Отговори
# 705
И за настроение- слънчевата усмивка на Чаала/ Асия/

След прекрасното си изпълнение в "Аси" тя продължава да радва зрителите във филма "Касаба" с режисьор...... Джевдет Мерджан

# 706

ДОБРО УТРО!
Желая ведър,усмихнат и успешен ден на всички!

# 707
и пак за настроение - един клип със запомнящи се моменти от филма "Аси"

http://www.dailymotion.com/video/xace2o_limon-cicekleri_music

# 708
# 709

Здравейте, фенки! Обичаме Ви!

# 710
Днес ще ви поздравя със снимка, в която няма целувка, но излъчва толкова други чувства- копнеж и надежда, мъка и отчаяние, нежност и страх да не се изгубят отново.... с една дума  ЛЮБОВ....

Харесвам ръцете им, и двамата имат страхотни ръце, още в сериите им се заглеждах! Peace

# 711
Нали днес щеше да е награждаването на филмите и актьорите за 2009 година ? Номинациите бяха на 22 февруари. NTv явно ще го излъчва пряко. Ха, сега де, и епизод от ЛиН и галавечер-награждаване. Интересни имена се споменават!

Yeşilçam Ödülleri canlı yayında     
"Yeşilçam Ödülleri" bu akşam İstanbul Lütfi Kırdar Sergi ve Kongre Sarayı'nda 3. kez sahiplerini buluyor. Sunuculuğunu Meltem Cumbul'un yaptığı törende 2009 Türk sinemasının en iyileri belirlenecek.

NTV'den canlı olarak ekrana gelecek gecede ödül verecekler arasında Altan Erkekli, Saadet Işıl Aksoy, Arzum Onan, Kıvanç Tatlıtuğ, Bergüzal Korel, Cem Yılmaz, Cansu Dere, Yılmaz Erdoğan, Hülya Koçyiğit gibi isimler de yer alıyor. NTV 20.30

ZAMAN

# 712
Слънцето напече и аз изпълзях изпод камъка! Laughing Появявам се в темата, за да ви кажа че много труд сте дали, много материали сте натворили и ще ме озорите, докато ви изчета. Ама ще го направя. Лек и приятен ден ви желая с хубавите снимки на Рина.

# 713
# 714
Добро утро и от мен, след тежкото нощно дежурство в болницата си почивам  с вас мили момичета.А про-по,може би съм изпуснала тази информация, но не разбрах САМИ ли е оператора на ЗАПЛЕНЯВАЩАТА.Мисля,че до голяма степен постигнатото въздействие на историята АСИ-ДЕМИР е и негова заслуга,каквото и да му е струвало това.

# 715
# 716
Скъпа t.gigovaдано денят ти да е лек.Доколкото знам Сами е оператор на филм,който в момента се снима в Антакия./пак не съм много сигурна/Колкото до операторската му работа в "Аси",честно казано си мисля,че с Туба ги свързва само едно прекрасно приятелство,и тя често е плакала на рамото му.Въпреки снимката в която той нежно е обгърнал ръката и,продължавам да си мисля,че "връзката им"е само параван за пред света.Просто с това усещане оставам,като ги видя един до друг!

# 717
Сами е оператор на филма "Касаба", който се снима в Антакия и в него участват Нур Сьорер и малката Асия...

Сами на снимачната площадка на "Касаба" с актриси от филма

# 718
Здравейте! Странно е ,че Сами не е оператор на ПС,той доказа способностите си в Аси,но може би е поел ангажимент към този филм преди започване снимките на ПС.....сега са разделени с Туба,как ли им се отразява това...

# 719
Сами е оператор на филма "Касаба", който се снима в Антакия и в него участват Нур Сьорер и малката Асия...

Сами на снимачната площадка на "Касаба" с актриси от филма

Пу, да не ме чуе Туба, ама Сами стои по-добре до тая дама захилената до него на снимката, отколкото до Туба! Blush

Общи условия

Активация на акаунт