Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 173
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
  • София - Рим и обратно
Честит Рожден Ден на ВИКИ! Да е здрава, весела и радост за родителите си!!!

Танче, ЧРД и на теб! Желая ти искрено, да си все така женствена, красива и обичана жена   bouquet

Рила, всяка година трябва да ходим на мамолог вече. Аз последно, преди да дойдем, ходих при една лекарка в Полимед /май така се казваше/, препоръчаха ми я и съм много доволна. Лятото пак ще я посетя, макар че тук като бях на гинеколог, ти преглеждат и гърдите профилактично /питат те първо имаш ли нещо против  Crazy Laughing/. Ако искаш ще ти изпратя телефона на докторката.

# 196
  • София
на две прекрасни девойки - Теодора и Ангела! Да растат здрави, щастливи и обичани! Есме, Мери, честит празник!   Hug Heart Eyes  bouquet
Пропуснах вчера да честитя пролетта  Crazy Hug Любимият ми сезон  Heart Eyes
По темите - на мамолог не съм ходила никога  Embarassed , а на гинеколог се каня да ида от половин година  ooooh! и смятам след Великден да отида, нали е по-добре точно след цикъл да се прави цитономазката.
Окич, как минаха снимките вчера?  Simple Smile Ние уж ще ходим днес, но малко ни се объркаха плановете, че Алекс стана рано и сигурно ще спи преди да тръгнем.
Да издам, че Калия е разкошна на нейната фотосесия Heart Eyes, снощи я видях във ФБ. Чакам с нетърпение и следващите снимки. 
Маргото, много са ти сладки дъщеричките, да са ви живи и здрави!  Hug Глафира, твоята принцеса също  Heart Eyes

# 197
Честит рожден ден на красавиците Али и Теди! Желая им много здраве и щастливо детство  Hug
Кафе с мед, моля и на мен да пратиш координати на лекарката.
Браво на Светланка! Маргото, и твоите мадами са сладурани  Simple Smile Отивам във фейса да видя Кали Simple Smile

# 198
 Аз съм качила само две снимки необработени , ама нямах търпение вече. Все още чакам да станат другите.
Честит рожден ден на Ангела и Теодора! Да растат здрави, умни и красиви!
Искам да ви подсетя утре да сложите в заглавие и Ади на DiVeNa, защото я няма в списъка, а пък има рожден ден на 22.03.
Между другото Ванина на zori_tv  я има в колажа, а пък я няма  в списъка. newsm78

# 199
Честит рожден ден на Ангела и Теодора! Да растят живи и здрави!

# 200
Айде да ви почерпя за първия рожден ден на Ангела
Честит рожден ден и на Теди

# 201
Честит рожден ден на малките красавици Ангела и Теодора!!!
 newsm59 newsm59 newsm59

# 202
Привет и от нас!Не сме се загубили просто не сме пла6тали нета.Сега сме при нашите и реших да пиша.
Благодаря на всички че не сте забравили моята Радостина за рожденият и ден.Имахме детско парти в петък по обед.След това вечерта,в събота на обяд и снощи.Та направо съм капнала от толкова гости,но се радвам че детето ми бе много щастливо.Получи много подаръци.
Поздравявям всички сладурчета които сапразнували да са щастливи и послушни и не на последно място здрави.
Не съм чела много че нямам много време и се извинявам за това.
Надявам се да сте добре и да няма болни.
Радост се опитва да ходи,прави някоя друга крачка,но я е страх да се отпусне.На последната консултация бе 11кг и 78см.Когато имам повече време ще кача и някоя снимка и някоя и от рождения ден.На 12 юни Радост ще е малка булка.На моя мъж сестра му ще правят сватба.И сега ще търсим рокля.
Исках още да пиша,но забравих какво newsm78
Чао на всички Hug и дано по скоро да смогна да пиша. Hug

# 203
  • под кривата круша
Здравейте Hug Hug Hug
Първо да почерпя по повода:

Мери, да ти е жива и здрава Ангела, да расте щастливо и обичано дете  bouquet
Да са живи и здрави всичките ни сладурчовци, които празнуваха ден рожден вече, а не съм влизала да им честитя-весели, лъчезарни, щастливи деца да бъдат.
Посрещам гости и затова бързам много! Целувки на всички!!!

# 204
Честит рожден ден на Ангела и Теодора!!! Да ви живи и здрави, все така усмихнати и щатливи!!!

Ние чак сега се прибираме. Мама мина да ни вземе и се почна- 2 часа в Джъмбо (количка за кукли, жирафа на ФП, 1 крава за дърпане, топка, подаръци за едни приятели), после в Хипото в новия мол. Там намаза триколка, ама бебешка, от онези с човечето опред. Но се оказа, че са метални и имат опция родителя да си управлява сам кормилото. Та преценихме, че друга не ни трябва.
После навън в едно паркче със съседите. Мноо съм доволна от разходката.

Сега вече сме гроги всички.

Hug

# 205
Честит първи рожден ден на Ангела и Теодора!!! Много здраве, радост и щастие за малките бонбонки!

Кафе с мед, много ще бъде мило, ако ми пуснеш на ЛС мамоложката от Полимед!  Hug Ще ми е удобно - аз ходя и на гинеколожка
там!
Ние вчера и днес бяхме цял ден по парковете.
Спешно купихме на Марти обувки и пролетно яке, че от есента се оказа, че всичко му е малко и няма с какво да го изведем - хихихи - растат като гъби, бе!
Днес се залепи по една кукленска количка - голямо каране падна - та се чудя дали да не му взема и на него - тъкмо ще си вози куклата момченце  newsm53.
Чудя се какво да носим като играчки в парка - дайте някой идеи - за топка, играчка за бутане и триколка (нашето е кола и не знам доколко ще е удобно за навън) се сещам и аз  newsm78, виждала съм и проходилка да носят....!

# 206
  • София
Честит рожден ден на патерица на ТаняР и на Виктория на  kris4e  Tada newsm59 Tada

Честит рожден ден на Ангела на  kikoimery и на Теодора на Есме Вихронрав Tada newsm59 Tada

Ние направихме прехода на народите: бяхме за ден в Панагюрище (Калин се научи да казва на кокошките "Ко, ко, ко!", голям смях), а днес вече сме в София, но само аз и Калин - ще дебнем доктора  Mr. Green Утре ще наминем към Люлин, но не знам часа, във всеки случай ще е някъде по обед, ще се опитаме да изтеглим ваксината за следобед. Като сме на линия, ще звъня  Mr. Green

# 207
Rila , тук почти всяко момченце на детската площадка бута кукленска количка, мисля че няма нищо лошо в това. Ние обикновено излизаме с топка и количка за бутане, забелязвам, че на тази възраст на децата им харесва да бутат или да дърпат нещо.
Честит рожден ден на всички рожденици.

# 208
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Ангела и Теодора! Да са здрави, щастливи и винаги много засмени!

# 209
Честит 1 рожден ден на Ангела и Теодора да са живи и здрави и много щастливи деца.

Лека и спокойна нощ на всички малчугани. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт