Незабравима(unutulmaz)-тема- 20

• 32 648
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
FORBES    love001  love001 newsm51 newsm51
Зизу: Много добре ще направи Еда , ако му каже за бебето, но като се има впредвид ,че е тъпа патка,задължително ще мисли за аблата. Тези сценаристи 36 серии не й вкараха акъл в главата, та сега ли? "Тържество на надеждата пред горчивият опит"
Да обобщя: От това,което видях и от превода, който прочетох стигам до извода ,че за съжаление сватбата на Меда вече няма да бъде мираж. Не ангажирам никого с мнението си, така мисля аз. Просто си разсъждавам над клавиатурата.
Ами да, аз стигнах до този извод отдавна. Нали виждате Еда колко е предсказуема, знаеше се какво ще направи.

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
момичета  скоро Еда не е припадала, дали пък не и е време? след "ЯМУУР..."
Абе не припадна ли на пожара веднъж? #Crazy #Crazy #Crazy

# 422
стори ли ми се или Еда започна да казва нещо на Хару за Ямур

Да наистина започна  ,но не довърши щото тя е по- голяма овца и от МЕЛДА.Харун пък все едно ,че е някоя девица и иска разрешение от майка си дали може да отиде на среща/така я питаше ЕДА/
След този гаден епизод да вземат да ни зарадват със следващия !!!!!!! Thinking

Ние всеки път така се надяваме и никога нищо smile3511

# 423
ЧУДЕСНА ИДЕЯ!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 424
  • Таралежът е птица упорита - докато не го ритнеш, не излита...
Голяма неврокасапница тази вечер. Чувството ми за справедливост негодува с пълни сили.
Мелда е гад, всички, които стоят зад нея по една или друга причина или начин (майка й, Феяз и всичките други) подкрепят злото. Не че Еда е ангел.
Но Мелда ще постигне нещо, което е само нейна самоцел, а така ще съсипе три живота, освен нейния.
Не знам. Объркана съм и мисля, че сценаристите трябва да бъдат наказани за тормоз. Това тяхното на нищо не прилича!!!
Мисля, че е крйно време тези сценаристи да посетят отделението ти и там им измисли най-строго наказание.

Само да ми паднат и имената си няма да помнят. Наш'те ампулки такава работа вършат, че не им трябват други наказания doctor doctor doctor
Ще им покажа нечовешкото лице на психиатрията...

# 425
  • И тук,и там
Ако филмът върви към развръзка би трябвало Еда да се пробрази и да стане решителна.

# 426
чешим си ние пръстите само - кво ще решат онез да ни покажат, не е ясно. Само ни пилят нервите, но вече прекаляват

# 427
чешим си ние пръстите само - кво ще решат онез да ни покажат, не е ясно. Само ни пилят нервите, но вече прекаляват
newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 Браво мацкоо

# 428
newsm10 newsm10 smile3521 smile3521 Браво мацкоо

гушшшшшшш скицоооо безподобна  Hug Hug Hug

# 429

нали? по добре да припадне ,че ако си отвори устата само " абла " се чува

# 430
аз все си мисля, че след тези гадни последни епизоди сценаристите са ДЛЪЖНИ да ни осигурят хепи енд

# 431

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 432

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 433
Голяма неврокасапница тази вечер. Чувството ми за справедливост негодува с пълни сили.
Мелда е гад, всички, които стоят зад нея по една или друга причина или начин (майка й, Феяз и всичките други) подкрепят злото. Не че Еда е ангел.
Но Мелда ще постигне нещо, което е само нейна самоцел, а така ще съсипе три живота, освен нейния.
Не знам. Объркана съм и мисля, че сценаристите трябва да бъдат наказани за тормоз. Това тяхното на нищо не прилича!!!
Мисля, че е крйно време тези сценаристи да посетят отделението ти и там им измисли най-строго наказание.
Само да ми паднат и имената си няма да помнят. Наш'те ампулки такава работа вършат, че не им трябват други наказания doctor doctor doctor
Ще им покажа нечовешкото лице на психиатрията...

Хубаво ще е да ме викнеш и мен, и аз имам да им казвам много неща, пък съм си приготвила и и помощни средства!

# 434
а появи ли се новият младеж, дето уж дизайнер ще е?

Общи условия

Активация на акаунт