Отговори
# 210
Поздрав за всички почитатели на МУРАТУБА - Моля те, прости ми.....

http://vbox7.com/play:93a0225a

muratuba, много ти благодаря за клипчето. Страшно харесвам тая песен, а на фона на нашите двама..............прекрасно е!  bouquet

# 211
  • София
Привет! Hug
Това е публикувано днес! Hug

18 Mart 2010 11:10
TUBA BÜYÜKÜSTÜN HERKESİ GEÇTİ!

BEĞENİYLE İZLENEN DİZİ FİLMLERİN GÜZEL YILDIZLARI ARASINDA SADECE REYTİNG DEĞİL, HAYRAN SAYISI YARIŞI DA YAŞANIYOR.

Ünlü TV dizilerinin başrol oyuncularının internetin popüler paylaşım sitesi facebook'ta hayran sayfaları bulunuyor.

Oyuncuların fanlarının oluşturduğu sayfalar, üye sayısıyla yarışıyor. atv'de yayınlanan "Gönülçelen" in başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün, 163 bin 301 üyeyle bu yarışta önde gidiyor. Büyüküstün'ü, "Aşk-ı Memnu" nun başrol oyuncusu Beren Saat 29 bin 804 kişiyle takip ediyor.
Bu alanda üçüncülük, 14 bin 459 kişi ile "Aşk ve Ceza"nın başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay'ın... "Ezel"de rol alan Cansu Dere 8 bin 773 kişiyle listeye dördüncü olarak girerken, "Yaprak Dökümü" nün Deniz Çakır'ı 5 bin 105 hayranla beşincilikle yetiniyor.

gecce.com

От превода на чичко Гугъл, май става въпрос за някаква класация, в която пак води Туба! Hug Hug Hug

# 212
Ааааа, видях, че и носа на Бурчи сте коментирали вече Simple Smile
Все се канех да ви напиша за това, че ми изглежда много странно стеснен и малко ала Майкъл Джексън.
Значи все пак е било истина, че има пластична операция на нослето.
Не че съм против такива корекции, но явно при Бурчи не мой се разчита само на талант,
когато и той липсва. Joy
/Тя още в Буря е с такъв стеснен нос, между впрочем./

# 213
# 214
Все се канех да ви напиша за това, че ми изглежда много странно стеснен и малко ала Майкъл Джексън.
Не че съм против такива корекции, но явно при Бурчи не мой се разчита само на талант,
когато и той липсва. Joy

Ами чудих се, чудих се дали да го кажа, ама виждам, че и на други им прилича на Майкъл Джексън  Laughing Той поне талантлив беше човека, а това чудо...

# 215
Kati52, мисля че става дума за това кой колко фен-сайтове има или нещо подобно?
Преводачките дано ни помогнат!  smile3525 newsm17   

1001fan, наистина таланта и е повече плод на напъните на семейство Терзиоолу и на цифрите с многото нули, вложени от тях във филмовата индустрия! newsm78 newsm78

# 216

Каква нежност излъчват и двамата!

# 217
# 218
когато и той липсва. Joy

Ами чудих се, чудих се дали да го кажа, ама виждам, че и на други им прилича на Майкъл Джексън  Laughing Той поне талантлив беше човека, а това чудо...
Той Мурат си я познава още с кривия нос.... корекцията за "стесняване" е за да не усеща аромата на Туба по Мурат, а "скъсяването" е да не прилича на Пинокио - тя и сега продължава да лъже - била свикнала с това, че тя и мъжа й (колко й е мъж, той си знае!) ще бъдат разделени задълго заради кариерите си и нямала нищо против, после обратното, после....  Добре, че поне носа й оправиха, да заприлича на нещо, иначе ачик-ачик с личи кой заради какво се е оженил!

# 219
  • София

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=33784& … p=13&rid=2369

На този адрес има галерия от снимки на Туба , някои сме ги виждали, но има и които досега не са публикувани!

# 220
# 221
  bouquet 

Мерси  -  отново "повторение от АСИ", но и силни моменти на Мурат - дъждовните му изпълнения са страхотни! Но в ЛиН няма емоцията, няма я "ревността от дъждовните капки" - явно Туба наистина се е "оставила на други такива", а Я-то се "пази да не настине" - като няма кой да я "гушне"....

Току-що чух Dont cha  по НОВА в предаването на Иван и Андрей - но в клипчето по-долу изпълнението е страхотно:

http://vbox7.com/play:2318f5fe

# 222
# 223

Фотосесия на Туба

# 224

Когато гледах тази снимка си припомних как Нериман чистеше обора в желанието си да се включи в стопанската работа.
Много сладка беше. Ту ентусиазирана, ту отчаяна.... А вечерта и разтриваха крачетата, че беше хванала мазоли...

Общи условия

Активация на акаунт