Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 515
  • 212
  •   1
Отговори
# 30
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Malena ако решиш да снимаш и другата седмица ,моля те имай ме впредвид.Ще накарам мъжо да ни хвърли с колата.Дето се вика колко е Бургас - Варна. Mr. Green

# 31
Запис да показвам утре.  Peace

# 32
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Страхотна инициатива. Момичета, наистина сте с прекрасни души и сърца. Шапка ви свалям.
Имам огромно желание да дойда в неделя в Борисовата, но не знам дали ще смогна. Ще направя всичко възможно. Уговорила съм и още една мама, а ще говоря и с още няколко. Ако не стигнем до 14 мога ли да запиша час за сесия във студио след неделя или кампанията приключва?
Наистина сте прекрасни. Продължавайте все така. И съм сигурна, че парите ще се съберат Praynig

Времето го дават прекрасно за неделя, аз лично ще остана и след 14 часа, предполагам и други.  За всеки, който реши да идва след 14 часа, нека звънне на 0887 246 951, в случай, че има хора, ще седя/седим до стъмване...

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 22:45 от Муцуна

# 33
Ох, дано майката на Вики се включи, но до колкото знам те заминават на 7-ми. Дали парите трябва да са събрани до тогава Thinking

# 34
Malena ако решиш да снимаш и другата седмица ,моля те имай ме впредвид.Ще накарам мъжо да ни хвърли с колата.Дето се вика колко е Бургас - Варна. Mr. Green

има една жена, която ще дойде тази събота от Бургас, да снимам бебето й.
ако обявя нови дати, ще пиша пак тук.

# 35
Супер,ще видя как ще подредя нещата за неделя,силно се надявам да успея(че съм на работа Sad)
Утре ще раздрънкам няколко телефона до Шумен,винаги имам успех с такива начинания  Simple Smile,надявам се да успея да запълня графика и там Simple Smile

# 36
Дано има нови дати за Варна, много искаме и ние да се включим!

# 37
  • Варна
И аз се надявам да има пак възможност за снимки във Варна, днес не успях да звънна, мислех утре да го направя, но сега разбирам че няма вече смисъл.  Sad Както и да е, важното е че инициативата ви е много благородна, браво момичета  Peace

# 38
  • Sofia
И аз ще дойда тази седмица.

# 39
Инициативата е повече от прекрасна, поздравявам за усилията  Hug

И аз искам да дойда в Борисовата градина, към 12 ч, ще бъде ли удобно?

# 40
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Удобно ще е, на езерото с лилиите сме още от 11ч. Peace

# 41
до тук от снимките в студиото сме събрали 615 лв.
продължавам да снимам всеки ден.
как е по-добре да ги преведа, сега и после пак,  или накрая на акцията на един път всички?

# 42
Malenna - и аз искам да се включа, така че, ако има фотосесия и другата седмица във Варна, съм на линия Peace

# 43
Браво, момичета    bouquet

# 44
Ох, дано майката на Вики се включи, но до колкото знам те заминават на 7-ми. Дали парите трябва да са събрани до тогава Thinking
Извинявам се ,че не се включих по-рано,но вчера не ми беше ден Confused
Както писах в основната тема,парите за първия курс са осигурени ,така че заминавайки на 7-ми април,аз имам парите за лечението.Следват още поне два курса от по 9500 евро всеки,като втория ще бъде три месеца след първия,да предположим месец юли,след това евентуално ноември и така.....Затова време има доста и аз ви благодаря за всичко Hug

Общи условия

Активация на акаунт