Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 172
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
ЧРД на Викито!!! Крисче, да ти е жива и здрава, много щастие и радост да ви носи!!!

Танче, ЧРД и на теб!!! Все така усмихната, обичана и щастлива да си!!!!

Бодливке- чак пък като мен да остлабнеш, недей.  Rolling Eyes

Мойто диваненце е при свеки и познайте аз какво правя hahaha Ипрах играчките, чакат ме 3 перални с дрехи на дребното за гладене. Мъжо пие кафе навън и идва да яхне прахосмукачката.

Хайде приятни разходки днес и много  Hug

# 181
  • София
Първо да честитя на голямата рожденничка TaniaR. Здраве, късмет и много любов желая   bouquet

Благодаря на всички за пожеланията  Hug Почерпете се милички  Hug

# 182
Добро утро!

Първо да честитя на вчерашните рожденници - Михаела, Лъчи, Радостина и Габриел, и на Вики и Таня! Да сте живи и здрави, много любов да дарявате и още толкова да получавате!   bouquet

# 183
Здравейте на всички.
Честит рожден ден на Вики да е жива и здрава и много щастлива!

Честит рожден ден Танче здраве и късмет!

# 184
Честит рожден ден от вчера на Михаела, Лъчи, Радостина и Габриел! Прекрасно детство и много здраве, радост и щастие!
Честито и на днешната малка рожденичка Виктория!
 bdbaloni baloni

ТанчеР, честит ти рожден ден! Ей годините от 30 до 40 са най-хубавите да знаете - преди не вярвах - но си е така!
Пожелавам ти много здраве, щастие и удовлетворение от живота! Дано е спокойна и весела тази година за теб! Simple Smile   bouquet

Цветка-кокетка - браво за 90 дневната диета - ти по-леко го давай - да не изчезнеш за 90 дена  Grinning! Аз по-бавно ги свалям - до сега -7 кг., но и си похапвам повечко - не бързам за никъде! Преди това бях свалила 3. Целта ми е да смъкна още 8кг. до юни и после лятото почивка, наесен ще продължа. На моите години почти 40 - бързото отслабване води до много увиснала кожа - та гледам бавно, бавно с много спорт - много ми е писнало да съм дебела (въздъх), но въпреки това не бързам за никъде!

Слънце, супер за добрите резултати! И аз трябва да ходя пак на гинеколог - че мина 1 година, а само отлагам.
Сетих се да питам - момичета, къде ходите на мамолог? Никога не съм ходила, в Австрия гинеколкога опипваше гърдите и ни учеше как сами да ги опипваме за бучки, но в някакъв момент трябвало и на мамолог да се ходи разбрах тук!

Бодливке, добре че Ади не се е ударила лошо при скока от стола! Тя направо явно е с талант към спортната гимнастика!

Напоследък Марти заспива като се покрива с одялото - дърпа си го над главата - иска да му е тъмно, ли, по-защитен ли се чувства. Аз малко се притеснявам като спи така презглава, все се будя да го гледам, махам одеалото - неспокойно ми е!

Вчера съпружието имаше РД и бяхме поканили много гости в къщи. Марти не искаше да спи, всички си играха с него - чак в 10:30 заспа, а по едно време го бяхме сложили на столчето за хранене при големите с едни оризови вафли. Толкова сериозно хрупаше - ей, вече и на тях им се иска да са на купон, сред хора!

# 185
  • Стара Загора
Честит първи рожден ден на Вики и от мен. Крисче   bouquet
Таня честит празник и на теб. Още дълги години да празнуваш!!!
Рила на мамолог се ходи след 40 годишна въздраст ИЛИ ако има наистина защо. Аз ходих преди 2 години, но се налагаше, преди първата ми операция на гърдата. Иначе за преглед на гърдите също се ходи на ехограф.

# 186
Момичета,влизам само да ви благодаря за стиснатите палци и позитивната енергия,операцията я отложиха в последния момент,и добре че стана така.днес свекърът ми е по добре,като че най нактая налучкаха подходяща схема за инсулин.
Днес сутринта даже успяхме малко да го поизправим,но му се вие свят и го поносихме малко,просто за да не е на легло.В момента е на някакви специални системи и малко е живнал.ще го оперират в понеделник,той е след неуспешна трансплантация и сега ще се опитат да го позакърпят човечеца,пък дано да има още дни ,да е при нас.
От два дни търча по разни болнични офиси за да измислим клинична пътека, за да не плащаме цялата сума,защото е много голяма,а и нямаше да е проблем ако всичко беше ок,но те допуснаха грешка и сега ги е срам да ни гледат в очите.

Ами това е от нас,дано идната седмица е по добра.

