Благотворително снимане тази неделя(21.03.) в София, Варна, Шумен

• 15 545
  • 212
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Наистина беше уникално задушевна атмосферата! Simple Smile
Благодаря отново на всички, и се радавм безкрайно много, че успяхе да съберем тази сума пари! Hug

# 91
Браво момичета!
Аз искрено ъжалявам,че не можах да дойда Sad,но следващия път ще се постарая повече.

# 92
Момичета, от днес имаме 1940 лв. (аз си тргънах с толкова, после може още да са се събрали) newsm44
........

Още 45 лева от две семейства. Едното не знаеше за инициативата и плати 15 лева, имаха общо 20.
30 лв от Светла и Дияна.
15 лева от Стоимен и Тодор.

Моля и на мен списък с координати, издирвам по-специално на родителите на Сияна и София. Сега четох списъка и явно са се записали със собствените си имена, не на децата.  Thinking

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 18:48 от Free Soul

# 93
  • София
Браво, момичета, наистина сте страхотни, много се радвам, че са се събрали парички да помогнем на малката сладурана, стискам много палци всичко да е успешно!

# 94
  • София
И ние бяхме там,и аз благодаря на всички майчета-фотографки!Толкова свестни,мили и топли хора на едно място направо си е рекорд!
Съжалявам само,че не запознах сина си с Вики,много се разтроих като я видях Sad.На родителите-поклон и кураж! Hug

# 95
събрала съм 850лв
днес обаче 3 деца не дойдоха и ме хвана яд, защото заеха часовете, а не дойдоха.
Не беше честно спрямо Вики и Пламен. Още повече, че отказах на десетки майки, които толкова много искаха.

# 96
  • София
Девойки, страхотни сте  wavey

Благодаря и аз за инициативата, беше ни изключително приятно и най-важното от сърце!

Malenna не им се ядосвай, а си помисли какво добро си направила  hug

# 97
Съжалявам, че по-рано не научих за инициативата... Ще следя за нови дати за Варна и дано да успеем да се включим.  Стискам палци на всички нуждаещи се дечица и нека повече хора да отворят сърцата си за благотворителност.

# 98
  • София
Момичета, от днес имаме 1940 лв. (аз си тргънах с толкова, после може още да са се събрали) newsm44
........
още има  Simple Smile , ние отидохме късно  Embarassed , а след нас снимаха още дечица
и аз благодаря на фотографите    bouquet

# 99
  • София
 Hug На фотографките, които си жертваха деня днес и сигурно ще жертват още часове в обработки Simple Smile
Благодаря и на всички, които помогнаха с пари за Вики   bouquet  bouquet
Няма да пращам координати-надявам се Дуци и Надето да ме издирят през ФБ Simple Smile

# 100
  • в гората
В мен има още 120 лв. от еlwing, malachika+приятелки! Дуци, моля те, допълни ги в списъка.
Бяхте невероятни всички, които дойдохте днес - и момичетата, които снимаха и децата най-вече!

# 101
  • sofia
В мен има още 120 лв. от еlwing, malachika+приятелки! Дуци, моля те, допълни ги в списъка.
Бяхте невероятни всички, които дойдохте днес - и момичетата, които снимаха и децата най-вече!

Лин,пусни ми имената на децата,майките и никовете им тук.Както и мейлите  Hug
За да ги добавя в общия PeaceЛИн,като те напипам на скайпа ще ти дам моите снимки да прецениш какво става Mr. GreenЩе ти ги пусна обработени.
Сега запо4вам да преписвам пълния списък с цялата информация-имета на деца,майките и никовете им.После пускам .

Много се радвам,4е видях познати физиономии,които не бях виждала години.Додо,кви снимки съм ти избацала Crazy

# 102
И тук да кажа: поздравления за всички - инициаторите, фотографките, асистентите, моделите! Беше много забавно и мило, чакаме снимките!
Стискаме палци на Вики и й пращаме много положителна енергия!

# 103
Пишете само ник-а на майката, pls.  И ако го няма тогава името на детето.

# 104
Много позитивна енергия се усещаше във въздуха! Надявам се тя да достигне Вики!
Фотографите бяха страхотни!
Благодаря ви!

п.п. Ужасно ми е любопитно  Blush да науча ник-а на феята, облечена в рокля от есен Simple Smile , с къдравата коса, която успя да накара моята дъщеричка да се усмихва за снимките. Опитах се да накарам малката да направи сърдита физиономия, но щом тази фотографка се появеше и малкото лице се разливаше в усмивка.   

Общи условия

Активация на акаунт