Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 521
  • 212
  •   1
Отговори
# 75
  • Преди на юг, сега на север, но все на изток!
И аз се записвам да следя за нова дата във Варна.
Говорих четвъртък сутрин с Малена и всички часове бяха заети.Дано успее да си подреди ангажиментите и да има още една дата!

# 76
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
vessi122, чудесно е, че все пак си намерила кой да доведе малката, браво на теб и за помощта в Шумен.

За Пловдив много лошо се получава, че има толкова желаещи, но няма кой...

Утре в 11ч. на езерото с лилиите, ще гледам и аз да съм точна. Голяма група от снимачи се събра, дано само и тълпа от модели да имаме Whistling Peace

# 77
  • Sofia
А ето тази инициатива, същата ли е?
http://photo-forum.net/forum/read.php?f=1&i=1151283&t=1151283

# 78
  • sofia

Не,не е Додо.Нещо друго е.Мисля,4е даже има пусната тема и тук в клюкарника преди ден-два.

Нашата инициатива е по идея на Дуци и Линда ,и доколкото знам(така поне аз),освен тук и Фейса не е "рекламирана" другаде.Това,за което питаш е нещо разли4но Peace

# 79
Тази идея е наша ,става дума за другите две деца -Андриян и Мирослав за които има тема.

# 80
vessi122, чудесно е, че все пак си намерила кой да доведе малката, браво на теб и за помощта в Шумен.

Утре в 11ч. на езерото с лилиите, ще гледам и аз да съм точна. Голяма група от снимачи се събра, дано само и тълпа от модели да имаме Whistling Peace
дано да дойдат всички модели с които говорих за утре в Борисовата,има доста сулидарни хора(но ако дойдат всичките може и да не Ви стигне времето Mr. Green)

# 81
днес беше един мнооого голям ден за Мактубиана, Лулу и мен.
Трябва да погледна по снимките колко деца наснимахме... Изгубих им дирята в един момент.
Само си спомням как по едно време излязох от стаята, в която снимахме и се шокирах. Студиото беше пълно.
цялата свободна стая беше пълна... бебета, майки, татковци.....
13 часа снимане ...

Мисля, че има шанс утре в борисовата да дойдат случайни хора, може би малко по-късно следобяд. Да видим..... дано да оостанете по-дълго.
аз продължават утре в стуото.

# 82
Много бих искала в Ямбол или Стара Загора също да има подобни сесии,някакви идеи?

# 83
  • София
 Надявам се да сме събрали солидна сума за Вики Praynig ! Сесията в Борисовата градина беше много забавна. Нямам търпение вече да видя снимките!

# 84
Момичета, от днес имаме 1940 лв. (аз си тргънах с толкова, после може още да са се събрали) newsm44
Благодаря на всички, които се включиха - с помощ, със снимане, с пари newsm20

А ето ги и тях(ако някой съм написала неправилно моля да не се сърди Simple Smile ) :

Амаринова
Lauren
Atadar
Kam4o
Милена
ephrossina
Биляна
goldeneyefull
Денерис
iva_angel
ninotino
vessi122
Рокси
Танита
Лекси
дидито
Стефания
rossykv
Леля Ог
Jollity
freli
ma_lolova
hotday
Мария Петкова
Майката на Симеон
Майката на Маги
felicidad
Антон&Цвета
Герчо Пиперчо
Нели на Станимира
mamanin
Светлана
Miramar
blizna4kova
grancheva
Евридик@
Меца
Emi
Мигла
Роси Църова
tiliata
Bibian
Елена
Pozor
Галя&Томас
Елена
Milasara
tisi
Жени
Arksi
Рони
Лято!
Виолета
Яна
Cuba libre
Делян Гуги

57 модела и не знам колко фотографа, страхотен екип бяхме Hug

# 85
Браво на вас! Аз имам скромните 130 лв, но от сърце. Благодаря на Майките от Шумен, които дойдоха  Hug

# 86
  • sofia
Браво на вас! Аз имам скромните 130 лв, но от сърце. Благодаря на Майките от Шумен, които дойдоха  Hug

bouquet

Дуци,моми4ета,по-късно ще пусна  на вси4ки фотографи обобщен списък с мейлите на майките,както и тел.,на които имам.О4аквайте ги на бележки Peace

Днес беше много весело Crazy

# 87
  • София
Момичета, от днес имаме 1940 лв. (аз си тргънах с толкова, после може още да са се събрали) newsm44
57 модела и не знам колко фотографа, страхотен екип бяхме Hug
УАУУУУУУУУ  Party Party Party Party Party Браво!!! Peace беше изключително приятно и забавно Peace не се съмнявам, че ще гледаме страхотни снимки после Wink

# 88
Браво, момичета!!! Сумата никак не е малка, работата също!    bouquet
Благодаря на Надя и другата мацка,( извинявам се, но не разбрах коя е)
че се заеха с моята калпазанка( не че имаше други желаещи Whistling Mr. Green)!
 Hug Heart Eyes

# 89
  • Sofia
Страхотен успех, браво на всички, които участваха!!!
За мен бе изключително приятно, както и вярвам, че инициативата може да се развие още повече   Peace

Общи условия

Активация на акаунт