Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 174
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
  • София - Рим и обратно
Честит рожден ден на Ангела и Теодора newsm59 . Да са здрави и щастливи, прекрасно детство им желая   bouquet

# 211
Честит Рожден Ден и от нас на двете принцеси!!!Да бъдат много щастливи и здрави дечица,да даряват само топлина и любов!!! Hug newsm67  Gift  ura

Ние тъкмо заспахме...С това хубаво време,взехме да висим все навън и дребния не ще да спи...Ужас.Заспива прав от изтощение и като се събуди станало вече 19 ч.Пак да съм благодарна май,че и сега заспа. Laughing
А от днес сме с 5 зъба вече.Две седмици киселеене за 1 зъб!Чудо. Whistling

И тук да кажа-Kikoikris,липсваш ми нещо от доста време.  NaughtyHug

# 212
Честит рожден ден на Ангела и Теодора  nbirthday  bigdance2 да са много щастливи и здрави и да радват мама и тати!

# 213
  • Варна
Честит първи рожден ден на Али и Теди. Да са здрави и усмихнати, прекрасни, винаги обграждани с любов и грижа малки госпожици.

Рила, аз нося на площадката куп играчки (търкало за бутане, няколко малки топки, играчки за пясък, кола, дрънкалки разни и т.н.). Винаги си стоят в коша на количката и влизат в употреба при нужда. Вярно аз съм с двама, но така покривам почти всички видове играчки, които другите родители носят и моите деца искат. Когато някой от моите се засили към чужда играчка, веднага компенсирам с една или повече от нашите. И ВИНАГИ чуждите играчки са ни по-интересни. А тези кукленските колички за бутане са хит и тук, и за момиченца, и за момченца. Нещо като уолкъри го играят за по-малкия, а на големия му е супер интересно да ги разхожда наоколо. А, и още нещо - тази година още не съм го правила, но миналата редовно вземах навън и Биг Боби или както там се казва колата за по-големия. Надолу към площадката спускането беше лесно, защото сам си я управляваше. Но нагоре си бутах количката с бебето и теглех колата с големия. А като пресичахме беше най-весело, защото бутам количка, нося кола и държа за ръка и другото дете. Но само мир да има...

Аз рядко разглеждам снимки и още по-рядко ги коментирам, но днес погледнах тези на Маргото. Прекрасни са ти момиченцата, най-много ми хареса снимката, на която са седнали на леглото и толкова прекрасно усмихнати и двечките. Кукли.

# 214
Здравейте и от нас!
При нас днес е весело - пристигнаха бабите и дядовците от София... Минали 2200 км. и на 90 км от Мол се "изгубили" по пътя, та ходихме да ги прибираме от Ахен. Joy Много емоции в този смисъл, много нещо... Лошото е, че нещо и колата им се разтрака, та утре ще ходим и на сервиз, че да ги подготвим за обратния път през другия уикенд.

За не забравя за Честитя рождените дни на Али и Теди - да са много здрави, щастливи и игриви деца! Да израснат добри и красиви, в соето не се и съмнявам... Simple Smile

Есме, Мери - весел празник!  bouquet

Аз пък днес гледах снимки на Стела на Роската от благотворителните снимки в Борисовата градина - много и се зарадвах. Роска, едно птиченце ми ги показа - прекрасна е Стелка. Hug

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 00:40 от Tony_st

# 215
 Честит рожден ден на Ади! Пожелавам й всичко най-хубаво!
 Утре най-сетне идва и нашият ред, но ще празнуваме в събота, защото тогава са свободни роднините, а и кръщене ще правим. На другия ден пък има имен ден. Grinning Много празници, много нещо.
 Другият вторник мъжът ми заминава за САЩ и аз оставам "самотна майка". Sad Няма да се виждаме 4 месеца. Sad
 От друга страна, сега по цял ден сме заедно (той не ходи на работа) и изтрещаяваме яко, само се караме, така че малка раздяла може и да ни дойде добре.
 Много се радвам, че времето се оправи. По цял ден разходки, супер...

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 08:09 от stasi8510

# 216
  • София
на Ади! Да расте здрава, щастлива, много обичана и усмихната!  Hug Дивена, честит празник!    bouquet  bouquet  bouquet
Тони, същото птиченце ни снима и нас  Simple Smile , но нали не се познаваме, че не бяхме но Коледното парти  Simple Smile А от темата в Клю-то разбрах, че и две прекрасни момченца са се снимали  Simple Smile И с Роси се видяхме, съвсем случайно.  Hug
Стаси, сигурно ще ви е трудно  Rolling Eyes , щом сега сте нон-стоп заедно.
Петя, честит ви зъб!  Mr. Green Ние не знам такова ли чакаме, ама напоследък Александър е просто непоносим  ooooh! Confused , такова киселеене и рев не е било от коликите насам  Tired Както викаше една мама от другата ни тема - все едно не зъби, а бивни ще му излизат  Crazy
Хайде, хубав ден  Hug

# 217
  • Стара Загора
Честит рожден ден на вчерашните 2 принцеси Ангела и Теди. На днешната рожденничка също честита първа годинка. Бъдете живи и здрави, радвайте мама и тати!!!