# 187
  • Sofia
Честита Първа Пролет, мили момичета-кокичета!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 188
Честит рожден ден на сладураните Вики и Таня! Желая ви много здраве, усмивки и късмет в живота   bouquet
Честита пролет и от нас  Hug
Рила, и аз като приключа с кърменето съвсем мисля да ходя, но не знам къде. Последно ходих във Вита преди 2,5 години, но не останах доволна. Снаха ми ходи в Тина Киркова и беше доволна. На мамолог трябва да се ходи всяка година профилактично, като до 40 год. прегледа е с ехограф, над 40 или при проблем с мамограф се гледа.
Цвети, браво за резултатите!
Поли, радвам се, че всичко върви добре.
Мойто дете хвана днес молива, който бях нарекла за художник. Дали щото беше червен или щото беше най-накрая не знам. Сестра ми заяви, че нямало хляб в тая професия и не е трябвало да слагам и наричам такива предмети.
Хубава вечер  Hug

# 189
  • София
Честит рожден ден на малката Вики!

Вижте малката ми шофьорка.....

# 190
Честит Рожден Ден,Вики! Да е здрава и на мама отмяна,щастливо детство!!
Hug

Taнче,една жена на 33 а? Wink Бъди окрилена и следвай своя път,та до 103! Heart Eyes

Mънки не знам дали са някакви ранни заложби,но май с Илийката ще си имат общо хоби!Е,той е доста напредничав и отдавна му идват отръки акробатиките, Wink ама няма да се разсърдя ако поне една от двете ми госпожици я увлича нечий вид гимнастика. Simple Smile

Rila имаш ли представа,като пия отводнителни трябва ли да увелича дневното количество вода? Thinking

glafira май сте готови за книжка,мойта като я сложа на камиончето само върти волана и се подрусва. Laughing А Дарина все назаден го караше,до към 2г.Колко пъти показвах и сама сядах  Crazy ама детето имаше свое виждане. Laughing

А,пролетта била дошла-най сетне! Sunglasses

Уф,няма да ми идва скоро,но пак се сдърпахме с любимия..може пък той да е в ПМС?! Twisted Evil

# 191
Здравейте момичета!

Честит рожден ден на Вики! Да е жива и здрава!

Днес реших в крайна сметка да пътувам до Казанлък! Петя я  оставихме на свекърва ми, че иначе щеше да се измъчи милото както не спи в количка и седалка в колата! Изкарахме си добре и от утре с начале в ежедневните задачи!

Слънце, радвам се за добрите резултати!

Цветка кокетка, браво за добрите резултати! От понеделник и аз ще почвам тази диета та да видим до къде ще я  докарам!

Хайде лека нощ, че трябва да къпя баткото че побесня вече!

# 192
  • гр.Плевен
Честит рожден ден на Вики!Да е здрава и много щастлива!

Честит рожден ден  и на Таня! Късмет и много любов!

А ето и малко снимки от голямото събитие - рожден ден и кръщене: http://margoto66.snimka.bg/children/na-mama-princesite.478832.17885014

Последна редакция: нд, 21 мар 2010, 00:10 от margoto66

# 193
Мерси за новата тема!
Мерси за отговорите за мамолог Simple Smile
Бодливка - количеството вода си е горе долу до 2 -2,5 л. на ден, повече вода натоварва бъбреците. Като пиеш отводнителни, не трябва да пиеш повече вода, отводнителните помагат да се отделя нормалното количество Simple Smile. Препоръчвам силно за качествено отводняване да се пие чай от липа - и за всички, които по някаква причина задържат водица в тялото. Е, и безсолно хранене, де! Цялата бременост изкарах само на такъв чай, понеже не ми беше позвволено да си пия отводнителното към лекарствата за кръвно. Върши перфектна работа.

Днес бяхме само навън - е, няма такъв перфектен ден , само дето съм гроги!
Утре да си пожелаем същия хубав ден, а?

Купихме обувки на Марти на Еко от Саламандър (-50%) - много съм доволна, много по-добре ходи с тях!
Лека и мека!

# 194
Здравейте и от мен.

Танче честит рожден ден, да си много здрава, обичана и щастлива!

Честит Рожден ден и на Вики желая и прекрасно детство, много здраве и късмет.

Ние днес не сме излизали че беше гадно времето, но това мойто диване опустоши къщата.

Цвети много добри резултати, браво.

За синки и цицини по главата аз от баткото знам - мокро парче хартия, наистина действа. Не че Яна е без синки, сега има една на бузата и една отстрани на главата, а не съм и разбрала кога се е праснала.

Бодливке щерките ти са много красиви, а Ади ме убива с ползите в които заспива. Радвам се че не се е ударила като е паднала.

Глафира браво на детето, много добре си седи в колата, мойта не ще да седи и само се изправя newsm78

Ох като ги гледах вашите дечица какви неща правят, пак се здухах, мойто само лази и разхвърля и си пее докато разхвърля.

Аз понеже пак нещо не съм разбрала, ще ми кажете ли на каква диета сте. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт