Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 494
  • 212
  •   1
Отговори
# 45
Добре, след тази инициатива ще оставим хората да си починат и след това разпуснали на морето и  загорели от слънцето да дойдат да ги фотографираме Hug И децата порастнали, разбира се Heart Eyes

# 46
  • sofia
Добре, след тази инициатива ще оставим хората да си починат и след това разпуснали на морето и  загорели от слънцето да дойдат да ги фотографираме Hug И децата порастнали, разбира се Heart Eyes

Голяма си поетеса ,бе Дуцка.

Ако има неходили на море ще се приемат ли Mr. Green
Хайде,до неделя  bouquet

# 47
  • София
Абе какво значение има в крайна сметка - нали за благотворителност става дума, не е мястото тук и сега да се пазарим... важно е парите да се съберат и всеки дарил средства да има хубав спомен от това Peace
Точно така!!! Инициативата е повече от прекрасна!!! Браво, момичета - страхотни сте!
Там сме с бебе Стела, което само 4 дни след 21-ви ще стане на годинка. Ще дарим малко средства и ще имаме прекрасен спомен - какъв по-хубав подарък за първия рожден ден от това? Дано времето е хубаво и госпоИцата се държи подобаващо.  Peace
А, може ли да попитам и Калина - в събота и неделя ли ще снима в студиото? Само този уикенд ли? Трябва ли да се запишем предварително и колко предварително е необходимо? В колко часа са сесиите?

# 48
rossy

събота ще снимам в студиото целия ден. следобяд и вечерта е малко по-спокойно, ако можете, заповядайте.
за сега първото бебе идва в 9.
неделя сутринта има 2 бебета.
може би за тази инициатива поне за сега след този уикенд няма да записвам, защото от 10 дни не съм снимала мойте си клиенти, а имам много записани сесии, и да не се сърдят. (храня си детето с това и няма как да спра да работя).

имам още 40 лв от тази сутрин. Simple Smile Simple Smile

пак да попитам, парите как е по-добре, да ги внеса на части, или наведнъж в понеделник?

# 49
Калинa ,не бързаме за никъде,мисля че накрая накуп е най-добре Hug
Благодаря ви Hug

# 50
  • София
Надявам се да можем да дойдем в Борисовата, но дори и да не успеем, ще пусна парички  по сметка. Дано се съберат бързо!

# 51
Поздравявам ви за инициативата!  Hug

Искам да попитам за Шумен, ако може... Колко снимки, колко парички и колко време ще продължи? Мисля, че ще се включим и ние  Heart Eyes

# 52
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
За Шумен пиши на Шоши http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=8131 на лични Peace

# 53
До неделя..

# 54
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Ще се видим Peace

Искам също да призова всички, които имат намерение да дойдат в неделя в Борисовата да информират всичките си приятели с деца, без деца... Да пуснат инфо по отчетните си теми, да кажат на приятели, близки, да пишат във фейсбук и други форуми, където активно пишат. Струва ми се, че тази кампания няма много гласност, а пари се събират с много ШУМ, не с жужене Peace

# 55
  • Sofia
Дуци, и ние ще дойдем Peace Пиши ни в списъка, че предния път те изпуснахме.

# 56
В Шумен ще снимам в неделя от 10,30ч. в паркчето до общината до паметника. Няма точно определена  бройка на снимките - колкото станат сполучливи. Първоначално обявихме, че ще събираме по 30лв., но в крайна сметка кой колкото може да даде. Ако някой не може да отдели толкова пари, имайки предвид градът ни, може да се уговорим за по- малък брои снимки и по малко пари.

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 17:14 от шоши

# 57
Момичета за Варна на кого да се обадя. Звъня на телефона от първа страница но ми дава че е изключен.  Praynig Praynig

# 58
Ако има снимки във Варна и аз бих се включила  Hug

# 59
шоши, защо не идеш до варна? ей го къде е
аз ще ходя в пловдив за едни мои бебчета и ще снимам и едно детенце за вики, но няма да мога да поема повече.

Общи условия

Активация на акаунт