Мартенското ни дете от сега си мисли за море!

• 29 169
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
Честит рожден ден на Михаела, Лъчи, Радостина и Габриел! Щастливо детство им желая  Hug
Тони, това поверие за фазите на луната за първи път го чувам. Ние утре ще правим, не знам каква фаза се пада Simple Smile
Малко телеграфно, но съм скапана след днешните обиколки, а и ме чака доста работа...
Слънце, браво за добрите резултати!

# 166
Шуши, тъкмо на време...от миналия ден е вече фаза на новолуние към пълнолуние! И ще е така за 2 седмици - демек и следващата седмица, така че и ние сме в кюпа.Simple Smile

# 167
Честито на рожденниците от 19-ти! Hug

Исках да кажа на Бодливка, че каката на нейните госпожици е  страшно красива, бее! Ама и те ще настигнат, така като гледам, дано баща им не бере много ядове с тях Sunglasses

Много е красива,да! 4470 И имах неблагоразумието да предам написаното от теб на мъж ми...той разбира се веднага си вирна носа!Естествено че го срязах-за хубавите му три щерки заслугата е единствено на техните майки.. Mr. Green Whistling

Елвинг и друг път си го казвала,благодаря ти!Пожелавам ти третото човече да е момиченце! Hug Аз винаги съм си мечтала да имам двама по-големи братя и аз да съм гледаната и глезената от тях. Wink (е имам ги,но единия е с 15г.по-малък)

Елг
мерси за комплимента,вярно че свалих доста ама има още мегдан. Wink Искам да изглеждам като теб,всъщност съм била така...ама в 8 клас. Mr. Green

Цвети
по лентичката ти виждам,че напредваш с минусите-само така!А моя мъж до сега не е излизал сам с Ади,не е много по разходките но ако му я оставя в къщи се справя без поблем с всичко.

kris4e аз омекотител не ползвам от половин година,също пера с Персил(белия с алоето) и съм доволна.Вече има и по-малки опаковки,що не вземеш такава за проба?

dyMa на теб ти затварят,а ти що не си вдигаш телефона..? Simple Smile

Слънце голямо успокоение с резултатите! Hug И аз трябва да ходя на цито,по принцип всяка година до края на януари съм я свършила тази работа,но тази нещо се замотах. Rolling Eyes

Ние вече можем да се отчетем с първото падане на Ади...от стола за хранене. Crazy Бях я оставила в стола и дадох солета,аз нещо на мивката правех и по едно време изтрополи.Обръщам се и я гледам на плочките на четири крака и вика а-а-а,май и тя не разбра какво става.Не се е ударила,щото не рева и не изглеждаше уплашена,по-скоро очудена.Аз много се шашнах,ама тя имаше такова смешно изражение че взех да се хиля.От няколко дни я забелязвам че чопка нещо по колана, той винаги "щраква" като я закопчавам но явно се е научила да го стиска от двете страни и така го освбождава маймуната. ooooh! А стола е 10 годишен,още от племенника и няма каишки през раменете.Дарина пък се изправяше в него,ама не е падала никога,а това малкото му хвана цаката!Няма да купувам тепърва нов стол,но и няма да я оставям там след хранене.

Сетила съм се за имуностимулаторите.. нали сме "големи" вече,смятате ли да давате и какви? Вече има сироп"Марсианци" за деца над 1г. и "Герисан" също бил добър? Thinking

Утре трябваше да ходим с тати на протеста пред Народния театър,но се промениха плановете.Пак ще сме навън цял ден,времето ще е супер!

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 21:40 от Бодливка

# 168
  • София
Честито на Михаела, Лъчи, Габриел и Радостинка!
Да са много здрави и щастливи деца!!!

Някой ще ходи ли при Калина утре да се снима?
Ние- да- ама и аз не знам кога...

# 169
  • гр.Плевен
Благодаря на всички за милите пожелания!
Рожденичката днес се скъса от рев - тия зъби ще го уморят милото. Само като сме навън и извън количката не плаче - явно прекалено много интересни неща има, че да мисли за това къде я боли.  Grinning Купонът ни ще е утре, та ще показвам снимки по-късно.
Весел празник на всички, които ще празнуват утре!