Честита първа пролет и на всички вас

# 218
Честит първи рожден ден на Ади! Да расте здрава и щастлива   bouquet Дивена, весел празник!

# 219
Честит рожден ден на Ади! Да e здрава и игрива и много щастлива!   

Дивена, честит празник!  bouquet

Elwing, затова не съм го видяла аз Алекс, ама ти защо не си се обадила - сега щях да гледкам и Алекс. Simple Smile Нищо ще поискам и негови снимки - сигурна съм, че и те ще са прекрасни, щото деечицата са ни прекрасни. Hug

Стаси, дано 4-те месеца минат като ден и после да изживявате само хубави дни с любимия.

# 220
Честит рожден ден на Ади!

Нашето малко човече тази сутрин пак в 6 и половина се изчупи! Сега заспа мишката и после  на разходка! Такива розови бузки е направила от слънцето, а ръцете и са направо чернички! Като немити! Joy

Стаси, наслаждавайте се на всеки един миг заедно защото 4 месеца не са малко време! Дано мине за вас неусетно!

Тони, страхотно е че близките ви са при вас! Весело изкарване на седмицата!

Леки  и приятен ден на вас момичета!

# 221
Добро утро!

Честито на вчерашните рожденници - Ангела и Теди! Честито и на Ади! Да сте здрави, засмени и щастливи деца и много да радвате всички около вас!   bouquet

Стаси, имам чувството, че колкото повече време прекарваме с половинките си, толкова повече караници има. А като сме разделени - веднага ни става мъчно един за друг. Много ми е тъжно като трябва да преживяваме такива периоди, за да осъзнаем, че имаме нужда един от друг. Дано това да не е вашия случай! Но погледнато от друга страна - опитай да извлечеш само позитиви от тези 4 месеца. Като се видите после ще сте си залипсвали много и ще оценявате повече времето, прекарано заедно, и ще се обичате и повече от сега! Пожелавам ти го най-искрено!  Hug
И благодаря за комплимента за кг. Вече съм на старите си и няма да свалям повече (умишлено), само се стягам малко в корема, дупето и бедрата. Кофтито е, че свалям от горе надолу и ребрата ми се броят както се казва, кокалчетата на рамената ми стърчат малко, а от кръста надолу много малко съм свалила. Ама какво да се прави, нямам време за фитнес да свалям където трябва. Но не се оплаквам де, доволна съм от резултата. Имайки предвид, че не съм спазвала никакви диети.  Flutter

А какви са тези снимки, които коментирате? Аз не можах да намеря в албумчетата... Качете ги, да им се порадваме всички, де!  Crazy И къде са правени?

Аз два дена бях в борисовата, имаше ааадски много хора. Просто бяха като мишки наизлезли.  Mr. Green

Айде чаос засега, че Миро мрънкоти..

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 09:47 от 22

# 222
  • София
22, именно там са правени нашите - в Борисовата градина  Peace , става дума за инициативата, за която писа Окич. Още не са "готови", но като ги получа, ще споделя с вас резултатите  Simple Smile Blush А Тони ги е видяла при една от фотографките  Simple Smile Калия пък я има във ФБ, не знам дали Стаси ги е слагала и в албумчено ни.  Rolling Eyes
Тони, аз й споменах нещо, но явно не е разбрала, а и никовете и данните ги записваше друг човек.  Simple Smile

# 223
22, именно там са правени нашите - в Борисовата градина  Peace , става дума за инициативата, за която писа Окич. Още не са "готови", но като ги получа, ще споделя с вас резултатите  Simple Smile Blush А Тони ги е видяла при една от фотографките  Simple Smile Калия пък я има във ФБ, не знам дали Стаси ги е слагала и в албумчено ни.  Rolling Eyes
Тони, аз й споменах нещо, но явно не е разбрала, а и никовете и данните ги записваше друг човек.  Simple Smile

Абе аз мернах нещо из темата, ама къде, кой, кога...  newsm78

# 224
Честит рожден ден на Ади!!!
Да е много щастлива и послушна!!!

Имам едно питане - тази ваксина на 13 месеца - къде се бие? И как се приема от малчовците. На нас утре ни предстои, та искам да попитам.

Общи условия

Активация на акаунт