Новите ни козметични похождения 8

• 60 029
  • 672
  •   1
Отговори
# 495
От вчера:  Crazy

# 496
# 497
# 498
  • В полите на Пирин планина
Жаки° как е глоса на Буржоа?

# 499
От мен това:

(Спирала за чувствителни очи на Lumene и Почистваща мицерална вода на Plante system)

# 500
Жаки° как е глоса на Буржоа?
Aми не е зле. Хубав е като цвят, но иначе не е кой знае какво Rolling Eyes Апликаторчето за нанасяне е гумено Peace

# 501
# 502
Борислава , Axy , Natalka , мерси много и на трите  Simple Smile bouquet Ще ги погледна, оххх...вече имам чувството, че даже по интернет по-лесно ще си избера цвят на лака, отколкото на живо!! По улиците постоянно виждам разни момичета точно с такъв цвят червен лак, какъвто търся, а в магазина като отида все не могат да ме разберат какво търся.

# 503
  • София
Амра, аз поради подобна причина вече хич не се свеня и направо спирам въпросната девойка и я питам любезно независимо дали става дума за лак, за боя за коса или нещо друго. Винаги ми отговарят с радост защото това си е един вид комплимент. На мен също ми се е случвало да ме питат така за разни неща и винаги ми е ставало приятно. А можеш и да се разходиш до изложението в НДК ако имаш път натам. Там на партера има най-голямото струпване на лакове, което съм виждала някога  Crazy Взех си 7, включително и червен, но още не съм пробвала нито един

За да не съм съвсем офф:
Да похваля на Балея серията за руса коса. Имах доста негативна нагласа към марката, но тъй като беше похвален на няколко пъти този продукт си взех балсам и маска без отмиване. Косата става чудна, много бляскава, цветът някак се подчертава и сешоарът издържа много по-дълго след това.

# 504
Здравейте.
От опита ,който имам знам само едно- Независимо каква козметика ползваш,трябва правилно да се "Експолоатира".
Пример:
Може да вземете спирала на Golden Rose and Estee Louder ,но ако тя не е сложена по подходящия начин -ефектът е нулев.
Много жени незнаят ,че спиралата се слага от горния край на миглите ,като четката се извива леко встрани ,за да се постигне ефектът "неустоим поглед" и накрая се завършва с поставянето на спиралата от долния край на миглите. Wink

# 505
Явно само аз не съм доволна от продуктите на Балеа. Confused  Първо си взех един дегримиращ лосион за очи и едни мокри кърпички, също за махане на грим. Кърпичките миришеха на ферментирал компот от круши, да не говорим, че дори и след доста търкане, не махаха почти нищо. А лосионът за очи е първият козметичен продукт, от който някога кожата ми се е зачервявала и изприщвала. То не бе парене на очите, не бе сълзене. След това си взех една възстановяваща маска за коса (жълтата) - никакъв резултат. Сега в момента съм с един техен лак за коса, от който отново не съм доволна - лепкащ и сплъстяващ косата Sick  Confused

# 506
Amra, не намирам снимка, но аз съм много доволна от червения лак на Maybelline Forever Strong Rouge Passion 08. Според мен е това, което търсиш. Има и един на Seventeen, една минимална идейка по-светъл от този, но на Maybelline е моя фаворит  Peace

# 507
  • USA, Steak State

Комплект ANGE OU DEMON.

# 508
# 509
Здравейте.
От опита ,който имам знам само едно- Независимо каква козметика ползваш,трябва правилно да се "Експолоатира".
Пример:
Може да вземете спирала на Golden Rose and Estee Louder ,но ако тя не е сложена по подходящия начин -ефектът е нулев.
Много жени незнаят ,че спиралата се слага от горния край на миглите ,като четката се извива леко встрани ,за да се постигне ефектът "неустоим поглед" и накрая се завършва с поставянето на спиралата от долния край на миглите. Wink

Какво ще рече "от горния край на миглите"? В смисъл от горната страна ли? Защото под край аз разбирам връхчетата на миглите..

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:16 от Hellena_

Общи условия

Активация на акаунт