печелите от него,но вижте какво става с главните актьори:Серхан за тези 36 серии вече е с 10 години по-стар на екрана,вие го изцеждате,Йозлем също не изглежда добре,а това са актьори,които активно участват във всяка серия.Ако сте решили да ни държите в напрежение до финала-хубаво,но поне правете серии с по-второстепенните си актьори  и дайте малко отдих на тия двамата,защото ние искаме да ги запопним такива готини и свежи ,независимо от всичко на екрана.АААма ,че дълго стана...

# 489
Привет!!!
Изчетох всичко което сте изписали и съм бясна...Нямах нерви снощи ,че мен ми забиваше Ятото,ама е ме на в 4,20 наваксвам-луда работа....
Вече не знам какво да мисля,кой знае какво ще ни спретнат тъпите сценаристи......АМАН!!!РЕВ докога,не стига,че делника е пълен с проблеми ами любимия сирила,вместо да те разтовари съвсем те товари....... :Рая: :Рая: :Рая:
Рано,рано ми вдигна кръвното,ама стига дано се посвестят тия сценаристи baby_neutral
ДАНО ДЕНЯТ ВИ Е ВЕСЕЛ И БЕЗГРИЖЕН!!!
FORBES,страхотна си,господ здраве да ти дава Hug

# 490
Добро утро на всички мислех че като се наспя ще отмине разочарованието от тази серия но уви ще дерзая чак до другата сряда Cry
ПП.Форбес огромно БЛАГОДАРЯ!!  bouquet

# 491
 newsm78
И аз съм съгласна с Вас. Поредната серия с рев и сълзи. Сериалът зацикли, заедно със сценаристите. Почти едно и също дават, н но на различни места и по различно време. За сценаристите - и те май живеят в техен си измислен свят. Не одобрявам решението на Еда, но пък Харунчо какво прави - нищо - само една дума чакал, да чака. Да предприеме нещо, не да се гизди за свадба. Sad
Обвинявам за положението не само нашите 2-ма герои, но най-вече майката та Еда. Да не говорим за Мелда.

# 492
  • София
Добро утро и от мен. Аз дали добре схванах от преводите на Forbes (благодаря й за тях!), че Харун дори бил готов само да подпишат, а после да правят сватба с Мелда. Страхотна идея - нямам думи!

И за стихове вече нямам думи, но това написах след снощния кошмар.

След снощи (36 епизод)

Исках много снощи да обърна резбата
Еда да намразя, да харесам Аблата
Черни очила си сложих за сцените с Еда,
а пък розови за тези с кака й Мелда

Но не се получи, гледам във нощта
една звезда свети и това бе Еда
С розовото трика също не успя
Бяла рокля със воал, а под тях свиня

Все пак най-вълнуващото на този сериал е, че всяка серия е по-хубава от следващата. Така че нека се радваме на снощната - не се знае какво ни чака другата сряда.

А във връзка с нашата поезия мисля, че званието "поет-алпинист" вече не ни подхожда. На този етап заслужаваме да се наречем "поети-мазохисти" и дано не ни докарат до положение да израснем до "поети-садисти", които с характерния за всеки инструментариум да тръгнат към Босфора... Сигурен съм , че този път Цариград ще падне...

# 493
newsm78
И аз съм съгласна с Вас. Поредната серия с рев и сълзи. Сериалът зацикли, заедно със сценаристите. Почти едно и също дават, н но на различни места и по различно време. За сценаристите - и те май живеят в техен си измислен свят. Не одобрявам решението на Еда, но пък Харунчо какво прави - нищо - само една дума чакал, да чака. Да предприеме нещо, не да се гизди за свадба. Sad
Обвинявам за положението не само нашите 2-ма герои, но най-вече майката та Еда. Да не говорим за Мелда.

добро утро и от мен,

е нали чака една дума Харун? Ямур е предостатъчно , то по важна дума за него от тази няма, така че..

# 494
Добро утро и от мен ! Стихотворението е супер ! Grinning
Добре действа за настроението след снощната серия...

Общи условия

Активация на акаунт