Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 498
  • 212
  •   1
Отговори
# 15
В неделя в Борисовата ще остана и до по- късно, стига да има желаещи и климатичните условия да го позволяват. Ако някой реши да идва след 14 часа нека звънне, за да го изчакам (0887 246 951- Надя)

Здравей,
може ли да дадеш малко повече разяснения за снимките? Кокло време продължават, колко снимки получаваме накрая, трябва ли да се уговорим предварително.
Засега имам желание да се включим със снимки на синът ми, дано само времето го позволява.

Успех в начинанието и дано се съберат паричките.
Страхотни сте  Hug

# 16
А в Бургас няма ли да организирвате?

# 17
  • София
Да побутна темичката, и да помоля да пишете и в отчетните си теми, или в другите теми, които посещавате редовно за нашата инициатива със снимките.

# 18
искам да попитам за Варна къде точно колко парички колко снимки получаваме и от колко до колко часа ще се снима

# 19
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Хайде и в Бургас да се намери някой.Много моля  Praynig ,момичетата от под форума Хоби  да назначат някоя мама и тук.Инициативата е супер. HugИ без това отдавна обмислям да водя малката на снимки ,че съм супер вързана в това отношение и все  не стават добри снимки.Така хем ще отметна тази задача хем ще помогнем на Вики
Ако не намерите да знаете ще ида във Варна Joy Joy JoyСнимките на Малена винаги ме очароват,макар че и модела и е страхотен.  Laughing

# 20
искам да попитам за Варна къде точно колко парички колко снимки получаваме и от колко до колко часа ще се снима

Абслютно всички часове за Варна се запълниха за около 4 часа днес. Това ,разбира се много ме радва, но пък искам да снимам повече деца. Записани са 24 деца Hug вкл. и от Бургас
Сесиите съм ги записала през 45 минути. Горе долу по толкова ще снимам всяко дете. (дупе да ми е яко Crazy)
40лв за около 20 снимки, ако има по-голямо количество успешни кадри, ще ги дам и тях , разбира се!

# 21
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Браво, Биляна, страхотно е това... 24 деца - ехее, супер. Иначе да, дупше да ти е яко Mr. Green

За Бургас за съжаление нямаме кой да ангажираме, не се сещам да имаме във фотографската тема момиче от онзи край.

За броя на снимките и продължителността питаше някой по- горе - аз лично не мога да се ангажирам с точна цифра и брой минути за снимане. Зависи колко деца ще има, зависи в какво настроение ще са... В случай, че няма много деца, няколко момичета ще снимаме едно, което значи много снимки, ако пък и модела е сговорчиш - ехеееееее, яко ще намаже. Ако има опашка от 10 чакащи деца - всеки ще снима по дете, което със сигурност означава по- малко кадри, но в никакъв случай не значи, че ще са претупани Peace Абе какво значение има в крайна сметка - нали за благотворителност става дума, не е мястото тук и сега да се пазарим... важно е парите да се съберат и всеки дарил средства да има хубав спомен от това Peace

# 22
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Ехааа Малена бравос! Hug
Ако правите към  края на месеца отново, мога да опитам да се вредя и аз.Ще направим една разходка до Варна. Laughing

# 23
  • София
Абе какво значение има в крайна сметка - нали за благотворителност става дума, не е мястото тук и сега да се пазарим... важно е парите да се съберат и всеки дарил средства да има хубав спомен от това Peace
подкрепям с две ръце!!!
Malenna страхотни новини! дупе да ти е яко! много да се забавлявате и резултата е сигурен Peace  Hug  bouquet

# 24
Абе какво значение има в крайна сметка - нали за благотворителност става дума, не е мястото тук и сега да се пазарим... важно е парите да се съберат и всеки дарил средства да има хубав спомен от това Peace
подкрепям с две ръце!!!
Malenna страхотни новини! дупе да ти е яко! много да се забавлявате и резултата е сигурен Peace  Hug  bouquet

Супер,

аз днес записах доста деца, за тази вечер, за утре,  събота целия ден и пнеделя за сега са 2-3 деца Simple Smile
май само в петък няма да мога да снимам. че трябва и да поработя малко.

# 25
  • в гората
Аtadar, чакаме те с дребния - дължим му снимки:) Записал си е час още от миналата неделя. Joy Joy Joy

Ето и от мен малко снимки от миналата неделя - http://www.flickr.com/photos/photolinda/sets/72157623515608049/show/

Момичета, току що прочетох в темата за Вики писмото и с което се е обърнала към БГ Коледа миналата година юли месец и те чак днес и се обадили по телефона да и кажат, че писмото и било много постно и други цинизми... Нямам думи, наистина е нечовешко това.
Ето линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=464179.msg14546699#new

# 26
  • sofia
Мале хора,колко работа ще имате,особено Малена Rolling Eyes
Аз ще помагам,може и аз да снимам.Ще донеса и някакви допълнителни аксесоари за снимките в парка.

# 27
Късно видях инициативата за Варна.
Malenna а за друг ден или другия уикенд планира ли се същото мероприятие или да ти звънна да се запишем ако някое дете не успее да дойде...

# 28
Не мога да обещая от сега за другия уикенд. Много се надявам да мога.

# 29
Страхотна инициатива. Момичета, наистина сте с прекрасни души и сърца. Шапка ви свалям.
Имам огромно желание да дойда в неделя в Борисовата, но не знам дали ще смогна. Ще направя всичко възможно. Уговорила съм и още една мама, а ще говоря и с още няколко. Ако не стигнем до 14 мога ли да запиша час за сесия във студио след неделя или кампанията приключва?
Наистина сте прекрасни. Продължавайте все така. И съм сигурна, че парите ще се съберат Praynig

Общи условия

Активация на акаунт