# 170
  • София
Привет момичета, нямах време да изчета, че нещо много сте изписали тия два дни...
Но искам специално да ви почерпя, че днес е мой ред и ми се пада  Hug Така неусетно чукнах 33...  но пък ми харесва  Blush

Честити рожден ден на моята слабост Вики !!! Да е жива и здрава, да е чаровна и закачлива и да й върви много в живота, а мама и тате да са нейна опора и вдъхновение

# 171
  • София
ЧРД, Танче! 33 е една чудесна възраст, така че ти пожеравам цял живот да се чувстваш като на 33!
Честит рожден ден на патерици на вчерашните рожденици! Живи и здрави да са!
Бодливка, убива ме тази Ади с начините, по които заспива. Все едно няма кости това дете! Пращай я отсега в гимнастическия салон. Както очевидно и от падане няма страх и се приземява добре. Laughing
Честит рожден ден и на сладурката Вики! Нека да е жива и здрава и все такава чаровница, пък мъжете ще се погрижат за останалото

# 172
  • София
Честит рожден ден на Вики!

Да бъде здрава и все така усмихната, добра и игрива! Да има най - добрите мама и тати, които много да я слушат и радват!

Танче, бъди жива и здрава и ти!

Нека цифрите в рожденния ден все така не те притесняват! Обичай и бъди обичана, щастлива и усмихната! Много късмет!

Слънце, браво за добрите резултати и успешното лечение Hug
Диде, радвам се че писа! Пожелавам все по- леко никнене на зъби на Теди!
Тони, това  с новолунието и фазата, ако ми го кажат на мен ще помисля, че се бъзикат. Въобще няма да си го сложа на сърце! Добре,че все пак при вас съвпадат!

# 173
 Честит рожден ден на Вики! Да е здрава и да има много щастливо детство (а и не само детство) и някой ден да се превърне в умна и красива млада дама! Simple Smile  bouquet

Честит рожден ден на Танчето! Много успехи във всичко пожелавам!

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 08:51 от stasi8510

# 174
Честит Рожден Ден,Вики! FlutterБъди здрава,весела и радвай мама и тати!

Честит Рожден Ден,Танче!Желая ти много любов,здраве и сбъднати мечти! bouquet

# 175
Честит рожден ден на Вики!  bouquet Криси, да ви е жива и здрава малката красавица и много да ви радва!  bouquet
Танче, честит рожден ден и на теб!  bouquet

# 176
Честит рожден ден на малката Вики и на малко порасналата Таня!!!
Живи и здрави и много щастливи!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Да ви се похваля, че откак съм на 90 дневната диета смъкнах 2кг - това за една седмица. Мин. събота почнах. А, откато почнах да слабея (две седмици вече) съм - 5кг надолу  newsm44 Почнах лека полека да си влизам в старите дрехи, но има още мнооооого до края.

# 177
  • Варна
Честит рожден ден на малкото момиче Вики и порастналото момиче Таня! Бъдете здрави, обичани и щастливи - това е най-важното независимо от броя свещички върху тортата. Весел празник!
Приятен уикенд на всички!

# 178
  • София
на Вики! Да е здрава, все така чаровна, много усмихната! Крисче, честит празник!  Hug Heart Eyes  
Защо си мисля, че имаше и друг малък рожденик днес?  Rolling Eyes
ТаняР, честит рожден ден и на теб! Желая ти много здраве, любов, безброй щастливи мигове с хората, които обичаш и те обичат! Наздраве!  Heart Eyes Hug

# 179
Честит първи рожден ден на Вики!Да е много здрава и щастлива!!! Много умно и добро дете да расте!

Честит пореден рожден ден и на Танчето! Също от здраве да не се отърве и много любов и красота в живота и!!!!   bouquet

Весел празник на малки и големи!

Общи условия

Активация на акаунт